Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Dostałam kolejnego maila :eviltong:
Dom graniczy z lasem i 700m ziemi? co powiecie :cool3:
Zaproponowałam Sarę...

Dziewczyny ja mogę sprzątac kupy tych psów jeśli Ci luzie chcą, tylko wzamian za wyżywienie i możliwość mieszkania na takim terenie :razz:
Bardzo, bardzo się cieszę z Kajusi, bardzoooooo.

Posted

dzięki mgie , nie miałam tego wątku subskrybowanego dlatego wyleciał mi zupełnie z głowy , w każdym razie podesłałam już zainteresowanym kilka linków, na szczeście działają :)

Posted

Sara bardzo się spodobała jednak Pani niedawno straciła 10cio letniego bokserka i wolałaby sunie tak do 1,5-2 lat.

Umówiłam się ,że podeśle propozycje innych owczarków.
Dom znajduje się na stoku Ślęży (Sobótka k.Wrocławia), właściwie w lesie.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ehe, jutro. ludzie, ja anpisałam, ze odbiór sary, a wy mi nic nie mówicie... :evil_lol:. oczywiście chodzi o kaję.[/QUOTE]

Hej SBD, ja mam zaznaczone 2 watki z Sarami. Kolejna mi juz nic nie robi. Najwazniejsze, ze dobre zakonczenie, ze zdrowa i ze dobry domek na horyzoncie :lol:

Posted

kaja, prosze państwa, to już w nowym domu jest :razz:.

bała sie bardzo wejścia do samochodu, az sie bidulka posiusiała, nie chciała wychodzić na przerwy w podróży, zestresowane maleństwo nasze...
a w domu - ładnie dziś zjadła, baardzo zaprzyjaxniła się z kotem, na dozyce bajke powarkuje (ale sa w tym samym pomieszczeniu i nie ma wojny), nie dziwne, taka duża piesa, może być kaja oszołomiona :p.
oczywiście etap przyzwyczajania się troszke potrwa, ale będzie dobrze. ania ma filmik z pierwszego spaceru, takiego w stresie, bo żadnego wąchania nie ma. jak go dostanę na mejla, to wstawię, pewnie dopiero w poniedziałek. kaja ma farta i świetnie rokującą rodzinkę, więc dajmy jej trochę czasu. w jakim stanie psychicznym przyjechała do łodzian, to wiadomo, więc zrozumiałe jest, ze nie śpiewa ze szczęścia,z powodu zmiany. ale startuje teraz z zupełnie innego pułapu psychicznego i pójdzie im szybko, jestem przekonana.

Posted

Bardzo sie ciesze. Kaja jest pieknym psem i zycze jej dobrej zabawy z kotami, oby nie byla to zabawa kosztem zdrowia czy zycia kota. Ale skoro juz pierwsze koty za ploty, to oby reszta poszla z gorki!

Posted

a oto najnowsze wieści z nowego domu:

"Nie przechwalić, jest dobrze. Pierwsze spacery na smyczy, a już potem
bez. Jeszcze do końca nam nie dowierza i nie chce przychodzić, ale już
jest lepiej. Wbiega do domu i chodzi za nami. Pilnuje się sama i lubi
kota. Nawet miała chęć z nim się pobawić i sprawdzała jego cierpliwość "
wybierając mu pchły". Je bez problemu i załatwia się też. Nocka minęła
super. Teraz gdy odjeżdżałyśmy została bez oporu. Oczywiście z Bajką no
i moim ojcem.Kilka fot dołączam, robionych komórka. pozdrowienia"