handzia Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Marinka']Niestety nie mogę, bo w jednym poście mi się nie mieści.... Nie jestem prowadzącą wątek...prowadzę tylko rozliczenie[/QUOTE] Ok...Może jakoś to przeżyję ;) Ważne, że Kseniuchna ,ma się dobrze :lol: Quote
Marinka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Coś cichutko u Kseniuty :( Żadnych wieści i fotek :( Ludziska też pouciekali :( Quote
agatsu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [QUOTE]Zamieszczone przez [B]Ladymonia0610[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19166476#post19166476"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227698-Piękna-biżuteria-łapka-zwierzaka-zawieszka-i-kolczyki-Do-09-06-2012r-godz-00-00?p=19166469#post19166469"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227698-Piękna-biżuteria-łapka-zwierzaka-zawieszka-i-kolczyki-Do-09-06-2012r-godz-00-00?p=19166469#post19166469[/URL] Zapraszam na bazarek dla Kseni i Bąbla[/QUOTE]. [quote name='agatsu'][B]Z tego bazarku fanty do licytujących nie dotarły. Mam nadzieję, że chociaż pieniążki trafiły do psiaków.[/B][/QUOTE] Pospiesznie donoszę, że dziś otrzymałam wylicytowane kolczyki :) Mam nadzieję, że na kontach psiaków też pare groszy wiecej Quote
handzia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Marinka']Coś cichutko u Kseniuty :( Żadnych wieści i fotek :( Ludziska też pouciekali :([/QUOTE] Funiu kochana, wstaw zdjęcia Kseniulki z wyjazdu, jestem ich strasznie ciekawa :) Jak znajdziesz chwilkę oczywiście, wiem, że nie masz czasu. Quote
Marinka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Biedna ta Ksenia - żadnego zainteresowania :( Brak wpłat z bazarków, od niektórych deklarujących...martwe wydarzenie na fb :( Ogólna cisza... :( Quote
Marinka Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [TABLE] [TR] [TD="class: xl67, width: 201"]Deklaracje na nowy hotelik[/TD] [TD="width: 142"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [TD="width: 81"][/TD] [TD="width: 165"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl71"]Kto:[/TD] [TD="class: xl68"]Ile:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Ladymonia0610[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD]Wpłacone za VI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Magdalena S.[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD]Wpłacone za VI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Lady S. [/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD]Wpłacone za VI,VII[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]agnieszkal2[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: xl69"]Brak wpłaty za VI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Paczek[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Funia[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD]Wpłacone za VII,VIII,IX,X[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Magolek[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD]Wpłacone za VI,VII[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Handzia[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]Wpłacone za VI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl72"]Madziak25[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD]Wpłacone za VII[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl73"]RAZEM:[/TD] [TD="class: xl74, align: right"]115,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl67"]Deklaracje jednorazowe[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl75"]Kto:[/TD] [TD="class: xl68"]Ile:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl76"]Olena84[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](05.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl76"]Poker[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](08.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl76"]Sharka[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](06.06.)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl76"]martasekret[/TD] [TD="class: xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](06.06)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: xl77"]Razem:[/TD] [TD="class: xl74, align: right"]80,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
mari23 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Marinka']Biedna ta Ksenia - żadnego zainteresowania :( Brak wpłat z bazarków, od niektórych deklarujących...martwe wydarzenie na fb :( Ogólna cisza... :([/QUOTE] być może to skutek mojego żartu, że skoro Ulv zawiozła Ksenie, to teraz jej "kłopot z Ksenią" .... dostałam rachunek z hotelu..... Quote
ranias Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Ksenia na pierwszą, bo niedługo cię nie znajdziemy w tych otchłaniach dogomanii :lol: Quote
mari23 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 (edited) [quote name='mari23']być może to skutek mojego żartu, że skoro Ulv zawiozła Ksenie, to teraz jej "kłopot z Ksenią" .... dostałam rachunek z hotelu.....[/QUOTE] [quote name='Marinka']Coś cichutko u Kseniuty :( Żadnych wieści i fotek :( Ludziska też pouciekali :([/QUOTE] [quote name='ranias']Ksenia na pierwszą, bo niedługo cię nie znajdziemy w tych otchłaniach dogomanii :lol:[/QUOTE] oj, Ksenia, miało być lepiej po zmianie hoteliku..... a dług u funi wciąż "wisi" :( za transport też :( i nowy dług zacznie rosnąć za hotel.... Edited July 14, 2012 by mari23 Quote
PACZEK Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [QUOTE]oj, Ksenia, miało być lepiej po zmianie hoteliku.....[/QUOTE][QUOTE]Ksenia na pierwszą, bo niedługo cię nie znajdziemy w tych otchłaniach dogomanii :lol:[/QUOTE][QUOTE]Coś cichutko u Kseniuty :-( Żadnych wieści i fotek :-( Ludziska też pouciekali :-([/QUOTE][QUOTE]Biedna ta Ksenia - żadnego zainteresowania :-([/QUOTE] [QUOTE]Ogólna cisza... :-([/QUOTE][QUOTE]dostałam rachunek z hotelu.....[/QUOTE] Hymmmm.... Rachunek można wysłać a na krótki opis i fotki to brak czasu? Nie bardzo wiem co się z Ksenią dzieje. Ten hotel to mam nadzieję nie jakieś utajnione miejsce, Czekamy na fotki i wieści nie z przekazu. Jeśli to problem to chętnie odwiedzę ten hotel i zrobię parę fotek Kseni. Quote
Ladymonia0610 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Wysłałam dla Kseni - 15,00zł z bazarku nr 1 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228383-Robot-kuchenny-Pi%C5%82ka-Nivea-kotek-z-masy-solnej-DLA-KSENI-ZAKO%C5%83CZONY-!ROZLICZAMY[/url] Oraz Drugi bazar -17,50zł [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228052-Strzel-gola-na-Euro-DLA-B%C4%84BLA-I-KSENI-ZAKO%C5%83CZONY!-ROZLICZAMY[/url]! Quote
handzia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 PACZEK, jeśli mieszkasz blisko, to bardzo fajnie by było, gdybyś mógł zajrzeć do Kseni :) Tego hoteliku nie ma na dogo, stąd pewnie brak nowych wiadomości...Choć na maila można słówko przecież napisać. Quote
Ladymonia0610 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='handzia']PACZEK, jeśli mieszkasz blisko, to bardzo fajnie by było, gdybyś mógł zajrzeć do Kseni :) Tego hoteliku nie ma na dogo, stąd pewnie brak nowych wiadomości...[/QUOTE] Hm i co z tego , że nie ma na dogo..Ale e-maila maja tak? Psy na mnie każdy wieszał bo ja zrobiłam krzywde Kseni największa -a czy jej teraz krzywda się nie dzieje? Niech ktoś jedzie do tego hotelu i to sprawdzi. Ulv też nic nie pisze. Ciekawe czy jest wogole jakas poprawa u Kseni? I czy nie zjadła jakiejś budy:D Quote
Ladymonia0610 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 115zł wysłałam na nr konta Funi-Spłata długu 1 rata Quote
funia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 (edited) Uważam ,ze osoba odpowiedzialna za psa powinna kontaktowac się z hotelem chociaż raz na dwa tyg. .Tym bardziej .ze Ksenia jest jaka jest .... Pączku proszę jesli to niedaleko podjedz zobacz ....Ona ma tylko nas .... Gdybym ja nie zadzwoniła nie wiedzielibyśmy do tej pory nic .:roll: Ps.Jaka jest sytuacja z opłatą za nowy hotel ? Czy jest na to pełna kwota ? PYtam bo nie chce by spadło to na Mari 23 ,która ma stado zwierzat w domu i swoje problemy . Oby nie pozostała z tym sama i nie naciągała juz i tak za krótkiej kołdry na te wszystkie długi . Dług za transport jest równie ważny gdyz to pieniadze pozyczone .Muszą być oddane . Allegro cegiełkowe nie wystarczy . Edited July 15, 2012 by funia Quote
PACZEK Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='handzia']PACZEK, jeśli mieszkasz blisko, to bardzo fajnie by było, gdybyś mógł zajrzeć do Kseni :) Tego hoteliku nie ma na dogo, stąd pewnie brak nowych wiadomości...Choć na maila można słówko przecież napisać.[/QUOTE] Nie mieszkam blisko ale dla pieska pojadę bez problemu. Tyle że ja wiem tylko że to pod Wieliczką. Adresu nie znam.[QUOTE]Pączku proszę jesli to niedaleko podjedz zobacz ....Ona ma tylko nas ....[/QUOTE] Ty ją pokochałaś funiu:loveu: Quote
funia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ja martwię sie o nią Ludwiku to prawda ....Bo myslę ,ze ona sobie mysli ze ja oddałam .....Głupia jestem ale tak myślę .... Kurcze nie mogę znalezc w necie tego adresu .. Wpisuję Ranczo Machera .... Zaraz znowu zobaczę .Kiedys mi wyskoczyło od razu a teraz wcale Quote
funia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [URL]http://www.turystyka.lipusz.pl/index.php/pl/component/sobi2/?sobi2Task=sobi2Details&catid=9&sobi2Id=9[/URL] Wyskakuje to,ale to przeciez nie te okolice ..... Quote
PACZEK Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='funia'][URL]http://www.turystyka.lipusz.pl/index.php/pl/component/sobi2/?sobi2Task=sobi2Details&catid=9&sobi2Id=9[/URL] Wyskakuje to,ale to przeciez nie te okolice .....[/QUOTE] Ja myślę że skoro przyszedł rachunek do zapłaty to mari23 pewnie ma adres. Poczekajmy może nam go podrzuci. Quote
funia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='PACZEK']Ja myślę że skoro przyszedł rachunek do zapłaty to mari23 pewnie ma adres. Poczekajmy może nam go podrzuci.[/QUOTE] Faktycznie .Nie pomyslałam . Quote
mari23 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='funia']Uważam ,ze osoba odpowiedzialna za psa powinna kontaktowac się z hotelem chociaż raz na dwa tyg. .Tym bardziej .ze Ksenia jest jaka jest .... Pączku proszę jesli to niedaleko podjedz zobacz ....Ona ma tylko nas .... Gdybym ja nie zadzwoniła nie wiedzielibyśmy do tej pory nic .:roll: Ps.Jaka jest sytuacja z opłatą za nowy hotel ? Czy jest na to pełna kwota ? PYtam bo nie chce by spadło to na Mari 23 ,która ma stado zwierzat w domu i swoje problemy . Oby nie pozostała z tym sama i nie naciągała juz i tak za krótkiej kołdry na te wszystkie długi . Dług za transport jest równie ważny gdyz to pieniadze pozyczone .Muszą być oddane . Allegro cegiełkowe nie wystarczy .[/QUOTE] "osoba odpowiedzialna"..... kto to jest teraz? bo chyba wszyscy poczuli się zwolnieni z "opieki" nad Ksenią..... co do finansów - kwoty pełnej nie ma niestety, wszystkie wpłaty podaję na bieżąco, więc jest wgląd w jej finanse co do hotelu i Kseni - to hotel w Przebieczanach, dobrze znany na dogomanii, nawet dwaj moi "deklarowicze" Bakuś i Dino tam mieszkają od dawna przed chwilą znalazłam w internecie nr telefonu i zadzwoniłam - rozmawiałam z panią Agnieszką, nawet zdjęcia zrobi i wyśle na maila :) A Ksenia.... niczego dotąd nie zniszczyła, jest grzeczna, kontaktowa i posłuszna, nie jest zalękniona, innych psów nie atakuje, ludzi ( intruzów) obcych obszczekuje zajadle zza ogrodzenia pani Agnieszka uważa, że to zagryzienie nie do końca było wyłączną winą Kseni,( czy ktoś to widział - zapytała), bo Ksenia to nie jest pies-zabójca, który nagle i bez powodu atakuje, psów było więcej, w stadzie mogło się coś wydarzyć ( uważa, że należy to "wykreślić" i nie straszyć tym ludzi ) [B]Ksenię pilnie trzeba ogłaszać i szukać jej domu[/B] to młody, energiczny pies, który bardzo potrzebuje swojego człowieka i swojego miejsca na ziemi, stabilizacji i spokoju wilczak albo owczarek pracujący - ze wskazaniem bardziej na wilczaka -miłośnik i znawca rasy ( psów wogóle) mógłby ja nawet do bloku zabrać i sobie poradzi, ona nie ma wprawdzie rodowodu, ale jej zaletą jest nieco "mniejszy rozmiar" niż rodowodowego wilczaka, może więc się komuś dlatego właśnie spodobać dom najlepszy jednak z ogrodem i bez małych dzieci, ewentualnie kojec, by zamknąć Ksenię na czas wizyty gości lub jakiejś rodzinnej imprezy a przykład ( dla bezpieczeństwa tylko) w ogłoszeniach nie można straszyć, tylko pisać umiarkowanie, że to pies dla doświadczonego opiekuna, Ksenia bardzo się przywiązuje do opiekuna, potrzebuje tylko nieco więcej czasu, niż przeciętny pies, żeby zaufać człowiekowi, ale jak już zaufa, to jest karna, posłuszna i wierna powyżej to wszystkie przemyślenia pani Agnieszki, a moje jest takie: ogłoszenia dla Kseni na Małopolske trzeba robić i założyć jej watek na wolfdogu - żeby każdy chętny miał blisko do Przebieczan a pani Agnieszka fachowym okiem oceniłaby czy to ten właśnie człowiek dla Kseni Quote
LadyS Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Uważam, że jedna osoba powinna się kontaktować z hotelem w sprawie Kseni, najlepiej chyba Mari23. Cieszę się, że u Kseni ok i że sprawdza się to, co mówiło wiele osób doświadczonych w zajmowaniu się trudniejszymi psami - po prostu suńce trzeba doświadczonego domu, gdzie będzie coś robić i gdzie człowiek poprzez regularne zajęcia i organizację jej czasu nie da momentu na wybryki ;) Ja niestety obecnie deklaracji nie zwiększę, ale gdyby mój podopieczny trafił do hotelu, to chętnie zrobię na Ksenię bazar. Quote
Marinka Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Wysłałam dla Kseni - 15,00zł z bazarku nr 1 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228383-Robot-kuchenny-Pi%C5%82ka-Nivea-kotek-z-masy-solnej-DLA-KSENI-ZAKO%C5%83CZONY-%21ROZLICZAMY"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228383-Robot-kuchenny-Piłka-Nivea-kotek-z-masy-solnej-DLA-KSENI-ZAKOŃCZONY-!ROZLICZAMY[/URL] Oraz Drugi bazar -17,50zł [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228052-Strzel-gola-na-Euro-DLA-B%C4%84BLA-I-KSENI-ZAKO%C5%83CZONY%21-ROZLICZAMY"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228052-Strzel-gola-na-Euro-DLA-BĄBLA-I-KSENI-ZAKOŃCZONY!-ROZLICZAMY[/URL]![/QUOTE] Monika, aby uznać te bazarki za rozliczone Mari23 musi na nich potwierdzić, że pieniążki wpłynęły - regulamin bazarku Quote
Recommended Posts