Ladymonia0610 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='bros'][size=4][color=magenta][b]zapraszam na bazarek również dla kseni [/b][/color][/size] [b][size=4][color=#ff00ff][/color][/size][/b] [url]http://www.dogomania.pl/threads/218944-psiorzeczowy-na-2-cele-do-21-grudnia-zapraszam?p=18139315#post18139315[/url][/quote] wow. Dziękuje kochane cioteczki! Quote
bros Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 mam jeszcze dla Kseni 10 zł ze skromnego bazarku który zakończyłam, podeślę je razem z pieniążkami z tego trwającego ? OKI ? Quote
mari23 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='bros']mam jeszcze dla Kseni 10 zł ze skromnego bazarku który zakończyłam, podeślę je razem z pieniążkami z tego trwającego ? OKI ?[/QUOTE] pewnie, że OKI ! i wielkie DZIĘKI za pomoc !!! Quote
Marta&Chili Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ha Ha dobre to "gotowe ubranko" :) szyłam z mojej starej kurtki :) szkoda, że nie pasuje, na mojego labradora jak robiłam przymiarki pasowało a wydaje mi się, że jest tylko trochę większy od Kseni, ciężko tak bez przymiarek dopasować idealnie, jak sprawdzałam po uszyciu to podane wymiary zgadzały się. Wyślę w sobotę jeszcze jedno ubranko ciut większe i dłuższe, które szyłam na mojego psa. Mam nadzieję, że to będzie pasować bo jest trochę szersze i dłuższe od tego co wysłałam, a jak nie to może przyda się na inne pieski. Quote
funia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Marta&Chili']Ha Ha dobre to "gotowe ubranko" :) szyłam z mojej starej kurtki :) szkoda, że nie pasuje, na mojego labradora jak robiłam przymiarki pasowało a wydaje mi się, że jest tylko trochę większy od Kseni, ciężko tak bez przymiarek dopasować idealnie, jak sprawdzałam po uszyciu to podane wymiary zgadzały się. Wyślę w sobotę jeszcze jedno ubranko ciut większe i dłuższe, które szyłam na mojego psa. Mam nadzieję, że to będzie pasować bo jest trochę szersze i dłuższe od tego co wysłałam, a jak nie to może przyda się na inne pieski.[/QUOTE] Jestem w szoku !!!!to ubranko wyglada jak z wyższej półki sklepowej :crazyeye::crazyeye:No to masz Martuniu talent ,no ,no ! Gdybym chiała odkupić to co jest na Ksenie ile kosztowałoby ? Moim zdaniem miedzy przednimi łąpami jest deczko za wąsko i ona jak biegnie łąpy pracuja i siągają z pleców rozlużniając zamek . Dziękuje bardzo za ponowną chęć pomocy ;) Quote
Ladymonia0610 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Marta&Chili']Ha Ha dobre to "gotowe ubranko" :) szyłam z mojej starej kurtki :) szkoda, że nie pasuje, na mojego labradora jak robiłam przymiarki pasowało a wydaje mi się, że jest tylko trochę większy od Kseni, ciężko tak bez przymiarek dopasować idealnie, jak sprawdzałam po uszyciu to podane wymiary zgadzały się. Wyślę w sobotę jeszcze jedno ubranko ciut większe i dłuższe, które szyłam na mojego psa. Mam nadzieję, że to będzie pasować bo jest trochę szersze i dłuższe od tego co wysłałam, a jak nie to może przyda się na inne pieski.[/QUOTE] Marta Ty masz talent do szycia:) Quote
Marta&Chili Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nic by nie kosztowało, mówiłam, że uszyje je za darmo, a talent to ma bardziej moja mama bo ona jest krawcową i próbuje mi przekazać swoją cenną wiedzę nt. szycia :) Quote
Marta&Chili Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 I jak przyszło to drugie ubranko dla Kseni? pasuje?czy też nie? funia napisał(a):Jestem w szoku !!!!to ubranko wyglada jak z wyższej półki sklepowej :crazyeye::crazyeye:No to masz Martuniu talent ,no ,no ! Gdybym chiała odkupić to co jest na Ksenie ile kosztowałoby ? Moim zdaniem miedzy przednimi łąpami jest deczko za wąsko i ona jak biegnie łąpy pracuja i siągają z pleców rozlużniając zamek . Dziękuje bardzo za ponowną chęć pomocy ;) Quote
funia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kochana nic nie dostałam ....Moze na dnaich dojdzie ... Quote
funia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Martuniu doszło ubranko ,Jak zwykle piekne .Jutro zmierzę bo odebrałam pózno z poczty . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dziękujemy Funiu za piękne zdjęcia Kseni:) Quote
Ladymonia0610 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wydaje mi się ze troszkę przytyła Ksenia....:) Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Sniezna Panienka......:) sliczna....:) Quote
ranias Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Wydaje mi się ze troszkę przytyła Ksenia....:) Monia to wszędzie widzi nadwagę, Marcelek grubiutki, Ksenia przytyła.....Potrzebne dodatkowe patrzałki....:razz: Quote
Aimez_moi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ranias napisał(a):Monia to wszędzie widzi nadwagę, Marcelek grubiutki, Ksenia przytyła.....Potrzebne dodatkowe patrzałki....:razz: Marinka pomoze.....ze swoim bazarkiem......patrzalek tam masa......:) Quote
funia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [SIZE="4"]Martuniu Ksenia dziekuje za ubranko !!!JEst idealne !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ranias napisał(a):Monia to wszędzie widzi nadwagę, Marcelek grubiutki, Ksenia przytyła.....Potrzebne dodatkowe patrzałki....:razz: Raniasku bo sama jestem otyta:D:D:D Haha a że Ksenia przytyła to mnie bardzo cieszy:) Ubranko rewelacyjne:) Bardzo Bardzo Dziękujemy Marto:* Quote
funia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Przytyła ale nieznacznie .....Zdjęcia niestety nie oddają stanu faktycznego .Jak mozna tyć jak się wiecznie biega i chapę drze ..... Quote
Aimez_moi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ale wypas ubranko.......:):) poklony dla szyjacej.....:):) Quote
Marinka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Martuniu fantastyczne ubranko...po prostu cudo :) I jak ślicznie się w nim Ksenia prezentuje :) Funiu cudne zdjęcia :) Już je zapodaję na fb :) Quote
Marinka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Życzę Wam abyście jak najdłużej doświadczali magii Świąt,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie! [/FONT] Quote
Recommended Posts