Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

[quote name='bros'][size=4][color=magenta][b]zapraszam na bazarek również dla kseni [/b][/color][/size]
[b][size=4][color=#ff00ff][/color][/size][/b]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218944-psiorzeczowy-na-2-cele-do-21-grudnia-zapraszam?p=18139315#post18139315[/url][/quote]

wow. Dziękuje kochane cioteczki!

Posted

[quote name='bros']mam jeszcze dla Kseni 10 zł ze skromnego bazarku który zakończyłam, podeślę je razem z pieniążkami z tego trwającego ? OKI ?[/QUOTE]

pewnie, że OKI ! i wielkie DZIĘKI za pomoc !!!

Posted

Ha Ha dobre to "gotowe ubranko" :) szyłam z mojej starej kurtki :) szkoda, że nie pasuje, na mojego labradora jak robiłam przymiarki pasowało a wydaje mi się, że jest tylko trochę większy od Kseni, ciężko tak bez przymiarek dopasować idealnie, jak sprawdzałam po uszyciu to podane wymiary zgadzały się. Wyślę w sobotę jeszcze jedno ubranko ciut większe i dłuższe, które szyłam na mojego psa. Mam nadzieję, że to będzie pasować bo jest trochę szersze i dłuższe od tego co wysłałam, a jak nie to może przyda się na inne pieski.

Posted

[quote name='Marta&Chili']Ha Ha dobre to "gotowe ubranko" :) szyłam z mojej starej kurtki :) szkoda, że nie pasuje, na mojego labradora jak robiłam przymiarki pasowało a wydaje mi się, że jest tylko trochę większy od Kseni, ciężko tak bez przymiarek dopasować idealnie, jak sprawdzałam po uszyciu to podane wymiary zgadzały się. Wyślę w sobotę jeszcze jedno ubranko ciut większe i dłuższe, które szyłam na mojego psa. Mam nadzieję, że to będzie pasować bo jest trochę szersze i dłuższe od tego co wysłałam, a jak nie to może przyda się na inne pieski.[/QUOTE]
Jestem w szoku !!!!to ubranko wyglada jak z wyższej półki sklepowej :crazyeye::crazyeye:No to masz Martuniu talent ,no ,no !
Gdybym chiała odkupić to co jest na Ksenie ile kosztowałoby ?
Moim zdaniem miedzy przednimi łąpami jest deczko za wąsko i ona jak biegnie łąpy pracuja i siągają z pleców rozlużniając zamek .
Dziękuje bardzo za ponowną chęć pomocy ;)

Posted

[quote name='Marta&Chili']Ha Ha dobre to "gotowe ubranko" :) szyłam z mojej starej kurtki :) szkoda, że nie pasuje, na mojego labradora jak robiłam przymiarki pasowało a wydaje mi się, że jest tylko trochę większy od Kseni, ciężko tak bez przymiarek dopasować idealnie, jak sprawdzałam po uszyciu to podane wymiary zgadzały się. Wyślę w sobotę jeszcze jedno ubranko ciut większe i dłuższe, które szyłam na mojego psa. Mam nadzieję, że to będzie pasować bo jest trochę szersze i dłuższe od tego co wysłałam, a jak nie to może przyda się na inne pieski.[/QUOTE]

Marta Ty masz talent do szycia:)

Posted

I jak przyszło to drugie ubranko dla Kseni? pasuje?czy też nie?

funia napisał(a):
Jestem w szoku !!!!to ubranko wyglada jak z wyższej półki sklepowej :crazyeye::crazyeye:No to masz Martuniu talent ,no ,no !
Gdybym chiała odkupić to co jest na Ksenie ile kosztowałoby ?
Moim zdaniem miedzy przednimi łąpami jest deczko za wąsko i ona jak biegnie łąpy pracuja i siągają z pleców rozlużniając zamek .
Dziękuje bardzo za ponowną chęć pomocy ;)

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Wydaje mi się ze troszkę przytyła Ksenia....:)

Monia to wszędzie widzi nadwagę, Marcelek grubiutki, Ksenia przytyła.....Potrzebne dodatkowe patrzałki....:razz:

Posted

ranias napisał(a):
Monia to wszędzie widzi nadwagę, Marcelek grubiutki, Ksenia przytyła.....Potrzebne dodatkowe patrzałki....:razz:

Marinka pomoze.....ze swoim bazarkiem......patrzalek tam masa......:)

Posted

ranias napisał(a):

Raniasku bo sama jestem otyta:D:D:D Haha a że Ksenia przytyła to mnie bardzo cieszy:) Ubranko rewelacyjne:) Bardzo Bardzo Dziękujemy Marto:*

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Życzę Wam abyście jak najdłużej doświadczali magii Świąt,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie! [/FONT]