Lucero Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Nie wiem czy to ma znaczenie bo odpowiedziałem już w wątku ze zbiórka ale opłacam cała operacje (potrzebuje tylko informacji ile to jest na te chwile ) 3 Quote
Aldrumka Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 2 godziny temu, Lucero napisał: Nie wiem czy to ma znaczenie bo odpowiedziałem już w wątku ze zbiórka ale opłacam cała operacje (potrzebuje tylko informacji ile to jest na te chwile ) jaka wspaniała wiadomość Quote
Poker Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 2 godziny temu, Lucero napisał: Nie wiem czy to ma znaczenie bo odpowiedziałem już w wątku ze zbiórka ale opłacam cała operacje (potrzebuje tylko informacji ile to jest na te chwile ) Niesamowite Quote
Tianku Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 11 godzin temu, Lucero napisał: Nie wiem czy to ma znaczenie bo odpowiedziałem już w wątku ze zbiórka ale opłacam cała operacje (potrzebuje tylko informacji ile to jest na te chwile ) pisze pw i nie dowierzam to się dzieje naprawdę? Ksenia ma Anioła Quote
Lucero Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Cieszę się ze mogę Wam pomoc - zreszta kiedyś bylismy związani z dogomania mamy psa z jednego z dłuższych tutaj tematów. Także bliska mi jest sprawa Ozziego którego tez tutaj znajdziecie oplacenie operacji jest pewne, jak dla mnie to już można załatwiać termin aby odbyło się to jak najszybciej na PW dogram szczegóły 5 Quote
Tianku Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Operacja Kseni umówiona na czwartek po południu trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło Quote
Tianku Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 1 godzinę temu, ranias napisał: Czy coś wiadomo? nie mam jeszcze od Moniki zadnych wiadomosci Quote
Tianku Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 operacja zaczela sie o 20 podobno 3-4 godz Quote
Tianku Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 mam info ze juz po operacji nie bylo komplikacji :) uff kamien z serca Quote
Poker Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 11 minut temu, Tianku napisał: mam info ze juz po operacji nie bylo komplikacji :) uff kamien z serca super, teraz najważniejsze ,żeby się dobrze goiło i łapy odzyskały sprawność. Quote
ranias Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 5 godzin temu, Tianku napisał: Kseniulka przed operacją Dzielna sunia Quote
Tianku Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Dostałam informację od Moniki, u Kseni wszystko dobrze jutro będzie miała ściągane szwy a po nowym roku konsultacje odnośnie rehabilitacji. Ma apetyt wychodzi pomalutku na spacery i przez to że jet taka "Biedulka" śpi z Panią w łożku :) 1 Quote
ranias Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Dzielna Ksenia, teraz będzie tylko lepiej Quote
Tianku Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Mama filimik ze spaceru ale nie potrafię wkleić na wątek :( zrobiłam screen: poza wygolonymi łapkami nie widać że była operacja Ksenia już truchcikiem pomyka na spacerku :) Quote
Nadziejka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Cudna cudna przecudna i wszytko jak najlepiej serca nasze raduje pozdrawiam ogromnie Quote
mari23 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Dnia 30.12.2018 o 13:28, Tianku napisał: Dostałam informację od Moniki, u Kseni wszystko dobrze jutro będzie miała ściągane szwy a po nowym roku konsultacje odnośnie rehabilitacji. Ma apetyt wychodzi pomalutku na spacery i przez to że jet taka "Biedulka" śpi z Panią w łożku :) ona potrafi robić minki "biedulki", miałam okazję to zobaczyć w hoteliku :) Quote
Recommended Posts