Angelika_Roser Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]będzie wesoło :evil_lol::loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
KT Arts Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Oficjalnie to od września sie zaczyna, my sobie inauguracje robimy na tym psiatlonie na którym mnie do cholery chyba nie będzie bo pracuje :( Ale termin też jest jeszcze taki wątpliwy. To ma być coś na zasadzie triatlonu tylko z psem :D Czyloi będzie do przepłynięcia około 300-400 m z psem, ze 2-3 km na rowerze przebiec i na nóżkach też trochę przebiec nie wiem a jakiej kolejności i jakie dokładnie odcinki ale na pewno nie mordercze tak żeby każdy mógł wystartować ;)[/QUOTE] Kiedy to ma być?? Bo słyszałam cos o tym w sobotę. Quote
Baski_Kropka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 A ja nawet jakoś dokładnie nie wiem, teraz jak patrze sie na tę pogode i odczówam temperaturę to nie mam kolorowych myśli na ten temat :D Bede wiedzieć to na pewno wrzuce info :P Quote
Baski_Kropka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Nie moge coś edytowac to pisze pod spodem, w temacie psiatlonu to tyle [IMG]http://dogtrekking.com.pl/images/fbfiles/images/ib_p009_1_1.jpg[/IMG] Strona organizatora i więcej info :) [URL]http://psiatlon.pies.webserwer.pl/index.html[/URL] Prosze wszystkich zainteresowanych lub nie o rozpropagowanie tych że informacj na swoich wątkach będe bardzo wdzięczna, pomimo że mnie fizycznie na imprezie nei będzie :( Zabawa na pewno będzie świetna a organizacja bez zarzutów, jakoże klub Travois jest współorganizatorem a jajestem jedną z klubowiczy mam nadzieję że impreza się spodoba i zostanie na stałe w kalendarzach jako impreza cykliczna. OBY POGODA DOPISAŁA!! :D Quote
sunshine Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Siemka, wrzuciłam do siebie, odebrałas wyniki technika?:) Quote
Baski_Kropka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Bardzo fajnie ;) Nie nei odebrałam jeszcze, jakoś mi nie po drodze do szkoły w te pare ostatnich dni :P Ale jutro ide obowiązkowo! Quote
sunshine Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Bardzo fajnie ;) Nie nei odebrałam jeszcze, jakoś mi nie po drodze do szkoły w te pare ostatnich dni :P Ale jutro ide obowiązkowo![/QUOTE] heheh nie ładnie:P nio ja odebrałam i zdałam:D Quote
*anusia&ajlu* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 ale sliczne fotki :loveu: napatrzec sie nie moge :D w ruchu niesamowite fotki cykasz :loveu: a i jeszcze [URL="http://lh5.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/THGu4aJiJvI/AAAAAAAAIfs/RoCztUGTjEc/s576/DSC_9075.jpg"]TA[/URL] fotka mi sie podoba :loveu: Quote
Mada:) Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Przepraszam za OFF, ale sprawa jest pilna. WYSZKOLONY pies szuka domu na JUŻ!: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192233-WYSZKOLONY-CUDOWNY-pies-Raf-szuka-bardzo-pilnie-domu!!-Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-DT!!!!!!!!!!!!!!!?p=15318189#post15318189[/url] Quote
Angelika_Roser Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]trening i po treningu... a Wy co porabiacie teraz?[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 A my po treningu godzina drzemki, potem szybka kąpiel zjadłam obiadek i pognałam na szkolenie do pracki :) Teraz ide spać i nie wstaje wczesniej jak o 10 jutro :P odespać trzeba :D Miąłam dzisiaj mknący dyliżans! Super zaprzęg się formuje...strzeżcie się :D Quote
Baski_Kropka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Wieści z frontu..Kropa ma ciąże urojoną, i od dwóch dni miałczy piszczy i odstawia solówki...:/ W nocy sobie moją głowe przygarnęła pod swe strzydła, grzebała mi we włosach iskała i bóg wie co jeszcze, ale się obudziłam i ją wygoniłam. Bidulka moja miejsca sobie znaleśc nie potrafi, i rozpacza myśląc że ktoś zabrał jej szczeniaczki...A najgorsze że ten tydzień mam taki zabiegany że nie moge poświęcić psiakom dużo czasu :( Ale w piątek idziemy na szczepienia i umawiam się na sterylke, poprzednia Pani wet wprowadziła mnie w błąd mówiąc że trzeba czekać 4 miesiące po cieczce na sterylke i dawno mogłam mieć z głowy, na szczęście mam 6 dni urlopu między 28.09-03.10 i w tym czasie chyba będzie zabieg tak żebym mogła sie nią zaopiekować, bo ta mała pchła będzie rozpaczać tragedyzować i wszedzie chce wskakiwać sama a nie będzie można...:) Ale mówie wam, ciaża urojona to jest coś strasznego dla suni i dla właściciela który nie może sobie pospac :P Nawet na dworze szczeka 3 razy yle ile normalnie, to znaczy ze jadaczka jej ie nei zamyka i gada sobie do mnioe, ob normalnie to jeszcze szczeka na krzaczki i inne, a teraz patrzy we mnie i miałczy chodźmy do domu chodźmy do domu...uf... jestem wykończona po dzisiejszej nocy :/ Quote
Angelika_Roser Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]współczujemy.... oby Kropka szybko wrociła do normy, :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
przeszlus Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witam Basiorki :p Pozdrowiena dla kropki od H&Maxa Quote
Baski_Kropka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Ja sie martwie, bo cos jej na dekielek odbija, teraz w pracy jestem, ale mama do mnie dzwoniła i jak przyszła po pracy do domu to Kropa leżała w łazience, na narzucie z tapczanu i oczywiście miałczała...jutro z rana ide z nią do weta. Bo sie o nią martwie, jak sie na nią pogniewam, albo wychodzimy na dwór to się trzęsie jak galaeta ze strachu czy nie wem czego ale sie boje ze coś się z nią niedobrego dzieje :( Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Narzutą w łazience nie ma co się przejmować... Twoja kropka szykuje gniazdo dla szczeniaków. Na urojona znam sposób który mi pomógł Shire szybko wyleczyć. Zabrać jej wszelkie zabawki i inne rzeczy którymi może się "opiekować" nie litowac się nad nia nie przytulać...nie okazywać czułości. Jak się pojawi wydzielina z gruczołów mlekowych to przemywaj jodyna. Wet na bank na ciąże urojoną będzie chciał ją nafaszerować hormonami... nie pozwól. Z weta się dopiero korzysta kiedy sytuacja zaczyna naprawde martwić (kiedy urojona za dlugo się utrzymuje) Quote
Baski_Kropka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Nieee ja mam suer wetów teraz oni sa dalecy od faszerowania psa środkami jeśli nie ma potrzeby ;) Dzwoniłam wczoraj bo nei wiedzzialam już co z nią zrobić, co do chowania zabawek nie rozczulania sie itp to ja to wszystko wiem, to nie nasza pierwsza urojona. Ale tym razem to jest apogeum....tak marudna i płacząca to jezcze nie była. Ale musze ją szybko doprowadzić do ładu bo sterylke planujemy na 25, bo od tego dnia mam 8 dni wolnego w pracy i mogę poświęcić czas na opieke nad tą mała histeryczną wszołką ;) Najwiekszy problem lezy w tym że ona jest histeryczką, i dla niej ugryzienie przez pchłe to jest smiertelny cios... a co dopiero jak jej hormony biją... albo będzie obolała po zabiegu...pozatym jest malutka a skakanie na tapczany bedzie zabronione na początku... Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to dobrze:) biedna kropeczka... aż mi jej żal. Ale później będzie miała już spokój. A pierwszy tydzień po sterylce to faktycznie wazny czas:) Quote
Baski_Kropka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jejku, powiem wam że moja cierpliwość się kończy...siedzi w domu to piszczy, wyjdzie na dwór to non stop szczeka i miałczy...dzisiaj ją izoluje od swojej głowi kota i Baskiego. Bo rano kot od jej zabiegów pielęgnacyjnych wyglądał jak zlepka śliny i futra...bo Baskiego tez się wdzięczy więc dzisiaj izolacja...a jutro szczepienia i przy okazji kilka pytań zadam ;) Quote
groszek83 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Kropka zwariowała:evil_lol: No to trzymam :thumbs: za zabieg;) Quote
Sylwia K Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 to trzymamy kciuki aby do 25 się uspokoiła i wyciszyła hormonalnie Quote
Angelika_Roser Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]trzymamy kciuki za Kropeczke !:lol:[/FONT][/B][/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Chłodne traktowanie nawet skutkuje.. chociaż w dzień jest cicha, wieczorami się nasilają jej stany histeryczne ;) My się jutro na trening szykujemy, i wygląda na to że cały nowy skład będzie, tz Baski z Mijką i dwa dolotki zaczynające biegac :D Quote
Baski_Kropka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Ale mam super team! :D Po dzisiejszym treningu żyje w niesłychanej euforii :D Zdjęcia mam z dzisiaj, ale robiła je Basia więc muszępoczekać az je wrzuci na forum :) Jutro trening w Dąbrowie na Pogorii...Chyba wezme kask, bo nie bedzie mojego białego buforka bezpieczeństwa Giniego bo Pancia sie obija po wystawach...:) Jeeeju ale się ciesze...tak superaśnie psiaczki biegają chętne takie wariaty moje kochane :D :D :D Quote
Recommended Posts