Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vlk']A Ciebie, droga abiturientko nie zalewa mam nadzieję? Jak tam maturki poszły? :)
Mnie hmm no od piwnicy nie, ale z nieba prysznic wręcz przez ostatnie dni były :/

[quote name='ames']aaaa,bosska http://img46.imageshack.us/img46/1333/1191l.jpg

gratulacje świetnie zdanej maturki!trzymam kciuki za resztę wyników:)
No dziękuję, angielski poszedł mi marnie bo tylko 65% a chciałam 80% no ale cóż :/

[quote name='Niufciak']Witamy wieczorkowo;)
WITAAAAAMY! :D

Posted

Monika, jak to tam u Was z tą wodą, bo widziałam, że Papry nieźle rozlało po okolicy... :(
A, i gratuluję maturki:), mnie to czeka za rok, grrr

Posted

[quote name='Mada:)']Monika, jak to tam u Was z tą wodą, bo widziałam, że Papry nieźle rozlało po okolicy... :(
A, i gratuluję maturki:), mnie to czeka za rok, grrr
maturka poszła nieźle dziękujemy :D paprocany postraszyły nieźle.. troche naszkodziły... a najbardziej rzeka koło nich...
Ale są i tego plusy...a przynajmniej aj je widza a raczej czuje... z paprocan wymyło wszystkie smrody jakie mogło.. Kropka nie ma się w czym tarzać.. a my tj ja z evelynką odczułyśmy skutki tarzańska Kropkowego na własnej skorze FUJ! a jak schronisko dało radę?

[quote name='Basia&Safi']http://img402.imageshack.us/img402/76/kolarzv.jpg
to my w tychach mamy jeszcze :o o rany wieki nie widziałam a i was tez nie widzialmz jakiego os jestescie my z T :):):)
My jestesmy z somsiedztwa bo z os W. w takim razie musimy cię z czworonogiem na spacer wyciągnąć :D bo my regularnie obłazimy paprocany i lasy :P
[quote name='przeszlus']A fot dlaej nie ma:mad:
No i predko nie bedzie bo ja czasu nei mam za bardzo :/
[quote name='Sylwia K']no właśnie
:(

Posted

Ja tam się na Tyskich osiedlach nie znam ale jak Moni mówi że T jest blisko paprocan to Basiu koniecznie musimy się wybrać na spacerek i może w końcu szanowna Madzia ruszy dupkę :D Aha tylko ostrzegam Basiu, Monika zawsze narzuca tępo i chodzimy min. 10 km :D:D:D hehe no żartuje nie zawsze, a buldożki raczej tak daleko nie chadzają więc zrobimy przerwę na pływanie jakby co :D Wody od groma hehe. P.S. Kiedyś myślałam nad buldożkiem :) zanim wzięłam Alexa