sunshine Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A ja juz mam skończona i sprawdzoną :D i nawet prawie umiem:P A co do liny w kole... bo ja mam więcej szczęścia niż rozumu hyhyhy :D Quote
Vlk Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym pałąkiem do roweru... hm... a ja mam też linę amortyzującą z hifiki i jakieś od nich mocowania na rower, takie paski na rzepy. Ale ni hawaja nie pamiętam, jak to się mocowało bo dawno kupowałam ;) a nie mam już najpewniej tego maila od nich... Właśnie wróciłyśmy z Yrsą z biegania i postanowiła zrobić mi przysługę grzejąc mi stopy... :D :D no co za paskuda jedna Quote
Nikita89 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 fotki fotki? może chociażby jakieś takie domowe wygłupy no :D Quote
sunshine Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Basiki a u nas nagrany fragmencik treningu z dziś jak byście chcieli looknac:) Quote
Baski_Kropka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 A ja przepraszam ze zaniedbuje tak galerie swoją i wasze galerie ale kurde przed tą maturą to ja w ogóle czasu nie mam :/ Musicie mi to wybaczyć, potem sumiennie nadrobię straty :D Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 a czego ty się tak pilnie uczysz?:P Chodzisz jeszcze do szkoły?:D Quote
ames Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kciuki mocno trzymam za maturę i mam nadzieję może kopniaka na szczęście dać osobiście w Złotym Stoku!!!!!!!(?) Quote
Baski_Kropka Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Nieee na Złoty Stok nie jadę... :( Bardzo chciałam, ale zdrowy rozsądek kazał mi zostać w domu i uczyć się matmy ;) Ja po DT zazyczaj jestem baaaardzo obolała, a w Złotym Stoku w zeszłym roku nabawiłam się kontuzji i stwierdziłam że muszę sobie odpuścić... i na przesiekę też nie pojadę :( Nie wiem czy w ogole uda mi się jechać ja jakikolwiek DT... :( ale w Olkuszu albo Brennej chcę być na 100000000% więc na jeden pojadę ale mam ciężko bo zaczełam sobie pracować... ;) i kazdy weekend jestem w pracy... Quote
przeszlus Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 A to ty masz maturę w przyszłym tygodniu :p Powodzenia,ściągi już rób bo potem nie zdążysz :D:D:D Zapraszamy do nas Quote
*anusia&ajlu* Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 powodzenia na maturze! 3mam kciuki!!!!! i mizianeczko dla Baskiego i Kropki:loveu: Quote
ames Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 szkoda,że się nie spotkamy...ale życzę samych sukcesów na maturze!!!!!!!!mam nadzieję,że może chociaż w Olsztynie się spotkamy,bo do Brennej niestety nie pojadę. kcaiukasy trzymam!!!wymieć tą maturę! ja zmykam się pakować:):):) Quote
Baski_Kropka Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ja za bardzo nie mam wyboru co chce zdawać... zdaje angielski polski i matme obowiązkowo :D Quote
wiki4 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 To będziemy trzymać kciuki ! :cool3: Hejka :hand:Kiedy fotki? :cool3: Quote
tonacja Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 My też będziemy trzymać kciuki za maturę :) nie zdajesz przedmiotu dodatkowego? Quote
Angelika_Roser Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Powodzenia na maturze :loveu: połamania pióra[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Sylwia K Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ja na maturze zdawałam polski, niemieckie i matmę pisemnie ale ustnie chemię trzymamy kciuki za Ciebie Quote
Baski_Kropka Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o matura :razz: trzymam kciuki :loveu:[/QUOTE] Wcale nie dziekuje :P [quote name='Czarnulka']Tez Trzymam Kciuuki;)[/QUOTE] Tobie też.. [quote name='Kisses']Też trzymam :D Co chcesz zdawać?[/QUOTE] I też nie...:P [quote name='wiki4']To będziemy trzymać kciuki ! :cool3: Hejka :hand:Kiedy fotki? :cool3:[/QUOTE] I tez nie :P AaAa fotek mam z dzisiaj triliard, ale nie mam kiedy wrzucić... [quote name='tonacja']My też będziemy trzymać kciuki za maturę :) nie zdajesz przedmiotu dodatkowego?[/QUOTE] Też nie dziękuje, a dodatkowego nie zdaje, bo widmo matematyki mnie tak przeraziło ze cały czas w sumie na przygotowanie poszedł na matme :/ [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Powodzenia na maturze :loveu: połamania pióra[/FONT][/B] [/CENTER] [/QUOTE] Uhmmm :P [quote name='Daga & Maks']no to trzymamy kciuki :)[/QUOTE] Trzymajcie! Ale i tak nie dziekuje :D [quote name='Sylwia K']ja na maturze zdawałam polski, niemieckie i matmę pisemnie ale ustnie chemię trzymamy kciuki za Ciebie[/QUOTE] Matko, ale ja z wami dobrze mam kochane ciotki! :D Fotki dodam jutro, bo mam trilion z dzisiaj rana :) Quote
Evelynkaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No to życzymy skupienia i kopa w dupę :diabloti: Quote
przeszlus Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Trzymam kciuki Tylko nie dziękuj bo zapeszysz:p I wstawiaj fotki,po maturze rzecz jasna,już nie będę cię tak mordował;) Quote
Vlk Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 no to połamania ;D hehe. Matura... kiedy to było... :D Quote
Recommended Posts