Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym pałąkiem do roweru... hm... a ja mam też linę amortyzującą z hifiki i jakieś od nich mocowania na rower, takie paski na rzepy. Ale ni hawaja nie pamiętam, jak to się mocowało bo dawno kupowałam ;) a nie mam już najpewniej tego maila od nich...
Właśnie wróciłyśmy z Yrsą z biegania i postanowiła zrobić mi przysługę grzejąc mi stopy... :D :D no co za paskuda jedna

Posted

Nieee na Złoty Stok nie jadę... :( Bardzo chciałam, ale zdrowy rozsądek kazał mi zostać w domu i uczyć się matmy ;) Ja po DT zazyczaj jestem baaaardzo obolała, a w Złotym Stoku w zeszłym roku nabawiłam się kontuzji i stwierdziłam że muszę sobie odpuścić... i na przesiekę też nie pojadę :(
Nie wiem czy w ogole uda mi się jechać ja jakikolwiek DT... :( ale w Olkuszu albo Brennej chcę być na 100000000% więc na jeden pojadę ale mam ciężko bo zaczełam sobie pracować... ;) i kazdy weekend jestem w pracy...

Posted

szkoda,że się nie spotkamy...ale życzę samych sukcesów na maturze!!!!!!!!mam nadzieję,że może chociaż w Olsztynie się spotkamy,bo do Brennej niestety nie pojadę.
kcaiukasy trzymam!!!wymieć tą maturę!
ja zmykam się pakować:):):)

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o matura :razz: trzymam kciuki :loveu:[/QUOTE]
Wcale nie dziekuje :P
[quote name='Czarnulka']Tez Trzymam Kciuuki;)[/QUOTE]
Tobie też..
[quote name='Kisses']Też trzymam :D

Co chcesz zdawać?[/QUOTE]
I też nie...:P
[quote name='wiki4']To będziemy trzymać kciuki ! :cool3:

Hejka :hand:Kiedy fotki? :cool3:[/QUOTE]
I tez nie :P AaAa fotek mam z dzisiaj triliard, ale nie mam kiedy wrzucić...
[quote name='tonacja']My też będziemy trzymać kciuki za maturę :)
nie zdajesz przedmiotu dodatkowego?[/QUOTE]
Też nie dziękuje, a dodatkowego nie zdaje, bo widmo matematyki mnie tak przeraziło ze cały czas w sumie na przygotowanie poszedł na matme :/
[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Powodzenia na maturze :loveu: połamania pióra[/FONT][/B]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Uhmmm :P
[quote name='Daga & Maks']no to trzymamy kciuki :)[/QUOTE]
Trzymajcie! Ale i tak nie dziekuje :D
[quote name='Sylwia K']ja na maturze zdawałam polski, niemieckie i matmę pisemnie ale ustnie chemię

trzymamy kciuki za Ciebie[/QUOTE]
Matko, ale ja z wami dobrze mam kochane ciotki! :D
Fotki dodam jutro, bo mam trilion z dzisiaj rana :)