Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę bardzo....tyle wam dam fotek że aż do obrzydzenia, to w ramach zadość uczynienia za olewanie forum w ostatnich tygodniach.. TADAAAM.

GANIAMYYYY!

I jeszcze trochę!

I jeszcze bo mało sie naganiałem...

A to tak w wodzie...fajnie było...

A tu jescze wcześniej, to wyskakiwałem z niej...:D
Taki jestem mocny :cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz parę Kropek, chociaż tej małej pyzy to nie w sposób uchwycić jak gania za szybko się przemieszcza że nawet oko nie nadąża :D
Hop sia la la...

Taka trawa i w niej pies...

Bo ja lataaaam... ;)

I sus...

I kolejny...:P Trzeba zmienic kurs aby.....

abyyy....
...

Posted

I jeszcze plażówka...
ATAK!

...MASZ ZA SWOJE!

I ŻEBYŚ MI SIĘ TU WIĘCEJ NIE POKAZYWAŁ!

Dobra... gdzieś tam jest moja ukochana wiewiórka, no wyjdź z drzewa...

Proszę...pobawimy się :diabloti: W ganianego...

Posted

Jest to suka husky, oczywiście ze schroniska. Niezły dominancik, a nacisk szczęk ma niewyobrażalny! Nie mogłam otworzyć jej mordki, żeby zabawkę wyciągnąć! :O Piękna to ona jest, ale popalić nowym właścicielom na pewno da... :D

Suńka ma już domek. :)

Posted

[quote name='Mada:)']Jest to suka husky, oczywiście ze schroniska. Niezły dominancik, a nacisk szczęk ma niewyobrażalny! Nie mogłam otworzyć jej mordki, żeby zabawkę wyciągnąć! :O Piękna to ona jest, ale popalić nowym właścicielom na pewno da... :D

Suńka ma już domek. :)[/QUOTE]

hyhyhy:evil_lol: ach husky...:D Całe szczęście. Mam nadzieje że odpowiedzialny:)
Jak to się stało że ona tam trafiła?

Posted

Monika, w schronisku jest coś takiego jak KWARANTANNA. Jest to okres, kiedy pies nie jest wydawany, kiedy czeka na odbiór przez właściciela. Trwa on dwa tygodnie. Jeśli właściciel nie zgłosi się po psa w tym czasie, psiak zostaje przeznaczony do adopcji. Wówczas zgodnie z prawem jest już psem nowego właściciela. Potwierdza to chip, książeczka zdrowia, umowa adopcyjna.

Widać, ten husky nie miał odpowiedzialnego właściciela, skoro na mieście nie zawisło żadne ogłoszenie o zaginionym psiaku, nie zadzwonił do schroniska, nie mówiąc o osobistej wizycie. Pies nie miał adresówki, chipa.

Posted

prześśśśśśślicznaaaaaa ta fotka http://img220.imageshack.us/img220/1534/baskizkijjaszkiem.jpg

aż musiałam tak nadwyrężyć to słowo tak bardzo mi się podoba:)

Kropka latająca po prostu wymiata:lol: http://img708.imageshack.us/img708/4963/csc0867.jpg

to tak jak z moją Natą-baardzo trzeba się nagimnastykować żeby fotki wyszły,czas mega krótki,a taki tak część wyjdzie rozmazanych:p

trzymam kciuki dalej,za wyniki:)

Posted

ale świetne zdjęcia pięknych psinek :loveu:
alez zazdroszcze wam tej plaży ;)
chodź to może dobrze, że u nas nie ma, bo był musiała chyba moją diane kąpać po każdym spacerze ;)