Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']No a jak, pewnei specjalnie robisz ze mnei goopka w galerii :eviltong:

mówiłam Ci już żebyś się uspokoiła bo ja też ciągle piszę "nei" zamiast "nie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaaa kurde bo zgłupiałam i nie mogłam zakumać o co chodzi :lol: ale nie mów, że czytałaś moją galerię 2,5 roku? :-o mnie by się nie chciało tych głupot czytać :evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Wiecie co chyba coś w powietrzu wisi bo co jedna galeria albo wątek to dostają wszyscy goopawki :roflt:

ktoś rozpylił broń biologiczną na dogo w postaci rozśmieszacza :evil_lol:

Posted

kochany mój szkrabuś już wesolutki, dokazuje, biega bawi się :loveu: :multi::multi::multi:

ekhem tylko troszkę miał inną wizję na wystrój roślina na balkonie niż Pańcia :oops: i poczęstował się galaretką z indyka ze stołu :oops:

Posted

Jakiś gen ogrodniczy jest w sznaucerach bo Vesper też mi zrobiła małe przesadzanie na balkonie ;)
Słodki szkrabuś :loveu: dobrze że sie szybciutko przestawił na nowy domek - zdrajca ;)

• 2 weeks later...
Posted

Axelek był u fryzjera :cool3::cool3::cool3: :loveu::loveu::loveu:

Chłopak sie już zadomowił, ale potrzebna pomoc z popracowaniem nad nim - wkleję może fragment maila, gdzie Pani Ela opisuje z czym są problemy

Na spacerach jest zadziorny, dziś na początku się przywitał z dużym czarnym, młodym labradorem po czym rzucił się na niego z ostrym szczekaniem i złością.
Na widok innych psów często manifestuje swoją obecność, dość gwałtownie z takim podnieceniem poprzez warczenie i drapanie ziemi.
Trochę mnie to martwi bo nie wszystkie psy chodzą niestety na smyczy. I mam obawy czy nie dojdzie w takiej sytuacji do spięcia. Psów w okolicy jest dużo więc staram się je omijać.
Na ludzi na spacerach reaguje bardzo różnie. Jednych omija obojętnie innych głośno obszczekuje.

jakby ktoś z Was miał pod ręką jakiś artykuł mądrze napisany z poradami jak zaradzić to bardzo prosimy, bo ja muszę poszperać a z czasem mam ostatnio jakąś katastrofę, ale poszukam jak nie ma nikt pod ręką :p

Posted

O boże jaki on piękny i dostojny wogóle nie przypomina HIPCIA. :multi:
Dzisiaj będę się widziała z mądrymi ludźmi to się zapytam.
A czy on jest wykastrowany bo nie pamiętam?

Posted

asik007 napisał(a):
O boże jaki on piękny i dostojny wogóle nie przypomina HIPCIA. :multi:
Dzisiaj będę się widziała z mądrymi ludźmi to się zapytam.
A czy on jest wykastrowany bo nie pamiętam?

tak - jest wykastrowany, wazną informacją jest też to, że w schronisku był gryziony przez inne psy - to na pewno nie zostało bez echa w jego głowie