malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='zerduszko']No a jak, pewnei specjalnie robisz ze mnei goopka w galerii :eviltong: mówiłam Ci już żebyś się uspokoiła bo ja też ciągle piszę "nei" zamiast "nie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Powiem Ci prawdę: przeczytałam całą Twoją galerię i teraz udawam Ciebie :shiny: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='zerduszko']Powiem Ci prawdę: przeczytałam całą Twoją galerię i teraz udawam Ciebie :shiny: NIE WIERZĘ :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 zerduszko napisał(a):Miała 2,5 roku czasu :cool1: kto? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 aaaaaa kurde bo zgłupiałam i nie mogłam zakumać o co chodzi :lol: ale nie mów, że czytałaś moją galerię 2,5 roku? :-o mnie by się nie chciało tych głupot czytać :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 .... i po 2,5 roku postanowiłam się odezwać :lol: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 zerduszko napisał(a):.... i po 2,5 roku postanowiłam się odezwać :lol: czubek :eviltong: :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Taaa, chciałbyś mieć nawiedzoną fankę :lol: ale nic z tego :shake: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 zerduszko napisał(a):Taaa, chciałbyś mieć nawiedzoną fankę :lol: ale nic z tego :shake: hahahah całe zycie marzyłam o tym, żeby mieć fanclub :roflt: :evil_lol: Quote
weszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wiecie co chyba coś w powietrzu wisi bo co jedna galeria albo wątek to dostają wszyscy goopawki :roflt: Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 weszka napisał(a):Wiecie co chyba coś w powietrzu wisi bo co jedna galeria albo wątek to dostają wszyscy goopawki :roflt: ktoś rozpylił broń biologiczną na dogo w postaci rozśmieszacza :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 kochany mój szkrabuś już wesolutki, dokazuje, biega bawi się :loveu: :multi::multi::multi: ekhem tylko troszkę miał inną wizję na wystrój roślina na balkonie niż Pańcia :oops: i poczęstował się galaretką z indyka ze stołu :oops: Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 zerduszko napisał(a):Ha! Wiedziałam - inna zabawka :diabloti: hahahha a ja wiedziałam, że się czepisz :diabloti: ale ta też ode mnie :eviltong: :evil_lol: Quote
weszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jakiś gen ogrodniczy jest w sznaucerach bo Vesper też mi zrobiła małe przesadzanie na balkonie ;) Słodki szkrabuś :loveu: dobrze że sie szybciutko przestawił na nowy domek - zdrajca ;) Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Axelek był u fryzjera :cool3::cool3::cool3: :loveu::loveu::loveu: Chłopak sie już zadomowił, ale potrzebna pomoc z popracowaniem nad nim - wkleję może fragment maila, gdzie Pani Ela opisuje z czym są problemy Na spacerach jest zadziorny, dziś na początku się przywitał z dużym czarnym, młodym labradorem po czym rzucił się na niego z ostrym szczekaniem i złością. Na widok innych psów często manifestuje swoją obecność, dość gwałtownie z takim podnieceniem poprzez warczenie i drapanie ziemi. Trochę mnie to martwi bo nie wszystkie psy chodzą niestety na smyczy. I mam obawy czy nie dojdzie w takiej sytuacji do spięcia. Psów w okolicy jest dużo więc staram się je omijać. Na ludzi na spacerach reaguje bardzo różnie. Jednych omija obojętnie innych głośno obszczekuje. jakby ktoś z Was miał pod ręką jakiś artykuł mądrze napisany z poradami jak zaradzić to bardzo prosimy, bo ja muszę poszperać a z czasem mam ostatnio jakąś katastrofę, ale poszukam jak nie ma nikt pod ręką :p Quote
asik007 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O boże jaki on piękny i dostojny wogóle nie przypomina HIPCIA. :multi: Dzisiaj będę się widziała z mądrymi ludźmi to się zapytam. A czy on jest wykastrowany bo nie pamiętam? Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 asik007 napisał(a):O boże jaki on piękny i dostojny wogóle nie przypomina HIPCIA. :multi: Dzisiaj będę się widziała z mądrymi ludźmi to się zapytam. A czy on jest wykastrowany bo nie pamiętam? tak - jest wykastrowany, wazną informacją jest też to, że w schronisku był gryziony przez inne psy - to na pewno nie zostało bez echa w jego głowie Quote
zerduszko Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja korzystam z tego: ksiazki Szczególnie: 'The canine aggression workbook' James O'Heara /notatki/ - ta książka ma niebawem wyjść w całości przetłumaczona na PL, wyda ja galaktyka. Quote
malawaszka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 dzięki zerduszko!!! posłalam do Pani Axelkowej Quote
zerduszko Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Te sznupki małe, to chyba wszytskie takie :eviltong: Moaj Sadie tez lubi wszystkich po jej poustawiać :diabloti: No, chyba, ze się boi, to jest miła :loveu: Quote
Recommended Posts