Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sprawie jeża zadzwoniłam bym do najbliższego ZOO, tam są specjaliści od dzikich zwierzątek, na pewno w okolicy znajdują się jakieś jednostki zajmujące się takimi stworzonkami, do których w ZOO mają namiary, jeże są pod ochroną i chyba nie można ich tak sobie poprostu trzymać w domu.

Posted

na stronie schroniska psiak jest już w zakładce w nowym domu.....

Mógłby ktoś zadzwonić? ja już telefonicznie ostatnio w schronisku chyba apodpadłam więc się wstrzymam :razz:
Albo poczekamy na którąś z dziewczyna z Jeleniej :)

Posted

[quote name='DAGA1505']Dzwoniłam Pan powiedział tak : 17.07 2009r piesek z numerem 160 trafił do nowego domku:loveu:

Bardzo się cieszę, oby domek był dobry ;)

Posted

A więc piesek jest w nowym domku bo rozmawiałam wczoraj z Tomkiem. Wydaje mi się że zabrała go ta kobieta która wychodziła z nim na spacer :multi:
Dowiem się wszystkiego jak wrócę i od razu napiszę Wam gdzie jest i kto go zabrał :cool3: A wracam w ten czwartek więc już niebawem;)
Do usłyszenia!:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj w schronie i psiaka nie ma :lol:.Wiem tylko, że pojechał już jakiś czas temu i za swojego nowego towarzysza ma jamnika :evil_lol:.
Nasza starsza mix jamniczka dalej siedzi, tylko ponoć w innym boksie.
Pojawił się za to piękny syberian :-(. Postaram się potem wrzucić fotkę, ale nie wiem jak to będzie wyglądać, bo miałam ze sobą tylko telefon i właśnie nim pstryknęłam mu zdjęcie. :roll: Rozmawiałam z jednym z pracowników i powiedział, że pies został oddany przez właściciela kilka dni temu:mad::mad::mad: bez podania przyczyny:angryy:, ma 4 lata i jest psem milusińskim, nie jest agresywny i lubi lizać człowieka :lol:. Nie ma tatuażu. Patrzył na mnie tymi swoimi ślicznymi ślepkami jakby chciał zapytać o co chodzi z tym schroniskiem, co on tam robi...:-( Zdezorientowany, ale spokojny. Nawet nie zaszczekał ani razu :roll: Przechadzał się tylko i zaglądał przez te kraty:-(

Później postaram się wrzucić zdjęcia z komórki i założyć mu wątek na jego grupie :roll: