Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Seaside']nazbieramy :) Tylko może być na raty :( oczywiście w jak najkrótszym czasie ale tak jak mówiłam pewnie grosik do grosika i szybko zbierzemy ;)

ZBIERAM DEKLARACJE:
SEASIDE 20 ZŁ

i oczywiście najpierw czekamy na decyzję ;) A na wątku ONeczki już mamy chętną na transport :)

Witam
No i ja dalej nic nie wiem. Dzisiaj spędziłam pół dnia w szpitalu, żeby mi powiedzieli, że mam przyjechać po "termin" jutro ok. 10:00.:mad:
Bardzo Was wszystkich przepraszam, ale niestety nie mam na to wpływu.:-(
Więc mam nadzieję, że jutro już się określę (oni się określą) :roll:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies jest cudny niewątpliwie.. Może można poprosić kogoś ze szkoleniowców i ekspertów o zdanie w kwestii tej socjalizacji? Ania z Brodnicy, Jamor? może by pomogli? doradzili? :niedowia:

Posted

Myśle ze te 130 zł da sie uzbierać. grosik do grosza ;)
Z mojej strony dokładnych deklaracji nie moge dać na pewno będzie to kwota od 20 do 50 zł ;) Ale to jeszcze zobacze.

Posted

Na początek najważniejsza będzie obserwacja jak piesio sie będzie zachowywał w nowym miejscu, przez pierwsze dni nalezy dac mu spokój, nie robić nic na co nie będzie miał ochoty, egzekwować tylko spokojnie podstawowe zasady. Dopiero po obserwacji będzie można coś zaproponować. Może się też okazać że po tygodniu czy dwóch pies sam zacznie zachowywać się normalnie - pobyt w schronisku to wielka trauma, zwłaszcza dla delikatnego psychicznie psa...

Posted

caelestis napisał(a):
Witam
No i ja dalej nic nie wiem. Dzisiaj spędziłam pół dnia w szpitalu, żeby mi powiedzieli, że mam przyjechać po "termin" jutro ok. 10:00.:mad:
Bardzo Was wszystkich przepraszam, ale niestety nie mam na to wpływu.:-(
Więc mam nadzieję, że jutro już się określę (oni się określą) :roll:

spokojnie - zdrówko najwazniejsze :)

Posted

Chętnie bym go zawiozła ale w moim przypadku nie chodzi o transport i kase tylko o czas. Rodzice nie mają na to czasu. Pracują,mają firme. Zresztą dzisiaj zawieźliśmy chorą Onke do Wrocławia i jak na ten miesiac chyba straszy wrażeń.
temat Onki.: Pomóżcie zebrać kase
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mloda-onka-potrzebuje-pieniadze-na-leczenie-141109/

*dzisiaj jak wyciągałyśmy Onke psiak wyszedł z budy i pokazał sie w całej okazałosci szczekajac xP Kawał chłopa z niego rośnie xPP Niestety gdy podeszłyśmy od razu sie schował:shake:

Posted

Czy ja wiem czy on szczekał? :eviltong: Ale dobrze, że w końcu okazał jakieś zainteresowanie tym co się wokół niego działo. W ogóle ten łaciatek znalazł sobie już miejsce w moich serduchu ;) Jest cudownym, na prawdę pięknym psem ;) Ewidentnie ma coś w sobie co przyciąga, a przynajmniej mnie przyciągnęło. Dlatego proszę Cię Daga o należytą opiekę i socjalizację, dla tego skarba.

Posted

Czy dla psiaka nie ma już nikogo kto poświęcił by te kilka godzin życia ._. ?
I słuchajcie: osoba która by psiaka wiezła musiałaby odebrać go ze schroniska. Ja już sie więcej w takie rzeczy nie mam zamiaru bawić xPP
Rodzicie wkurzeni strasznie po ostatniej akcji xP

Posted

Właśnie że nie mam z rodzinka na wakacjach,chłopak nie ma nawet prawka zresztą tak jak ja:niewiem:wszędzie podróżujemy pociągiem...nic mi nie przychodzi do głowy jeszcze mc temu miała bym możliwość ale teraz auto totalnie zkasowane...

Posted

kamilawa napisał(a):
aha, myślałam, że jakieś problemy z wyadoptowaniem są.
Niestety ja też nie mam możliwości, trzymam kciuki, uda Wam się ;)

Stałego właściciela też niestety jeszcze nie ma :shake:Ja zgodziłam się go wziąść na tymczas aby go socjalizować