Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że towarzysz pies pozytywnie wpłynie na psiaka (czy On ma juz jakieś imie?).
Psy bardzo często zaczynaja ufac najpierw psom, później ludziom.
Pytanie tylko co zrobi towarzysz, na którego teren wkradnie się gość...

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny piesio ale azjatą nie jest. Coś gdzieś może być poazjatyckie, ale to śladowe promile ewentualnie. Tylko cholera jeśli jest śladowe i to po azjacie to mamy epidemię bojaźliwych azjatów i miotów z pseudo. Na dogo tojuż byłby kolejny przypadek...

Posted

dziewczyny nie mówcie hop ;) z Dłużyny ostatnio dziewczyny wyciągneły psa w podobnym stanie tylko 8 letniego i po 2 dniach w domu tymczasowym okazał się cudownym ciepłym psem
Nie mówię że tu nastąpi takie samo objawienie, ale to jeszcze dzieciak
i zanim przykleimy mu łatkę ciężkiego do resocjalizacji dajmy mu szansę

Nie takie psy, bite i nie mające kontaktu z innymi zwierzętami okazywały się prawdziwymi perełkami :)

Posted

Z jeleniej góry do miejsca w którym znajduje sie daga jest około 105 km.
Sprawdzałam ;) Pies jest w schronisku dla psów w jeleniej.ul.Spółdzielcza 33a A gdzie dokładnie mieszka Daga to nie wiem xP w głogowie w każdym razie
A zrzutke można zrobić,w końcu to nie takie duze koszta.

Więc trasa wygladałaby tak :Jelenia Góra-Głogów. 105 km w jedną strone. Koszta na droge postaramy sie zebrać. kto mógłby pomóc ?

Posted

Nie jada gdy w pobliżu jest człowiek. Rzucałyśmy mu szynki. Bez powodzenia. Nie jestem pewna czy umie chodzic na smyczy... całkiem prawdopodobne ze bedzie sie kładł i z przerażenia nie bezie chciał sie ruszyć:shake:

Posted

chwila moment, zgodnieje i zje powolutku w spokoju
Tylko przed podróżą ścisła dieta bo będą atrakcje ....

Dalej nie mamy transportu :(
Zaraz coś popytam/////

Posted

Może ja bym mogła pomóc z transportem, tylko jak pisałam wcześniej na wątku ONki, dostałam skierowanie do szpitala i jutro dowiem się kiedy mnie położą:roll:. Tylko ja mam auto z silnikiem 2,5l v6, a z tym się niestety wiąze duże spalanie, bo ok. 14l benzyny na 100km, a sama niestety nie mogę dopomóc finansowo, bo narazie płacę fortunę za swoje leki :( Zmieścić się pies zmieści napewno, bo to kombi. Także ja jutro (ok.13:00) powiem jak z moim czasem, a Wy się zastanówcie nad "opłacalnością" przejazdu moim mondeo, bo to wychodzi ok.130 zł.:-(

Posted

nazbieramy :) Tylko może być na raty :( oczywiście w jak najkrótszym czasie ale tak jak mówiłam pewnie grosik do grosika i szybko zbierzemy ;)

ZBIERAM DEKLARACJE:
SEASIDE 20 ZŁ

i oczywiście najpierw czekamy na decyzję ;) A na wątku ONeczki już mamy chętną na transport :)

Posted

Będzie musiało :evil_lol: Ja postaram się coś wyciągnąć od biednej mamy, niestety uzależniona jestem od niej niesamowicie, bo nawet kieszonkowego nie dostaje :lol:

Posted

Już się nie moge się go doczekać;-)Szczerze mówiąc to mam nadzieje że się przełamie do ludzi i wtedy to już szybko by znalazł dom wrzuciła bym go na forum głogowskiego Amicusa i czekała na nowego właściciela:multi: