Olena84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jedyny, ach jedyny, ale ciagle bez domku:( Quote
mmd Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tak, bazarek Dogo07 :) A po wakacjach podobno najtrudniejsze jest pierwsze 10 miesięcy ;) Ja bida, całe lato kiblowałam w chacie i MOJE wakacje za 4 miesiące - zyg, zyg :diabloti: Quote
Olena84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='mmd'] Ja bida, całe lato kiblowałam w chacie i MOJE wakacje za 4 miesiące - zyg, zyg :diabloti:[/QUOTE] Skandal absolutny:mad: Quote
ivette3 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 :loveu: witam zrelaksowaną cioteczkę Agatkę ,a Kamyczka pozdrawiam i całuję w mokry nochal . Quote
agata51 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Coś mi toya numery robi i wieczorami kontakt ze światem uniemożliwia. Lecę dalej. Quote
madcat1981 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Otrzymaliśmy 100 zł od Pani Ewy M. dla Kamienia:multi: To wspaniała wiadomość i kłaniam się w pas nisko tajemniczej Pani Ewie, stokrotnie dziękuję:multi: Mamy już wystarczająco na kastrację i kosmetykę, trzeba by tylko dowiedzieć się u Morii czy już jej pasuje termin. Agatko, zadzwonić czy i tak będziesz z nią może rozmawiać niedługo? Edit. Co za wspaniała wiadomość na wątku "mojego" drugiego psiaka:multi: A ja juz byłam pewna, że on zostanie u Renaty na zawsze! [url]http://www.dogomania.pl/threads/120987-Sochaczew-D%C5%BCery-jest-DT-nie-ma-kasy.-Prosze-o-szans%C4%99-dla-niego?p=17764965&viewfull=1#post17764965[/url] Quote
agata51 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jeśli ten cudny domek dla Dżerka wypali, nie wiem co zrobię!!! Z Morią rozmawiałam - ma dać znać, jak tylko się umówi. Ona ma tam niezły kocioł - koniec remontu (a remonty lubią kończyć się w nieskończoność!) + coś, o czym napiszę, jeśli uzyskam jej zgodę. Zadzwonię do niej jutro. Pani Ewa M. jest jednym z tych Aniołów, którym chce się jeszcze spoglądać na dogo łaskawym okiem. Łaskawe oko to jedno, łaskawy gest drugie. Za oba z serca dziękujemy. Niestety, nic więcej nie wiem, a jak wiem, to nie powiem - pośrednik zakazał. Podoba mi się ta aura tajemniczości wokól Kamyka. [I]Ewa M., Ewa M.!!![/I] [I]Nikt nic nie wie, ja coś wiem.[/I] [I]Wiem, nie powiem - cicho, ciszej....[/I] [I]Kamyk słyszy, słyszy, słyszy... [/I] A pośrednika całuję z dubeltówki. Quote
agata51 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='__Lara']oooo, kamykowi się domek szykuje? :D[/QUOTE] Lara, no nie, aż tak dobrze to nie jest. Zainteresowanie i wsparcie finansowe to i tak więcej niż można by oczekiwać. Quote
ivette3 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Jak to miło,że na wątku Kamyczka świeci słonko i kochany przystojniak ma w miarę dobre perspektywy :). Quote
agata51 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='ivette3']Jak to miło,że na wątku Kamyczka świeci słonko i kochany przystojniak ma w miarę dobre perspektywy :).[/QUOTE] Tych perspektyw nie byłabym taka pewna - na ogłoszenia zero odzewu. No nic, trzeba dalej próbować. Quote
ivette3 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='agata51']Tych perspektyw nie byłabym taka pewna - na ogłoszenia zero odzewu. No nic, trzeba dalej próbować.[/QUOTE] Nie mazgaj się Agatko ,bo Kamyczek wyczuje ,że jesteś smutna i też mu wesoła mina zwiędnie. Próbować trzeba i według powiedzenia : "jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma :) " ,trzeba się pocieszać,że przystojniak nie zimuje samotnie na ulicy i o jego wątku pamięta kilka dobrych i ciepłych serc .Kiedyś musi się spełnić życzenie domku dla niego też.:roll: Quote
luka1 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 a ja sobie z rana ujawnię się, tak tylko by podnieść Kamisia. Swoją drogą inne (nie powiem brzydsze) znajdowały domy. Kamień to bardzo dobry psiak, jak go pamiętam z zamierzchłych czasów, czemu go nikt nie chce? - nie mogę ogarnąć.:shake: Quote
agata51 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='luka1']a ja sobie z rana ujawnię się, tak tylko by podnieść Kamisia. Swoją drogą inne (nie powiem brzydsze) znajdowały domy. Kamień to bardzo dobry psiak, jak go pamiętam z zamierzchłych czasów, czemu go nikt nie chce? - nie mogę ogarnąć.:shake:[/QUOTE] Ja też nie ogarniam. Widać, nie trafił jeszcze na swojego człowieka. Quote
agata51 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Słodziaku, dlaczego nikt cię nie chce?! Quote
ivette3 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='agata51']Słodziaku, dlaczego nikt cię nie chce?![/QUOTE] Oj tam,oj tam - zaraz ,że nikt nie chce .Cioteczko Agatko- nos do góry i pozytywne myślenie proszę włączyć.W końcu zawsze można zadać pytanie : " a bo to Kamykowi źle tam gdzie jest? " .Ano dobrze - więc nie zamartwiaj się bo prawdziwa radość zawsze przychodzi niespodziewanie i może nadejść lada dzień. Buziaki wirtualne w mokry nocholek Kamyczka i pozdrowienia dla wiernych jego cioteczek i opiekunek :) Quote
__Lara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='agata51']Lara, no nie, aż tak dobrze to nie jest. Zainteresowanie i wsparcie finansowe to i tak więcej niż można by oczekiwać.[/QUOTE] Rozumiem... dobrze, że kamyk ma jeszcze nas, wirtualnie, i w realu osoby blisko siebie. Quote
agata51 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ciotki, dziękuję, że odwiedzacie Kamysia. Zawsze raźniej. Iwetko, staram się, ale najbardziej pozytywne myśli, na jakie mnie ostatnio stać w związku z Kamykiem to: "no cóż, inne psy mają gorzej", "nie takie jak on przystojniaki domu nie mogą znaleźć". Lepiej, żebym w ogóle tu nie zaglądała, bo te moje pozytywne myśli czarną mgłą osnuwają wątek. [I]Czarno widzę, słyszę głucho,[/I] [I]ostre ciernie pod paluchem,[/I] [I]gorzki w gębie smak, gil w nosie,[/I] [I]o zmysł szósty aż się prosi.[/I] Żartuję, W środę Kamyk powędruje do spa - kąpiel, czesanko, pazurki - może coś jeszcze. Potem ciachamy jajeczka. Będziecie ze mną? Quote
__Lara Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jasne, że będziemy :) To rzeczywiście szykuje się dla Kamyka prawdziwe spa :) Quote
marysia55 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='__Lara']Jasne, że będziemy :) To rzeczywiście szykuje się dla Kamyka prawdziwe spa :)[/QUOTE] oczywiście, że będziemy :) Quote
agata51 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='__Lara']Jasne, że będziemy :) To rzeczywiście szykuje się dla Kamyka prawdziwe spa :)[/QUOTE] [quote name='marysia55']oczywiście, że będziemy :)[/QUOTE] Dziękuję, ciotunie - miło wiedzieć, że można na kogoś liczyć. Kurczę, tyle razy przeszłam przez to bez bólu, a teraz panikuję. No tak, ale żaden z tamtych nie był Kamykiem!!!! Quote
ivette3 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No to i ja hopnę aby wątek nie stał w miejscu :) Quote
Selenga Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Miałam poważny problem z wymyśleniem jak to zrobić żeby było dobrze... Długo mi nic nie wychodziło sensownego... Ale w końcu jest i chyba jest teraz dobrze. Oby tym razem coś dało... Czyli całkowicie nowe allegro dla Kamyczka [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1893004200[/URL] Quote
Recommended Posts