agata51 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Taki piękny mur... taki piękny kamień... Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Innymi słowy: mur mój widzę ogromny...;) Quote
madcat1981 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Obydwa pomysły są super, choć rzeczywiście ten wirtualny bazarek po prostu taniej będzie zrealizować. Ja oczywiście służę kontem. Martwię się tylko co będzie grudniu jak mnie siły natury wezwą do rodzenia;) Ale coś wymyślę. No przecież to nie koniec świata;) Quote
AlfaLS Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Parę dni mnie u Kamyka nie było a tu tyle się działo :multi:. Pomysł z bazarkiem z kamieniami super!!!!!!!!!!!! Ten mur wynaleziony przez UBOCZE też !!!! Będę usilnie podnosić i promować bazarek :lol: Quote
UBOCZE Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dziękuję Alfa!:lol: Witam Kamyka niedzielnie!:loveu: Quote
lilk_a Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 wymyśliłam grafikę do bazarku , jak tylko się dzisiaj pojawię na dogomanii , wystawię ;) Quote
agata51 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dziękuję, lilk_a, umieram z ciekawości. Dziękuję, że jesteście. Ostatnio coś mi Toya szaleje i dostęp do Internetu mam zaskakująco nieprzewidywalny. Przeleciałam szybko zaległości i rozumiem, że skupiamy się na poszukiwaniu kasy. Murem jestem nieustająco zachwycona, tylko chcę ustalić jedną rzecz. Kamień nigdy nie miał zaległości w opłatach za pobyt w hotelu i niech tak zostanie. Są stałe i jednorazowe wpłaty (dziękuję stokrotnie), jakoś damy radę. A jak z muru sypnie się grosz, to niech on sobie idzie na wszelkie możliwe ogłoszenia we wszelkich możliwych mediach. Kamyku, co ty na to? Quote
łolkiee Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kamyk leć ty do domku i nie potykaj sie o kamienie :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Bazarek z hasłem: "Chcemy wysłać Kamienia do domu, zbieramy na wielką akcję ogłoszeniową!!!" byłby sprawą świetną... z informacją, że już tak długo nikt się nim nie interesuje... Myślę, że można już powoli bazarek rozkręcać... Quote
AlfaLS Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Agatko a Ty mogłabyś zadzwonić do Morii i powiedzieć jej o tej akcji z ogłoszeniami? Może to głupie ale po przeczytaniu wątku Spajaka lepiej chyba byłoby uniknąć podobnej sytuacji jak tam......Chodzi mi o upewnienie się [B]z jednej strony[/B] czy Hotelik wyda Kamienia jak będzie dla niego dom a[B] z drugiej strony[/B] - jak znajdzie się ten dom to żeby Moria nie pomyślała że to jakiś podstawiony człowiek czy coś podobnego... Myślę, ze wiecie o co mi chodzi ....... Żeby było jasne i czytelne: psiak na pewno szuka domu, dom się znajduje / za co mocno trzymam kciuki :thumbs:/ i Kamień bez problemu opuszcza Hotel...... Bez takich zbędnych przepychanek jak na wspomnianym wątku. Może być tak że na razie domu nie będzie ale bądźmy dobrej myśli i patrzmy na sprawę optymistycznie :lol: Quote
UBOCZE Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Z tego, co czytałem, to oficjalna sytuacja formalno-prawna Kamyka jest taka, że prawo do niego ma właśnie agata51...;) Wszystkim więc, niezależnie od stanowiska, jakie zajmują (ja mam za małą wiedzę na ten temat, żeby zajmować stanowisko jakiekolwiek), powinno zależeć na tym, żeby jak najszybciej Kamykowi dom znaleźć...:lol: Myślę, że gdy pojawi się agata51, to napisze dokładnie, jaki jest status Kamyka (już nie mam siły przekopywać całego wątku)...:shake: Chyba jednak nie ma osoby, która nie podpisałby się pod hasłem[SIZE=3] [FONT=Arial Black]Kamyk do domu!!!:loveu:[/FONT][/SIZE] [FONT=Arial Black][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Czekamy więc na Agatę i myślimy pozytywnie...:lol::lol::lol:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=1]PS. Dlaczego na wszystkich wątkach nie może panować taka atmosfera, jak na tyskich???[/SIZE][/FONT] Quote
lilk_a Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=3][I]no to rozsyłamy bazarek dla Kamienia :)[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][I][URL="http://www.dogomania.pl/threads/196620-Wysy%C5%82amy-Kamienia-do-domu...3z%C5%82...wielka-akcja-og%C5%82oszeniowa-do-2-XII-godz-24.00"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/bakam.jpg[/IMG][/URL][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Też jestem pewny, że Kamień nie będzie miał żadnych problemów. [COLOR=Silver]Czy Was dogo co chwilę wyrzuca czy to tylko problem u mnie?[/COLOR] Quote
AlfaLS Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 UBOCZE - bo na niektórych są tacy ludzie, którym zależy żeby nie było fajnie :evil_lol: A mnie też zależy na tym żeby Kamyk jak najszybciej znalazł dom ale po tych niefajnych sytuacjach jakie już miały miejsce obie strony mają prawo być nieufne :shake:. I wydaje mi się, że jasne postawienie sprawy od początku szerokiej akcji ogłoszeniowej może tylko odpowiednio pozytywnie nastawić [B]wszystkich[/B] do szukania domu:lol:. Jednak też jestem zdania że ostatnie słowo należy do Agaty bo to ona jest tą osobą, która wyadoptowała psiaka ze schroniska i cały czas czuwa nad jego losem... Dlatego tylko zapytałam... Broń Boże nic innego nie sugerując :lol: Quote
UBOCZE Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Teraz akurat nie, ale czasem zdarza się...:roll: lilk_a, cudny odstresowujący bazarek!!!:loveu::loveu::loveu: Dzięki!!!:lol::lol::lol: Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Kamyczku. Pierwsze kamyczki rozbite. Wujek UBOCZE tak ładnie prosił, że nie było wyjścia. lilk_a jak zawsze ekstra. Quote
UBOCZE Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='AlfaLS']UBOCZE - bo na niektórych są tacy ludzie, którym zależy żeby nie było fajnie :evil_lol: A mnie też zależy na tym żeby Kamyk jak najszybciej znalazł dom ale po tych niefajnych sytuacjach jakie już miały miejsce obie strony mają prawo być nieufne :shake:. I wydaje mi się, że jasne postawienie sprawy od początku szerokiej akcji ogłoszeniowej może tylko odpowiednio pozytywnie nastawić [B]wszystkich[/B] do szukania domu:lol:. Jednak też jestem zdania że ostatnie słowo należy do Agaty bo to ona jest tą osobą, która wyadoptowała psiaka ze schroniska i cały czas czuwa nad jego losem... Dlatego tylko zapytałam... Broń Boże nic innego nie sugerując :lol:[/QUOTE] Myślę, że Agata za parę godzin się pojawi! Alfa, masz rację, i tu musi być dobrze i wierzę, że dzięki dużej promocji Kamyk domek znajdzie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja cały czas negocjuje perfumy z moją rodzicielką, kiedys dostała, nie uzywa, a są cały czas do użytku, powinno jej zalezeć, w końcu to ona (świadomie?) płaci za Kamienia co miesiąc ;p. Quote
Olena84 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A mogę wrzucić adres allegro na psi facebook? Tak mam już ponad 1300 osób, moze ktos zobaczy? Quote
Olena84 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Wrzuciłam link do allegro na fb psiego, zobaczymy, moze cos ruszy. Quote
madcat1981 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Witam Kamyka i jego drużynę;-) Lecę zaraz na bazaruś :) Quote
Piromanka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Olena84']Wrzuciłam link do allegro na fb psiego, zobaczymy, moze cos ruszy.[/QUOTE] To wklej link, to udostępnię. Zawsze to więcej szans. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Kamień potrzebuje reklamy wszędzie. Umieszczę Go u siebie na nk i fb. Quote
Olena84 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Moje konto na fb to psy zaginione ( i do adopcji), jestes u mnie u znajomych? Quote
Recommended Posts