Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Ciotki, ja sromotnika od kani albo od gąski od dziecka potrafię odróżnić. Żyję już 60 lat i wciąż żyję, a grzybki uwielbiam.

Nazbierał TŻ, ja przeglądałam i przerabiałam. Mam nadzieję, że rodziny nie uśmiercę. Rany boskie, i pomyśleć, że niektórzy do Tunezji na wakacje wyjeżdżają....

Posted

Z pamiętnika pierworódki;)

Przez "ruchy płodu", które to brzmią tak delikatnie i subtelnie, w brutalnej rzeczywistości należy rozumieć:
1. kopnięcia w pełen pęcherz (doskonałe ćwiczenie "jak się nagle nie posikać";)),
2. kuksańce w okolice żołądka (doskonałe ćwiczenie "jak się nagle nie zwym....wać";), 3. nagłe ataki wszystkich kończyn w stylu "muszę natychmiast się stąd wydostać przez tą skórę" (doskonałe ćwiczenie "jak się obudzić w środku nocy i już nie zasnąć do rana";)).
4. Ale jest też coś, co to wszystko wynagradza. Gdy kładziesz rękę na brzuchu i czujesz jak od drugiej strony trącają cię takie małe paluszki:loveu::loveu::loveu: Wszystko wybaczysz:loveu:

Więc tak, liczę, ale na razie to chyba nie ma sens,u bo trwa po prostu cały czas.

Żeby nie było, że nie na temat:

KAMIEŃ, DAJ SIĘ POKOCHAĆ, DAJ SIĘ ODNALEŹĆ!

Posted

[quote name='Olena84'][B]Grzyby, brrr[/B]. Madcat liczysz ruchy płodu już;)? A Kamyś to juz sie aż za dobrze tu zasiedział![/QUOTE]

Nie rozumiem - niby co? Nie lubisz?

Matko, dwoje dzieci urodziłam, ale do głowy mi nie przyszło, żeby ruchy płodu liczyć. Jak to i po co się to robi? Ja w ogóle, obawiam się, nie wiem, skąd się dzieci biorą. Z tego, co pamiętam, kopnięcia i kuksańce w różne wewnętrzne organy dotkliwie odczuwałam później - na początku, i tego nie zapomnę do końca życia, było delikatne, ledwo odczuwalne smyrnięcie. Ale co ja wiem o ciąży!

Posted

[quote name='madcat1981']Jesteś dla mnie skarbnicą wiedzy i doświadczenia :loveu:[/QUOTE]

madcat, ty może sobie poszukaj lepszych skarbnic. Jeśli chodzi o dzieci - nie ma mądrych!

Posted

[quote name='agata51']Nie rozumiem - niby co? Nie lubisz?

Matko, dwoje dzieci urodziłam, ale do głowy mi nie przyszło, żeby ruchy płodu liczyć. Jak to i po co się to robi?[B] Ja w ogóle, obawiam się, nie wiem, skąd się dzieci biorą.[/B] Z tego, co pamiętam, kopnięcia i kuksańce w różne wewnętrzne organy dotkliwie odczuwałam później - na początku, i tego nie zapomnę do końca życia, było delikatne, ledwo odczuwalne smyrnięcie. Ale co ja wiem o ciąży![/QUOTE] Agatko, przeciez wszyscy wiedzą że bocian przynosi:evil_lol:

Posted

A ja całkiem nocną. Chcesz, kołysankę ci zaśpiewam:

[I]Ach, śpij, kochanie -[/I]
[I]jeśli kamyk z ziemi chcesz, dostaniesz.[/I]
[I]Pieski w domkach budzą się, [/I]
[I]a ty jeden tylko nie.[/I]

Posted

Kamysiu, jak dobrze znów znaleźć się u ciebie. Tak tu spokojnie. A na innych wątkach do gardeł się rzucają. Niczego ci nie obiecuję, ale jest działka do kupienia. Ogromna. Jak się uda, będziesz mógł sobie kopać do woli. Kciuki trzymajcie.

Kasiu, jak stoimy z kasą?

Posted

No tak jak w pierwszym poście - w najbliższym czasie spodziewam się wielu nowych wpłat, bo to przełom miesiąca... Mam nadzieję, że nie zawiedziecie :) :oops: Jeśli będzie brakować do 10 października, to dam wcześniej znak tutaj i zalegającym osobom.

A skoro już o finansach mowa. Mniej więcej od 22 października do 14 listopada (może uda się krócej) nie będę miała możliwości pisania na dogo. Będę miała tylko internet z komórki, a wtedy nie mogę ani czytać ani odpowiadać na forum. Będę miała za to dostęp do konta bankowego, więc jak będą jakieś wpłaty ( i wypłata do Morii) to będe informować smsami, z prośbą o przekazanie na wątku. Przepraszam z góry za kłopoty:oops:

Posted

Nie no co wy :diabloti: Może za wcześnie by się chwalić, ale pod koniec października przeprowadzam się na swoje 4 kąty i muszę przenieść internet... a z doświadczenia już wiem, że mojemu operatorowi zajmuje to dużo czasu zanim założą w innym miejscu. Niestety:roll:

Posted

[quote name='madcat1981']Nie no co wy :diabloti: Może za wcześnie by się chwalić, ale pod koniec października przeprowadzam się na swoje 4 kąty i muszę przenieść internet... a z doświadczenia już wiem, że mojemu operatorowi zajmuje to dużo czasu zanim założą w innym miejscu. Niestety:roll:[/QUOTE]

Kiedy parapetówa? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_4_6.gif[/IMG]

Moria, chyba masz zapchaną skrzynkę.