sylwiaso Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kilka fotek Kamyka [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/618faaacf75bea477c7f548210180f9f,12,19,0.jpg[/IMG] z Babką nową koleżanką :) [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/ad9a5eaa8682e179a101172e198273c9,12,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/ef5849f7380d87c88b6c07a2c6f72001,12,19,0.jpg[/IMG] Quote
Olena84 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Kamysiu be dzie lepiej! Ps, dobre mamy te Mamy... Quote
AlfaLS Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Kamyk dopiero teraz poczuje jak piękne może być psie życie :lol:. Quote
agata51 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Sylwia, dziękujemy za fotki. Cudowny widok! Quote
magenka1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dzisiaj dowiedziałam się, że Kamyś jest w innym hotelu, w końcu to się stało, od razu są o nim informację i zdjęcia, Gratuluję Agato decyzji , może teraz jego szanse na adopcję się zwiększą Quote
willma Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/f34f6c29809567b95afc2c246781b811,12,19,3.jpg[/IMG] :) Quote
Charly Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 aż musiałam przełknąć;) ekhm nie mogę teraz pomóc finansowo, choć bardzo bym chciała wspomóc Kamyka w nowym miejscu. Mam rozproszone rzeczy tu i ówdzie, w tym momencie jedna książkę, która by się nadawała na bazarek. Może ktoś się przyłączy? Quote
sylwiaso Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Za chwilkę siostra wstawi rachunek Kamysia za tabletki na robaki!info.od P.doktor:Wygląd Kamysia sierści jest słaby,ale może wynikać to z ogólnego zaniedbania psiaka.Czekamy na efekty odrobaczenia.Na uchu blizna,będę obserwować czy nie powiększa się.Paznokietek obcięty.Uszki sprawdzone jest o'key,najgorzej wygląda pychol tam nie ma prawie ząbków są zdarte,a jęzorek wisi w miejscu gdzie nie ma ich wcale!!!Wczoraj dałam mu na kolacje troszkę suchej karmy,dziś rano wszystko zwymiotował jeszcze nie wiedziałam wczoraj,że ta biedulka nie miała czym gryżć i tak sobie pomyślałam,że gdybyśmy kupiły suchą karmę będę musiała mu ją podawać z zupką,albo z tłuścioszkami,żeby to wszystko namiękło.Wynik morfologii wyszedł dobry!Pozdrawiamy wszystkie kochane cioteczki!!!niebawem nowe fotki Kamysia a i jeszcze napiszę,że kupiłam mu witaminki taki mały prezencik od cioci. Quote
Olena84 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Boże, ręce opadają... Co za bidak, nie zdawałam sobie sprawy, że Kamyk jest tak biedny... Quote
sylwiaso Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zapomniałam dopisać o ogonku te strupki na nim to kołtunki i łupież wgryzione razem! Quote
Olena84 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Może lepiej już nic nie pisz... Madcat zmien moze tytul, ze Kamyk zmienil hotelik i potrzebne wsparcie. Quote
kasia23 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Witam:) I ja chciałabym wspomóc Kamysia w nowym miejscu, narazie mogę zaproponować 20zł/mc Mogę prosić o nr konta na które mogę wpłacać pieniążki? Pozdrawiam serdecznie:) P.S. Pierwszą wpłatę mogę zrobić po 1 grudnia:) Quote
Olena84 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No prosze pani Falkusiowa jest z nami! Quote
sylwiaso Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kasiu ja chyba zemdleję!!!!!!!Dziękujemy Ci z całego Serducha!!!Kamyś jest w kojcu po Falkusiu wierzę w to,że tak jak Falkuś znajdzie też Wspaniały domek. Quote
Olena84 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Prosze, wystarczy ze jakis psiak trafia do Sylwii i deklaracje jak z rekawa! Quote
kasia23 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Trzymam mocno kciuki za chłopaka, mam nadzieję, że ta "zamiana" i kojec po Falkusiu przyniesie mu szczęście i będzie miał wkrótce ten nowy, upragniony domek:) Quote
Charly Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='sylwiaso']Za chwilkę siostra wstawi rachunek Kamysia za tabletki na robaki!info.od P.doktor:Wygląd Kamysia sierści jest słaby,ale może wynikać to z ogólnego zaniedbania psiaka.Czekamy na efekty odrobaczenia.Na uchu blizna,będę obserwować czy nie powiększa się.Paznokietek obcięty.Uszki sprawdzone jest o'key,najgorzej wygląda pychol tam nie ma prawie ząbków są zdarte,a jęzorek wisi w miejscu gdzie nie ma ich wcale!!!Wczoraj dałam mu na kolacje troszkę suchej karmy,dziś rano wszystko zwymiotował jeszcze nie wiedziałam wczoraj,że ta biedulka nie miała czym gryżć i tak sobie pomyślałam,że gdybyśmy kupiły suchą karmę będę musiała mu ją podawać z zupką,albo z tłuścioszkami,żeby to wszystko namiękło.Wynik morfologii wyszedł dobry!Pozdrawiamy wszystkie kochane cioteczki!!!niebawem nowe fotki Kamysia a i jeszcze napiszę,że kupiłam mu witaminki taki mały prezencik od cioci.[/QUOTE] stokrotne dzięki dla Ciebie, że przyjęłaś tego psa pod Twój dach. Dzięki także za rzetelny objektywny opis stanu Kamyka. To nie jest regułą i nie każdy widzi to, co dla innych jest widoczne. Tak bywa. Kamyk hotelik Morii ma już za sobą. Na szczęście. Tytuł faktycznie warto zmienić. Na pewno więcej osób się ucieszy, że pies ma szansę na normalne życie, pielęgnację, odpowiednią karmę. (jesli macie jakąś ksiażkę, czy coś, co można wystawić na bazarku, zgłoście się proszę./ Zrobimy wspólny:)) Quote
Charly Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Sylwiaso czy Kamień niszczy, wyje? Tak jest opisany w ogłoszeniach. Tzn wiadomo, jeszcze się nie przyzwyczaił, ale czy zauważyłaś coś takiego? Quote
madcat1981 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Słuchajcie, nie mogę zmienić tematu!!! Próbuję cały dzień, z komputera, z tlefonu i wraca ciągle do poprzedniego stanu .... ale się wkurzam! Jedyne, co udało mi sie osiągnąć to pierwsze zdanie - że są aktualizacje...:roll::stupid: Czy ktoś zna łatwy tajemniczy sposób na to ustrojstwo (czy to jakiś mój błąd czy ustawienia przeglądrki czy co) czy mam od razu pisać do administratorów? Ogłoszenia są przeze mnie również zmieniane ale to tak w miarę wolnego czasu, którego malutko bardzo niestety:oops: Kasia23 - dziękuję za deklarację, przepraszam, że na razie nie jest dopisana. Sylwiaso - dzięki za odpowiedź na pw, jeszcze tylko numeru konta zabrakło hihihi Charly - Tobie to już w ogóle dziękuję za obecność, ponieważ wiem jakie miałaś zdanie o Morii a mimo to potrafisz.... przełknąć;-) Mam jakies drobne rzeczy na bazarek, ale naprawdę symboliczne:oops: Umówmy się na pw jak się zorganizujemy - fantów chyba nie warto ruszać z miejsca, ale wygodniej by mi było dołączyć fanty jako posty do czyjegoś bazarku niż tworzyć nowy (jeśli w ogóle będe mogła cos utworzyć). Fanty albo zdjęcia z opisem.... do dogadania. Kto tam coś jeszcze ma, to zgłaszajcie się :) [SIZE=1]No i nie byłabym sobą gdybym jeszcze nie wspomniała:oops:... Jako konsultantka Oriflame mam możliwość zamawiania taniej kosmetyków tej firmy. Jeśli ktoś chciałby coś zamówić, to przekażę 30% dla Kamienia. Katalog dostępny jest w internecie, a szczegóły dopracujemy mailowo. Zapraszam :) [/SIZE] Quote
madcat1981 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Ola, to Ty zakładałaś wątek Kamieniowy, spróbuj zmienić tytuł w swoim pierwszym poście na pierwszej stronie (zdjęcia) - może sie uda? Quote
agata51 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kasiu, nie tylko ty masz problemy ze zmianą tytułu. Może znów coś pozmieniali. Napisz do moda. Na razie spadam - muszę ochłonąć i oko przetrzeć. Zaraz wracam. Quote
brazowa1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Starsze wątki nie mają opcji zamiany tytułu-trzeba pisać do moda z prosbą. Piecho teraz przytyje,znowu bedzie tłusciutki,jak na pierwszych stronach wątku :) Quote
agata51 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nadejszła wiekopomna chwila... Będę dziękować. Dziękuję Morii za opiekę nad Kamykiem. Dziękuję wszystkim, którzy finansowo wspierali Kamyka :loveu: Dziękuję Kaśce i Olence - żadna się nie przyznaje, ale wiem - knuły wespół zespół i wyknuły :loveu: Dziękuję wszystkim, którzy wsparli nasz pomysł :loveu: Dziękuję sylwiaso, która zechciała przyjąć Kamyka z robalami i nie wywaliła mnie razem z nim na zbity pysk :loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jedyne co zrobilam to zagłosowałam na ten wątek jako doskonały;). i tyle niestety, ja nie mam edycji. Takze chyba prosba do moda, tyle, ze to nie tylko o tytul chodzi ale o calosc, przeciez trzeba i cos napisac i wsadzic moze post drugi na nowe deklaracje w hoteliku sylwiaso? Zeby zamknac tamten rodzial (w sensie przepiszesz stalych deklraowiczow od listopada), moze ktos bedzie chcial dolaczyc... Quote
Recommended Posts