ewatonieja Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Harley ma jeszcze ogłoszenia na allegro i alegratce zrobił je uzytkownik forum rott.pl Quote
majqa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [FONT=Century Gothic][SIZE=2]Helga ma problem z zalogowaniem. Pisze mi, że dogo nie rozpoznaje jej nicku i hasła. O Harley pisze, że: [/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Century Gothic][SIZE=2]"każdy może go pogłaskać małe dzieci też, uwielbia jedzenie ma leciutka nadwagę ( był o wiele grubszy po zimie taka kanapa ;), chrupie orzeszki czipsy no normalnie odkurzacz jeśli chodzi o jedzenie jest czyściuteńki i zdrowy to miły pies." [/SIZE][/FONT]Helgę urządziłoby przechowanie Harleya choć do przyszłych wakacji... [/FONT][/COLOR] Quote
Isadora7 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ech Harleyku muszę wrócić na twój wątek chociażby po to aby popodnosić. Quote
irenaka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='ewatonieja']Harley ma jeszcze ogłoszenia na allegro i alegratce zrobił je uzytkownik forum rott.pl[/QUOTE] Natalko, mam zestaw bazarkowy ogłoszeń ( 74 strony), może dobrze będzie puścić dodatkowe ogłoszenia? Jak myślisz? Quote
ewatonieja Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 z moimi ma jakies 22 to bardzo skromnie w porównaniu do 74 :) jesli za darmo to bardzo chetnie jesli nie to poprosze o linki sama zrobie na tych portalach w sumie opis Harleya z ogłoszen nie odbiega od tego co o nim mowi Iwona, chłopak wyprostował się Quote
irenaka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='ewatonieja']z moimi ma jakies 22 to bardzo skromnie w porównaniu do 74 :) jesli za darmo to bardzo chetnie jesli nie to poprosze o linki sama zrobie na tych portalach w sumie opis Harleya z ogłoszen nie odbiega od tego co o nim mowi Iwona, chłopak wyprostował się[/QUOTE] Absolutnie za darmo Natalko, inaczej bym nie proponowała:-). Prześlij mi tekst + zdjęcia na mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] przekażę je dalej. Quote
irenaka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Mail poszedł dalej. Trzymam kciuki, żeby się udało. Quote
Isadora7 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='majqa']Hm... a wtorek już jutro.[/QUOTE] już dzisiaj :(:(:( Quote
majqa Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wysłałam Heldze zapytanie na gg, na czym stoimy, bo wtorek już dziś. Gdzie jest Harley... Quote
ewatonieja Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 ja tez nic nie wiem, pisałam do moderatora o udostepnienie iwonie danych do logowania na dogo Quote
majqa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Harley wciąż jest z Helgą. Sam Harley zmienił się bardzo na korzyść. Można go czesać , kąpać w wannie, jest przyzwyczajony i dobrze znosi takie zabiegi, spuszczony ze smyczy nie ucieka, pilnuje się, ładnie bawi się z psami, jest do nich przyzwyczajony i nie atakuje. Szczeka jak ktoś wchodzi i z radości. Quote
majqa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dostałam smsa od Helgi. Jeszcze 3 dni, w oderwaniu od reszty swoich bliskich może być z Harleyem w domu swoich rodziców. Po tym terminie nie ma co zrobić z psem. Quote
Isadora7 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [CENTER][SIZE=3][B]banerek podlinkowany[/B] [/SIZE] [URL="http://tiny.pl/h7wdz"][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/3793/harleyh.png[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Helga&Ares Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 A co będzie z psem, jeśli w przeciągu tych 3(dwóch?) dni nic się dla niego nie znajdzie? Quote
irenaka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Helga&Ares']A co będzie z psem, jeśli w przeciągu tych 3(dwóch?) dni nic się dla niego nie znajdzie?[/QUOTE] Też mnie to okrutnie martwi. Wczoraj dzwoniłam do Helgi i jest w kropce. Zdaje sobie sprawę, że Harley nie przeżyje oddania do schroniska, nie ma perspektyw na DT, nie ma kasy na hotel a czas mija. Żadna fundacja do której się zwróciła nie może jej pomóc. Prosiłam Helgę, żeby się jeszcze raz zarejestrowała na dogo, ale nie ma czasu, bo dużo pracuje. Normalna sytuacja patowa:-(. Quote
majqa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='irenaka'](...) Prosiłam Helgę, żeby się jeszcze raz zarejestrowała na dogo, ale nie ma czasu, bo dużo pracuje. (...) [/QUOTE] Dużo pracuje jak większość ludzi z dogo. To żadne wytłumaczenie. Nikt nie oczekuje od Helgi uczestnictwa w wielu wątkach, a jedynie w tym jednym. Też prosiłam o powtórną rejestrację. Nie ma to jak info z pierwszej ręki. Sytuacja nie rozwiąże się sama, adopcje stoją, a wątek bez osoby bezpośrednio zainteresowanej pomocą dla, w tym przypadku, jej własnego psa = klapa. Prawie nikt tu nie wchodzi. Quote
paros Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Biedny rodek :-( to krewniak mojego rodezjana Paroska. To może wstawić go na stronę rodezjanów? Quote
ewatonieja Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 jesli to możesz to oczywiście wklejaj go na inne fora dzieki! Quote
majqa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Paros, o ile pamiętam na rhodesianach (forum) on był, miał tam zakładany wątek. Quote
majqa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='ewatonieja'](...) [B]Pies został bez właściciela[/B], potrzebuje znaleźć dom u ludzi, którzy kochają zwierzęta.[B]Jest to pilne, ponieważ jeżeli pies nie znajdzie domu do poniedziałku zostanie we wtorek uśpiony! [/B](...) Prosimy o pomoc! Adres: [B][email protected][/B] (...) [/QUOTE] Ewotonieja, zmień proszę zawartość 1 postu (zwłaszcza to, co pogrubione), bo daje mylny obraz sytuacji. Quote
ewatonieja Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 zRobione Harley pilnie szuka domu!!!! Quote
Recommended Posts