Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='waldi481']wyskrobaliśmy deklarowaną kwotę-wpłacona na podane konto.
Trzymaj się Baca-kochany olbrzymie!
E/W[/quote]

Dziękuję pięknie za pamięć:loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

wyskrobaliśmy deklarowaną kwotę-wpłacona na podane konto.
Trzymaj się Baca-kochany olbrzymie!
E/W

Posted

Wczoraj wieczorem dotarłam do banku. Obiecany przelew na transport Bacy i Freda poooszedł. Szerokiej drogi - Chłopaki:loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

A te trzy kolosy ,,idą,,do jednego domu?Trzy samce razem?
E/W

Posted

Z tego co wiem to do jednego domu ale nie razem. Trzeba będzie tylko pokombinować jak zawieźć tam chłopaków bez dodatkowych atrakcji po drodze ale już nad tym pracujemy.
Rozmawiałam dziś z DT. Ma problemy ze skończeniem "apartamentu" bo leje. Jeśli pogoda się nie poprawi to przesuniemy jazdę na przyszły tydzień.

Guest Elżbieta481
Posted

To dobrze,że nie razem.Martwiłabym się i o te olbrzymy i o ludzi co chłopaków wiozą...
E/W

Posted

[quote name='irenaka']Doszedł Brutus, bo cioteczki koniecznie chcą zabrać jak najwięcej kaukazów z Boguszyc. Boję się tylko, że zbierzemy deklaracje na stałe opłaty DT a jak psy pojadą to okaże się, że wymagają totalnego leczenia.
Mam nadzieję, że wtedy uda się zebrać na wątku wpłaty na te ich leczenie.
Coronaaj zaraz zrobię następne zestawienie deklaracji, gdybyś miała jakieś uwagi proszę rączkę lub paluszek w górę;) Poprawię.[/QUOTE]
Dzieki, jest super. Mam 2 Guciow i myla mi sie pieski, Brutus doszedl i teraz OK.
Wiem, ze 3 bidule.

Posted

[quote name='waldi481']To dobrze,że nie razem.Martwiłabym się i o te olbrzymy i o ludzi co chłopaków wiozą...
E/W[/quote]

Baca i Brutus pochodzą z tego samego wybiegu i mam nadzieję, że będą mogli razem podróżować. Freda mamy zamiar odizolować. To znaczy Fred będzie jechał na tylnym siedzeniu a Baca z Brutusem z tyłu. Między nimi siatka. Tył jest na tyle duży, że jest tam dość miejsca dla dwóch kaukazów. Zobaczymy jak będą się zachowywać przy ładowaniu do auta. W razie czego się ich dodatkowo uwiąże. Bagażnik ma takie możliwości.
Szczerze mówiąc tez się boję tej jazdy ale nie mamy tyle kasy żeby każdego psa wozić osobno.

Posted

[quote name='samoglow']Za lipiec przelalam deklarowane 20 zl z dopiskiem Fred i Baca:p[/quote]

Bosko:loveu: Dziękuję.

A kto jeszcze chętny na stałe wpłaty dla Brutusa?
Gdzie te jego wielbicielki?:mad:;)

Posted

Na kiedy planowany jest wyjazd psiaków? Sprawnie to idzie :)

Ja przypomnę, że trwa nadal ankieta Krakvetu
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12595409[/URL]
w tym miesiącu jest mniej kandydatów, ale jest m.in. Biafra, Ulv i kilka organizacji.

Posted

[quote name='irenaka']Bosko:loveu: Dziękuję.

A kto jeszcze chętny na stałe wpłaty dla Brutusa?
Gdzie te jego wielbicielki?:mad:;)[/quote]

Moje 20 też wczoraj poszło.

Posted

Termin wyjazdu psów jest uwarunkowany zakończeniem przygotowań do przyjęcia psów przez DT oraz niestety również zebraniem zabezpieczenia finansowego dla Brutusa. Wyjedzie jak już będzie go za co utrzymać. Takie są niestety realia.Nie możemy DT postawić w sytuacji, że nie będzie miał za co kupić psu jedzenia. I tak nie bierzemy pod uwagę kasy potrzebnej na leczenie psów a należy się spodziewać na podstawie doświadczeń z Siwą i Dakotą, że będzie potrzebna wcale niemała suma. :-(

W związku z tym nie wiem czy sobotni termin wyjazdu psów będzie mógł zostać utrzymany.:shake: To już tylko dzień.

Posted

Dziewuszki, ciągle brakuje wpłat na Brutusa.. jeśli się nie uzbierają on nie pojedzie :shake::-( może chociaż bazarki, nie wiem cokolwiek. Taki piękny pies. A i tam by się luźniej zrobiło..
Pomyślmy.. może można jeszcze kogoś prosić o wspracie?:oops::roll:

Posted

[quote name='Soema']Emocje opadły i ciiszaaa...:-([/quote]

Ja mam naiwną wiarę, że ktoś jednak będzie mógł jeszcze pomóc.
Przecież to niemożliwe, aby Brutus nie miał szans na DT:shake:

Posted

[quote name='irenaka']Ja mam naiwną wiarę, że ktoś jednak będzie mógł jeszcze pomóc.
Przecież to niemożliwe, aby Brutus nie miał szans na DT:shake:[/quote]
Irenko czasu coraz mniej.. na razie tylko pogoda jest z Brutusem :roll:
[SIZE=1]a ja mam 3 tygodniowe malutkie coś :)[/SIZE]

Posted

[quote name='sleepingbyday']zrobię bazarek, ale po pierwsze cholera wie, ile z tego będzie kasy,a po drugie to jednorazowe.[/quote]

Ratuj KOBIETO:loveu: nawet jednorazowymi z bazarku.
Musi się udać. Plissssssssssssss