fioneczka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ile fotasków ... no i widać ze z niego urodzony pies morderca :loveu: na jednym zdjeciu widzę jak odgryza Ci ręke a na innym że chce zostać właścicielem Twojego nosa :diabloti: jak dobrze że maluch ma szansę wydostania sie z tego miejsca podobno :razz: ciocia Ania ma tam wpaść i porwać psiura :multi: Quote
Laura1108 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gdyby trzeba było tam podejść to ja podejdę jak coś chcecie . Mam nadzieję , że szybko go stamtąd cioteczki astkowe zabiorą bo ten pies pomylił miejsca włąśnie teraz powinien grzać dupsko u stóp ukochanego Pana a nie siedzieć w tym cholernym kojcu u tego #$^&^^&^%& :shake: Quote
Laura1108 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='fioneczka']ile fotasków ... no i widać ze z niego urodzony pies morderca :loveu: na jednym zdjeciu widzę jak odgryza Ci ręke a na innym że chce zostać właścicielem Twojego nosa :diabloti: [/quote] Tak on po prostu chciał mnie pożreć :lol: Quote
Kinia1984 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 mowicie o schronisku na sikorskiego? Quote
agaga21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Laura1108']Gdyby trzeba było tam podejść to ja podejdę jak coś chcecie . Mam nadzieję , że szybko go stamtąd cioteczki astkowe zabiorą bo ten pies pomylił miejsca włąśnie teraz powinien grzać dupsko u stóp ukochanego Pana a nie siedzieć w tym cholernym kojcu u tego #$^&^^&^%& :shake:[/quote] ania jedzie po psiaki pojutrze-w środę.jeśli będzie miała 2 klatki to zabierze chłopaka, podejrzewam że może jej się przydać pomoc jeśli psiak nie będzie chciał wejść do klatki. Quote
doddy Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dobrze, że Wołomin i Celestynów niebawem będą "oczyszczone" z bullowatych a psiaki będą mieć szansę na nowe, lepsze życie. Quote
Donvitow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Będą dwie klatki.Tylko czy się zmieszczą do Ani samochodu. Jutro je dokładnie pomierzę. Jeśli nie to jeden pojedzie w klatce a drugi na kolanach Ani.;) Quote
agaga21 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Donvitow']Będą dwie klatki.Tylko czy się zmieszczą do Ani samochodu. Jutro je dokładnie pomierzę. Jeśli nie to jeden pojedzie w klatce a drugi na kolanach Ani.;)[/quote] mam nadzieję że się zmieszczą ale w razie czego może rzeczywiście będzie trzeba zrobić jak piszesz, na szczęście ania jedzie ze swoim TZ. mam tylko nadzieję że nie będzie problemu z wydaniem suni z celestynowa. Quote
Kana Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 W moim podpisie sa 3 bazarki dla suni tylko musi je przesunac mod... Quote
Marfi Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Proszę o dane do przelewu na PW dla pręguska :loveu: Quote
Laura1108 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ja mogę podejść do schronu jak przyjedziecie po Pręguska może się przydam :) Quote
ania z poznania Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cioteczki kochane, jest PROBLEM!!!!! Klatka, którą miałam pożyczyć jest za duża, nie wejdzie mi do samochodu! Czy ktoś może pożyczyć klatkę lub transporter? Jeżeli do jutra rana nie uda nam się niczego znaleźć to będę mogła wziąć tylko jednego psa! Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Proponowałem Ani zmianę samochodu na większy.:eviltong:. I co dalej ? Quote
agaga21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 może ktoś z okolic wołomina/ceklestynowa jest w stanie załatwić nam pożyczkę takiej klatki? potem ania odesłałaby kurierem...:modla: Quote
LILUtosi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A we wrocławiu jest identyczny pregusek, z takim samym charakterem. Nie chcielibyscie wrocławskiego :eviltong: ?? Własciciele przywieźli go w sobotę. :placz: Quote
agaga21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ciotki,[B] pomocy![/B] [B]szukam pilnie klatki kenelowej [/B]o wymiarach ok.80x70x70 do [B]pożyczenia lub kupienia[/B] [B]w poznaniu lub w jakiejś miejscowości na trasie poznań-warszawa PILNIE! [/B]w poznaniu dziś lub jutro rano albo jutro od rana na tej trasie. Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='LILUtosi']A we wrocławiu jest identyczny pregusek, z takim samym charakterem. Nie chcielibyscie wrocławskiego :eviltong: ?? Własciciele przywieźli go w sobotę. :placz:[/quote] Rany daj fotki Quote
Kana Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dla Rudej wysylam 20 zl z bazarku. :multi: Czyli razem ode mnie powinno byc 50 zl ;) Quote
agaga21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Donvitow']Mogę pojechać po 13.00[/quote] do wołomina czy do wrocławia?:cool3: Quote
LILUtosi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Donvitow']Rany daj fotki[/quote] Nie mam. Nie miałam aparatu przy sobie. W piątek podjadę to go obfoce. Quote
andzia69 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vito - a ty nie masz na stanie jakiej klatki/transportera? a pisał kto pw do Doddy? Quote
ania z poznania Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vito ma, ale za dużą, do jego terenówki wchodzi, a do mojego golfa nie. Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='andzia69']Vito - a ty nie masz na stanie jakiej klatki/transportera? a pisał kto pw do Doddy?[/quote] Mam dwie klatki. Ale dziewczyny mają cienko-cienko i klatki się nie mieszczą. Chyba sam pojadę./ Nie jadę sam muszę mieć kogoś do opeieki nad psami i do towarzystwa/ Quote
Recommended Posts