Kasia77 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 20 czerwca (sobota) ok. godziny 14 zaginęła czarna suka, jamnik długowłosy (wabi się Balbinka). Pies może mieć obrażenia po kolizji drogowej. Prosimy o kontakt każdego kto ją widział, dla znalazcy nagroda. 790 755 998 lub 604 960 233 Balbinka zaginęła wczoraj o godz. 14.10 po wypadku drogowym w Kalinówce, biegła w stronę Piask, ostatnio widziana w okolicy kościoła w Kazimierzówce czy jakoś tak, między Wierzchowiskami a Kalinówką w każdym bądź razie. Już na stacji CPN Shell nikt jej nie widział, ślad urywa się w okolicy kościoła, ale ogłoszenia porozlepiane na słupach i powrzucane do skrzynek pocztowych i poroznoszone do wszystkich domów i firm na trasie przy głównej drodze aż do stacji Shell, po obu stronach drogi. Od dzisiaj będą szły ogłoszenia w Radio-Lublin. To zaginiona jamnisia; [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] Quote
danka1234 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Prosimy wszystkich mieszkajacych w tych okolicach o pomoc w szukaniu jamnisi.Zaraz wkleimy fotki i podamy wiecej informacji. Quote
Kasia77 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Musisz się nasza Balbinko malutka znaleźć Quote
warsawmoo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 łojessu :oops: A ja właśnie dostałam 15 min telefon z prośbą o zamieszczenie info o Balbince na dogo .. i to zrobiłam, a tu patrzę i jest już wątek :-o (oczywiście poprosiłam o zamknięcie). To dobrze, że tyle osób zaangażowanych w szukanie Balbinki! Damy radę! Znajdziemy niunię! Quote
danka1234 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='warsawmoo']łojessu :oops: A ja właśnie dostałam 15 min telefon z prośbą o zamieszczenie info o Balbince na dogo .. i to zrobiłam, a tu patrzę i jest już wątek :-o (oczywiście poprosiłam o zamknięcie). To dobrze, że tyle osób zaangażowanych w szukanie Balbinki! Damy radę! Znajdziemy niunię! Kasia77 załozyła Balbince wątek bo to jej tymczasowiczka która zamieszkała w Waszych stronach a domek znalazła dzięki allegru Isadory Quote
bianka0 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wierzchowiska,to bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania,porobię odbitki zdjęć i popytam znajomych z okolic. Czy to ona uległa wypadkowi,czy jechała w samochodzie który miał wypadek? Quote
Kasia77 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 bianka0 napisał(a):Wierzchowiska,to bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania,porobię odbitki zdjęć i popytam znajomych z okolic. Czy to ona uległa wypadkowi,czy jechała w samochodzie który miał wypadek? Balbinka jechała w samochodzie,który miał poważny wypadek. Nie dała się złapać,uciekła wystraszona przed siebie,jakiś czas temu widziano ją 20km od miejsca wypadku, kto wie gdzie jest teraz?... Quote
Isadora7 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Podlinkowany banerek. Aukcja za chwile: :cool1: Quote
warsawmoo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='danka1234']Kasia77 załozyła Balbince wątek bo to jej tymczasowiczka która zamieszkała w Waszych stronach a domek znalazła dzięki allegru Isadory Danka, dzięki za info. :lol: Isadora,czy myślisz, że sunia jest już w okolicach Zamościa ... ? Quote
Isadora7 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Allegro dla jamnisi (wyróżnione na wszystkie sposoby): Zaginęła jamniczka szorstk. ZAMOŚĆ. NAGRODA. (668983314) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: Quote
Isadora7 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='warsawmoo']Danka, dzięki za info. :lol: Isadora,czy myślisz, że sunia jest już w okolicach Zamościa ... ? Myślę ze to dobre hasło aby sciagnąc ludzi z zamojskich okolic bo jest garść na dogo. Szczerze móiać w sensie stricto nie mam pojęcia czy to jest 5 km czy 20, 40 tak czy siak chodzi o region. Myśle że gdbym napisała Piask albo Kalinówka mniej osób zajrzałoby bo Zamośc jest bardziej znany. Ale jak źle myślę i sa jakieś propozycje to wysłucham. Quote
Kasia77 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Isadorko- ogromne dzięki za Allegro. Balbina mieszka w Lublinie,ale okolice Zamościa są jej bardzo bliskie- jeździ tam często ze swoją rodziną i uwielbia te wyprawy. Quote
Isadora7 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Kasia77 napisał(a):Isadorko- ogromne dzięki za Allegro. Balbina mieszka w Lublinie,ale okolice Zamościa są jej bardzo bliskie- jeździ tam często ze swoją rodziną i uwielbia te wyprawy. Najgorzej że w tytule aukcji zmieści sie określona ilość liter. A chciałam zawrzeć okolice, fakt ze jest jamniczką i informacje o nagrodzie. Quote
danka1234 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Prosimy Lublin i Zamość o pomoc w szukaniu Balbinki. Quote
Kasia77 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dla kogoś kto zna te tereny,informacje z Allegro są na pewno jasne.Balbinka prawdopodobnie zmierza w kierunku Zamościa,w miejsca przez nią tak lubiane-tak przypuszcza rodzina. Ja już przerabiałam zaginięcie jamnika Maksia,szukaliśmy wiele m-cy, też było mnóstwo ogłoszeń,na przystankach,sklepach,szkołach,gazecie, radiu,wszędzie...,pukanie po wsiach od drzwi do drzwi,nagroda za pomoc w odnalezieniu,a od roku nie było i nie ma śladu.Mam nadzieję,że to się w tym przypadku nie powtórzy... Balbina to sunia ze smutną przeszłością,zabrana z pod słupskiej wsi z 10tką innych psów,głodzone jamniki z łańcuchów i staruszek seter,trafiły do mnie.Balbinie szukaliśmy domu najdłużej,dopiero dzięki ślicznemu ogłoszeniu Isadory,znalazł ją wymarzony dla niej domek,oby tylko do niego jak najszybciej wróciła... Quote
danka1234 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Porozsyłam wątek osobom z dogomani z Lublina i Zamoscia bo może jeszcze nie wiedzą ze jamnisia jest poszukiwana.:-( Quote
Kasia77 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 danka1234 napisał(a):Porozsyłam wątek osobom z dogomani z Lublina i Zamoscia bo może jeszcze nie wiedzą ze jamnisia jest poszukiwana.:-( Wielkie dzięki Danusiu... Gdzie to Nasze Balbiniątko łapki poniosły?... Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 i ja jestem. wrzucam małą w podpis i sciągam wiecej ludzi na wątek, będę miec oczy szeroko otwarte. Piaski są mniej wiecej 50km od Zamościa, ale z własnego doświadczenia wiem że to jest nic dla przerażonego psa... Quote
Isadora7 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Czułam, że tak będzie. Wiem że tak jest, że to neizgodne aczkolwiek przyznam, że mam pewne podejrzenia kto mi się przysłużył. Ale mam tez sposób na sprawdzenie tego :) Witamy, Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro: Zaginęła jamniczka okolice Kalinówki - NAGRODA (668983314) Wszystkie opłaty za te aukcje/przedmioty zostały automatycznie zwrócone. Usunięte aukcje/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują na Allegro. Na Allegro umieszczać można tylko i wyłącznie oferty sprzedaży konkretnych towarów/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie formy aukcji Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie może służyć jako reklama oraz sposób promocji swojej działalności, towarów oraz usług, które nie są oferowane na aukcjach Allegro. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Bo jakoś tak dziwnie wśród wielu tysięcy aukcji została ta trafiona. . Quote
Isadora7 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):i ja jestem. wrzucam małą w podpis i sciągam wiecej ludzi na wątek, będę miec oczy szeroko otwarte. Piaski są mniej wiecej 50km od Zamościa, ale z własnego doświadczenia wiem że to jest nic dla przerażonego psa... Pewnie że nie. Kilka miesięcy temu znalazłą się pod Opolem jamniczka któa zagineła pod Łodzią. Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Isadora a nie mozesz wystawci plakatow z jamnisią o tym ze uciekla? za zlotowke?:-) Quote
LadyS Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jestem, ale nie zmotoryzowana i niezbyt wiem, jak mogę pomóc. Quote
Recommended Posts