GoskaGoska Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ja w koncu nie dojechalam z Martą w piątek, bo mialam zamieszenie, byłam w sob- a Marta czy go ciachęła? A nie wiem, ale obawiam się, ze nie bo tez miala mało czasu i Nemo wyciągała wtedy a gdzie on siedzi wogole? Quote
xmartix Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nie, nie ciachałam go więcej, nie wiem czy powinnam teraz do schronu chodzić, zastanawiam się cały czas, mogę ewentualnie poprosić Martę żeby ze mną poszła w śr lub czw lub pt i ciachniemy go do końca ogłoszenia najlepiej mu robić z nową fryzurą Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tak, więc Kubuś został przystrzyżony bardziej :) i mam dobrą nowinę, niedługo jedzie do Niemiec :razz: także fryzjer mu się przydał :) w ogóle zauważyłyśmy, że Kubuś ma parę guzków na grzbiecie.. Quote
kikou Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 ooooo! to super! czyli zalapie sie biedaczyna w tym teraz duzym transporcie:eviltong: Quote
GoskaGoska Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 z tm duzym transportem to poczekajcie, bo jeszcze to nie na 100%, bedzie widomo niedlugo, ale jest zgloszony Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 no nie wiadomo ale jest szansa Iwa to Ty pytałaś nas o Kubusia? tam przy boksie. Quote
iwa77 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 xmartix napisał(a):no nie wiadomo ale jest szansa Iwa to Ty pytałaś nas o Kubusia? tam przy boksie. :eviltong: a nie powiem ! Tak to ja !:p Podałam jego kandydaturę jako jednego z pierwszych ! Walczę teraz o niego ,aby pojechał w tym transporcie , który szykuje do Niemiec. Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Miło Cię poznać :razz: a te 3 to ja, Yuki i Marta (która zaangażowała się ostatnio) Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hej dziewczyny! Xmatrix słuchaj jak jutro będę to mogę zrobić jeszcze jakieś zdjęcia, nie mam aparatu ale mam kamerę :cool3:, wycyganiłam od chłopaka, więc zrobię nią może jakoś(nie mam jak telefonem, bo nie mam jakiegoś ważnego kabelka), zrobić jeszcze jakiemuś psiakowi foty ?? bo Marta chciała żeby cyknąć tą blondinę cudną . Quote
iwa77 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 yuki napisał(a):Hej dziewczyny! Xmatrix słuchaj jak jutro będę to mogę zrobić jeszcze jakieś zdjęcia, nie mam aparatu ale mam kamerę :cool3:, wycyganiłam od chłopaka, więc zrobię nią może jakoś(nie mam jak telefonem, bo nie mam jakiegoś ważnego kabelka), zrobić jeszcze jakiemuś psiakowi foty ?? bo Marta chciała żeby cyknąć tą blondinę cudną . Tak bardzo potrzebne są zdjęcia nowej starutkiej jamniczki z boksu 36 , podobno 16 letniej ! Jej jest potrzebna pomoc na cito! Tam jest jeszcze jedna jamniczka, też stara , ale ona ma już wątek - to ten o jamniczej rodzinie , mamusia i córka w schronie.To jest własnie ta mamusia.Córka już poszła do adopcji. Quote
iwa77 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kochany Kubunio pojechał dzisiaj do domku tymczasowego w Niemczech . Quote
Poker Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ojej, ale wiadomość :multi:, miejmy nadzieję,że znajdzie się ktoś, kto go pokocha do końca życia. Quote
xmartix Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 hehe ale ma ładną fryzurę :cool3: i ta grzywka :evil_lol: fajnie że pojechał, jak go doprowadzić jeszcze bardziej do ładu to takie pieski ludzie lubią Quote
iwa77 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kubunio pozdrawia z Niemiec i pokazuje się w nowej fryzurce ;) Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ale go na zero prawie pojechali:crazyeye: Quote
Recommended Posts