Jump to content
Dogomania

Dwa stare,kudłacze...Edwin ma dom..... i Kuba ma dom w Niemczech!

Recommended Posts

Posted

ja w koncu nie dojechalam z Martą w piątek, bo mialam zamieszenie, byłam w sob- a Marta czy go ciachęła? A nie wiem, ale obawiam się, ze nie bo tez miala mało czasu i Nemo wyciągała wtedy
a gdzie on siedzi wogole?

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, nie ciachałam go więcej, nie wiem czy powinnam teraz do schronu chodzić, zastanawiam się cały czas, mogę ewentualnie poprosić Martę żeby ze mną poszła w śr lub czw lub pt i ciachniemy go do końca
ogłoszenia najlepiej mu robić z nową fryzurą

Posted

tak, więc Kubuś został przystrzyżony bardziej :) i mam dobrą nowinę, niedługo jedzie do Niemiec :razz: także fryzjer mu się przydał :)

w ogóle zauważyłyśmy, że Kubuś ma parę guzków na grzbiecie..

Posted

xmartix napisał(a):
no nie wiadomo ale jest szansa
Iwa to Ty pytałaś nas o Kubusia? tam przy boksie.

:eviltong: a nie powiem !
Tak to ja !:p
Podałam jego kandydaturę jako jednego z pierwszych !
Walczę teraz o niego ,aby pojechał w tym transporcie , który szykuje do Niemiec.

Posted

Hej dziewczyny! Xmatrix słuchaj jak jutro będę to mogę zrobić jeszcze jakieś zdjęcia, nie mam aparatu ale mam kamerę :cool3:, wycyganiłam od chłopaka, więc zrobię nią może jakoś(nie mam jak telefonem, bo nie mam jakiegoś ważnego kabelka), zrobić jeszcze jakiemuś psiakowi foty ?? bo Marta chciała żeby cyknąć tą blondinę cudną .

Posted

yuki napisał(a):
Hej dziewczyny! Xmatrix słuchaj jak jutro będę to mogę zrobić jeszcze jakieś zdjęcia, nie mam aparatu ale mam kamerę :cool3:, wycyganiłam od chłopaka, więc zrobię nią może jakoś(nie mam jak telefonem, bo nie mam jakiegoś ważnego kabelka), zrobić jeszcze jakiemuś psiakowi foty ?? bo Marta chciała żeby cyknąć tą blondinę cudną .

Tak bardzo potrzebne są zdjęcia nowej starutkiej jamniczki z boksu 36 , podobno 16 letniej ! Jej jest potrzebna pomoc na cito!

Tam jest jeszcze jedna jamniczka, też stara , ale ona ma już wątek - to ten o jamniczej rodzinie , mamusia i córka w schronie.To jest własnie ta mamusia.Córka już poszła do adopcji.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...