furciaczek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ninka daj swojego maila, mam w Poznaniu ksiegowa ktorej los bezdomnych psiakow nie jest obojetny. Mylse ze smialo mozesz do niej pisac w tej sprawie :) Quote
jkp Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ninka, ja jednak jako osoba doświadczona polecam zastanowienie sie nad tworzeniem nowej fundacji. W Poznaniu jest nie tylko TOZ ale też fundacje małe własnie załozone przez ludzi - ochotników. WYMARZONA FUNDACJA MOZE CI organizacyjnie pochłonąc cały czas a wtedy mało pomożesz. Nawet jesli masz swoje pomysły to na razie lepiej dogadaj się z jakąs fundacją, zbierz swoja "podgrupę" i działaj .Jak nabierzesz doświadczenia i stworzysz "swoje podwórko" to potem możesz rozwinąc skrzydła samodzielnie. Szkoda robić konkurencję pomiędzy organizacjami działającymi na rzecz zwierzakow . Duży może wiecej ! A i wiem juz chyba ktore to Twoje podwórko (poznałam po psie oczywiscie:lol:- CUDNY) chodze tam czasem rano na spacer. Podaj mi prosze namiar tel do Ciebie na pw. Quote
Amarylis Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A mam takie pytanie. Będzie wolontariat ? ;] Quote
Amarylis Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 O! To fajnie. A jaką nazwę będzie nosic fundacja? :cool3: Quote
Ninka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Amarylis napisał(a):O! To fajnie. A jaką nazwę będzie nosic fundacja? :cool3: Rozumiem, ze chcialabys pomagac:cool3: Nad nazwa zastanowie/zastanowimy sie jeszcze:cool1: Quote
Amarylis Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka napisał(a):Rozumiem, ze chcialabys pomagac:cool3: Oczywiscie. Ja! Ale fajnie, że bedzie taka fundacja ;] A tak kiedy ona powstanie za 2 miesiace, 3? Quote
Madallena Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f938/chcesz-zalozyc-fundacje-chetnie-pomoge-131778/ Myślę, że to się przyda. Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka, ja powiem tak, ja jestem osobą prywatną, która pomaga zwierzętom. I jeżeli jesteś zainteresowana mam dla ciebie pewną ofertę: 1) Mogę dla psów pod opieką fundacji robić ogłoszenia online. 2) Jeżeli fundacja będzie działała na terenie całego kraju oferuję pomoc w rozwieszaniu plakatów i jeżeli powstaną jakieś kampanie, pogadanki w szkole. 3) Pomoc taka jak internetowe wykonywanie troszkę prostszej wersji plakacików adopcyjnych. 4) Jeżeli zajdzie potrzeba mogę założyć w ramach reklamy (tak jak niektore fundacje schroniska) konto na naszej-klasie i opiekować się nim. 5) Adres mailowy fundacji koniecznie potrzebny - deklaruję pomoc ;) 6) Jakby co to może jakies bazarki, ale tego akurat nie gwarantuję. 7) Jeżeli się nauczę do mojej oferty dołączam banery. 8) Jakaś obróbka fotek (?) i wrzucanie ich na wątki. 9) Tworzenie wątków dla każdego psa z osobna i opieka nad nimi. 10) W razie czego mogę udostępnić swój telefon lub numer GG, bądź założyć dla fundacji i opiekę nad nim. No się rozpisałam, ale to byłoby na tyle. I oczywiście jestem zwarta, gotowa i chętna do pomocy. Quote
Ninka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 A&S napisał(a):Ninka, ja powiem tak, ja jestem osobą prywatną, która pomaga zwierzętom. I jeżeli jesteś zainteresowana mam dla ciebie pewną ofertę: 1) Mogę dla psów pod opieką fundacji robić ogłoszenia online. 2) Jeżeli fundacja będzie działała na terenie całego kraju oferuję pomoc w rozwieszaniu plakatów i jeżeli powstaną jakieś kampanie, pogadanki w szkole. 3) Pomoc taka jak internetowe wykonywanie troszkę prostszej wersji plakacików adopcyjnych. 4) Jeżeli zajdzie potrzeba mogę założyć w ramach reklamy (tak jak niektore fundacje schroniska) konto na naszej-klasie i opiekować się nim. 5) Adres mailowy fundacji koniecznie potrzebny - deklaruję pomoc ;) 6) Jakby co to może jakies bazarki, ale tego akurat nie gwarantuję. 7) Jeżeli się nauczę do mojej oferty dołączam banery. 8) Jakaś obróbka fotek (?) i wrzucanie ich na wątki. 9) Tworzenie wątków dla każdego psa z osobna i opieka nad nimi. 10) W razie czego mogę udostępnić swój telefon lub numer GG, bądź założyć dla fundacji i opiekę nad nim. No się rozpisałam, ale to byłoby na tyle. I oczywiście jestem zwarta, gotowa i chętna do pomocy. A&S Ja chce Cie poznac!!! Bardzo dziekuje!!! Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka, nie wiem czy aby do końca chcesz poznać 12-letniego brzdąca :evil_lol: Quote
Ninka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Jesli jest mi w stanie pomoc tak jak wymienil powyzej...? To ja go jeszcze do ksiegi rekordow jakiejs zglosze!!! ja mam 13 i nie umiem:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka, banery uczę się robić banery i fizia zaraz dostanę :p Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka, coś mi właśnie nie wychodzi na razie :p A nazwa fundacji - jakieś pomysły? Quote
Ninka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Teraz prosze sie nie smiac.. Snila mi sie kiedys swietna nazwa, ale nie moge sobie jej przypomniec..:evil_lol: Quote
Ninka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 A&S wypunktowala mi sposoby jak moze mi pomoc, duzo sposobow!!! Potem napisala, ze ma 12lat, i nie wie czy chcialabym ja poznac. Odpowiedzialam, ze bym chciala, bo mam 13 i nie potrafie tego zrobic co ona:evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka napisał(a):Jesli jest mi w stanie pomoc tak jak wymienil powyzej...? To ja go jeszcze do ksiegi rekordow jakiejs zglosze!!! ja mam 13 i nie umiem:evil_lol: Ale co 13 bo nie rozumiem:evil_lol: Dzieki za namiary, przesle ci na maila cos :) Quote
Ninka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Widze, ze zaczynamy sie gubic w zartach, a nie o to tu chodzi. Spokojnie jestem (nie)stety wiecej niz pelnoletnia. choc chetnie wrocilabym do czasow kiedy 13lat mialam ;) Quote
furciaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ninka napisał(a):Widze, ze zaczynamy sie gubic w zartach, a nie o to tu chodzi. Spokojnie jestem (nie)stety wiecej niz pelnoletnia. choc chetnie wrocilabym do czasow kiedy 13lat mialam ;) To nas tak nie strasz kobieto:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 hihi ja zawsze robię niepotrzebny szum i zamieszanie :lol: A teraz mały prezencik: Może się przyda .... Quote
Recommended Posts