Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ninka,
ja jednak jako osoba doświadczona polecam zastanowienie sie nad tworzeniem nowej fundacji. W Poznaniu jest nie tylko TOZ ale też fundacje małe własnie załozone przez ludzi - ochotników. WYMARZONA FUNDACJA MOZE CI organizacyjnie pochłonąc cały czas a wtedy mało pomożesz. Nawet jesli masz swoje pomysły to na razie lepiej dogadaj się z jakąs fundacją, zbierz swoja "podgrupę" i działaj .Jak nabierzesz doświadczenia i stworzysz "swoje podwórko" to potem możesz rozwinąc skrzydła samodzielnie. Szkoda robić konkurencję pomiędzy organizacjami działającymi na rzecz zwierzakow . Duży może wiecej !
A i wiem juz chyba ktore to Twoje podwórko (poznałam po psie oczywiscie:lol:- CUDNY) chodze tam czasem rano na spacer. Podaj mi prosze namiar tel do Ciebie na pw.

Posted

Amarylis napisał(a):
O! To fajnie. A jaką nazwę będzie nosic fundacja? :cool3:

Rozumiem, ze chcialabys pomagac:cool3:

Nad nazwa zastanowie/zastanowimy sie jeszcze:cool1:

Posted

Ninka, ja powiem tak, ja jestem osobą prywatną, która pomaga zwierzętom. I jeżeli jesteś zainteresowana mam dla ciebie pewną ofertę:
1) Mogę dla psów pod opieką fundacji robić ogłoszenia online.
2) Jeżeli fundacja będzie działała na terenie całego kraju oferuję pomoc w rozwieszaniu plakatów i jeżeli powstaną jakieś kampanie, pogadanki w szkole.
3) Pomoc taka jak internetowe wykonywanie troszkę prostszej wersji plakacików adopcyjnych.
4) Jeżeli zajdzie potrzeba mogę założyć w ramach reklamy (tak jak niektore fundacje schroniska) konto na naszej-klasie i opiekować się nim.
5) Adres mailowy fundacji koniecznie potrzebny - deklaruję pomoc ;)
6) Jakby co to może jakies bazarki, ale tego akurat nie gwarantuję.
7) Jeżeli się nauczę do mojej oferty dołączam banery.
8) Jakaś obróbka fotek (?) i wrzucanie ich na wątki.
9) Tworzenie wątków dla każdego psa z osobna i opieka nad nimi.
10) W razie czego mogę udostępnić swój telefon lub numer GG, bądź założyć dla fundacji i opiekę nad nim.

No się rozpisałam, ale to byłoby na tyle. I oczywiście jestem zwarta, gotowa i chętna do pomocy.

Posted

A&S napisał(a):
Ninka, ja powiem tak, ja jestem osobą prywatną, która pomaga zwierzętom. I jeżeli jesteś zainteresowana mam dla ciebie pewną ofertę:
1) Mogę dla psów pod opieką fundacji robić ogłoszenia online.
2) Jeżeli fundacja będzie działała na terenie całego kraju oferuję pomoc w rozwieszaniu plakatów i jeżeli powstaną jakieś kampanie, pogadanki w szkole.
3) Pomoc taka jak internetowe wykonywanie troszkę prostszej wersji plakacików adopcyjnych.
4) Jeżeli zajdzie potrzeba mogę założyć w ramach reklamy (tak jak niektore fundacje schroniska) konto na naszej-klasie i opiekować się nim.
5) Adres mailowy fundacji koniecznie potrzebny - deklaruję pomoc ;)
6) Jakby co to może jakies bazarki, ale tego akurat nie gwarantuję.
7) Jeżeli się nauczę do mojej oferty dołączam banery.
8) Jakaś obróbka fotek (?) i wrzucanie ich na wątki.
9) Tworzenie wątków dla każdego psa z osobna i opieka nad nimi.
10) W razie czego mogę udostępnić swój telefon lub numer GG, bądź założyć dla fundacji i opiekę nad nim.

No się rozpisałam, ale to byłoby na tyle. I oczywiście jestem zwarta, gotowa i chętna do pomocy.

A&S Ja chce Cie poznac!!!

Bardzo dziekuje!!!

Posted

Jesli jest mi w stanie pomoc tak jak wymienil powyzej...?

To ja go jeszcze do ksiegi rekordow jakiejs zglosze!!!

ja mam 13 i nie umiem:evil_lol:

Posted

A&S wypunktowala mi sposoby jak moze mi pomoc, duzo sposobow!!!

Potem napisala, ze ma 12lat, i nie wie czy chcialabym ja poznac.

Odpowiedzialam, ze bym chciala, bo mam 13 i nie potrafie tego zrobic co ona:evil_lol:

Posted

Ninka napisał(a):
Jesli jest mi w stanie pomoc tak jak wymienil powyzej...?

To ja go jeszcze do ksiegi rekordow jakiejs zglosze!!!

ja mam 13 i nie umiem:evil_lol:

Ale co 13 bo nie rozumiem:evil_lol:
Dzieki za namiary, przesle ci na maila cos :)

Posted

Widze, ze zaczynamy sie gubic w zartach, a nie o to tu chodzi.

Spokojnie jestem (nie)stety wiecej niz pelnoletnia. choc chetnie wrocilabym do czasow kiedy 13lat mialam ;)

Posted

Ninka napisał(a):
Widze, ze zaczynamy sie gubic w zartach, a nie o to tu chodzi.

Spokojnie jestem (nie)stety wiecej niz pelnoletnia. choc chetnie wrocilabym do czasow kiedy 13lat mialam ;)

To nas tak nie strasz kobieto:evil_lol: