Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję :) 

wiatło było już takie sobie bo jak wychodzę z nią po 15 to zapomniałam, że teraz o tej godzinie już słońce zachodzi :P

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A weź mi nie mów... ja się zupełnie nie mogę przestawić na nowy czas.

Chodzę niewyspana i jakaś przymulona. Aron też nie wie, dlaczego nie wychodzimy na spacerki "w naszych porach".

Tylko wszystko z godzinnym opóźnieniem i weź tu psu wytłumacz, że zegarki przesunięte. :nonono2:

Posted

Cześć i czołem :D

Hej :D
Ja też przymulam, mogłabym spać cały dzień :roll:

No cześć wam :loveu: 

Dziś jest taki zamulający dzień, że chyba zaraz idę spać. Dopiero do domu wróciłam z uczelni. Taki dziś tłok, że masakra. Miałam być w domu o 12.40 a przyjechałam o 14.40 -.-

Posted

OOOO fotki :O Suuuper.

Ja całe życie przesypiam, buehhehe.

Posted

No hej :) 

Niuf będzie za kilka lat jak już mówiłam ;)

Z drukowanym nadrukiem? Czy chodzi ci o tą ze sponge bobem? Wygląda tak samo jak wyglądała bo Nuka miała ją na sobie może kilka razy na smyczowe spacery, schowałam ją dla szczeniaka :p 

Nie mam już jakiegoś parcia na psie akcesoria, Nuka chodzi na dwóch obrożach (jedna przypięta do codziennej smyczy, druga do flexi) i tak jest od dłuższego czasu :p

Posted

No hej :)

Niuf będzie za kilka lat jak już mówiłam ;)

Z drukowanym nadrukiem? Czy chodzi ci o tą ze sponge bobem? Wygląda tak samo jak wyglądała bo Nuka miała ją na sobie może kilka razy na smyczowe spacery, schowałam ją dla szczeniaka :P

Nie mam już jakiegoś parcia na psie akcesoria, Nuka chodzi na dwóch obrożach (jedna przypięta do codziennej smyczy, druga do flexi) i tak jest od dłuższego czasu :P

Skąd ja to znam :evil_lol:
Pixel też, ciągle w tej samej obrozy, na tej samej smyczy, a reszta sie kurzy w szufladzie :roll:

Posted

Tak dokładnie. Teraz sobie mówię, że przy nf też nie będę szalała :p Na początku pewnie zaszaleję, ale później stwierdzę, że to bez sensu :p 

Posted

Ja już dawno sprzedałam to, co mi się kurzy w pudełku i mam mało tego teraz, bo pies i tak chodzi tylko w dwóch kompletach na przemian :D

Posted

Oj tak, portfel jest coraz szczęśliwszy :D

Chyba się rozchorowałam :( Połamało mnie, czuję się jakbym miała gorączkę ale jej nie mam bo mierzyłam temp i mam 35.2 st :look3:

Ale musiałam się zwlec z łóżka bo muszę zrobić na piątek projekty kostiumów na zajęcia :p

Posted

Ja też... oczywiście na weekend, dzisiaj jakoś w tej szkole się przemęczyłam, na szczęście wf był wyjątkowo niemęczący, a z z modelarstwa zmyłam się godzinkę wcześniej :) 
Zdrowia! :P 

Posted

Dzięki :) Dziś już jest lepiej na szczęście bo jutro mam w szkole spotkanie z Agnieszką Jońcą, charakteryzatorką, która pracuje przy programie "Twoja twarz brzmi znajomo" :) Dziś miałam wolne więc się kurowałam :)