vege* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Dziękuję :) wiatło było już takie sobie bo jak wychodzę z nią po 15 to zapomniałam, że teraz o tej godzinie już słońce zachodzi :P Quote
junoo Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 A weź mi nie mów... ja się zupełnie nie mogę przestawić na nowy czas. Chodzę niewyspana i jakaś przymulona. Aron też nie wie, dlaczego nie wychodzimy na spacerki "w naszych porach". Tylko wszystko z godzinnym opóźnieniem i weź tu psu wytłumacz, że zegarki przesunięte. :nonono2: Quote
vege* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Ja też chodzę zamulona, a Nuka w sumie jest taka sama jak zawsze :p Inny czas nie zrobił na niej różnicy :p Quote
Pixeloza Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Really? ^^ Nie wierzysz mi? :evil_lol: Nuka jest cudna :loveu: Quote
vege* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Nie wierzysz mi? :evil_lol: Nuka jest cudna :loveu: Dobra wierzę :p Dzięki :) Hejka ;) doberek :) Cześć :D Quote
Naklejka Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Hej :D Ja też przymulam, mogłabym spać cały dzień :roll: Quote
vege* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Cześć i czołem :D Hej :D Ja też przymulam, mogłabym spać cały dzień :roll: No cześć wam :loveu: Dziś jest taki zamulający dzień, że chyba zaraz idę spać. Dopiero do domu wróciłam z uczelni. Taki dziś tłok, że masakra. Miałam być w domu o 12.40 a przyjechałam o 14.40 -.- Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 OOOO fotki :O Suuuper. Ja całe życie przesypiam, buehhehe. Quote
vege* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Czeeeeeeeeeść :) cześć :D OOOO fotki :o Suuuper. Ja całe życie przesypiam, buehhehe. Nooo fotki :D Haha :D Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 hej :D jak sprawy z niufem? :P tak przy okazji, ty kiedyś miałaś obrożę z drukowanym nadrukiem? Chyba kupowane w zeszłym roku, masz może zdjęcie aktualne? :D Quote
vege* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 No hej :) Niuf będzie za kilka lat jak już mówiłam ;) Z drukowanym nadrukiem? Czy chodzi ci o tą ze sponge bobem? Wygląda tak samo jak wyglądała bo Nuka miała ją na sobie może kilka razy na smyczowe spacery, schowałam ją dla szczeniaka :p Nie mam już jakiegoś parcia na psie akcesoria, Nuka chodzi na dwóch obrożach (jedna przypięta do codziennej smyczy, druga do flexi) i tak jest od dłuższego czasu :p Quote
angineuuka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 dupa z ciebie, myslalam ze bedziesz moim testerem :P Quote
vege* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Przepraszam :( Ale mogę powiedzieć, że dla niebrudzącego się, spokojnego psa będzie ok :) Quote
Pixeloza Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 No hej :) Niuf będzie za kilka lat jak już mówiłam ;) Z drukowanym nadrukiem? Czy chodzi ci o tą ze sponge bobem? Wygląda tak samo jak wyglądała bo Nuka miała ją na sobie może kilka razy na smyczowe spacery, schowałam ją dla szczeniaka :P Nie mam już jakiegoś parcia na psie akcesoria, Nuka chodzi na dwóch obrożach (jedna przypięta do codziennej smyczy, druga do flexi) i tak jest od dłuższego czasu :P Skąd ja to znam :evil_lol: Pixel też, ciągle w tej samej obrozy, na tej samej smyczy, a reszta sie kurzy w szufladzie :roll: Quote
vege* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Tak dokładnie. Teraz sobie mówię, że przy nf też nie będę szalała :p Na początku pewnie zaszaleję, ale później stwierdzę, że to bez sensu :p Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ja już dawno sprzedałam to, co mi się kurzy w pudełku i mam mało tego teraz, bo pies i tak chodzi tylko w dwóch kompletach na przemian :D Quote
vege* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Ja zostawię, bo akurat mam taką rozmiarówkę, że będzie spoko dla rosnącego szczeniaka :) Quote
marta1624 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 U mnie teraz też obróżkowa nuda... Ale jak portfel się cieszy :D Quote
vege* Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Oj tak, portfel jest coraz szczęśliwszy :D Chyba się rozchorowałam :( Połamało mnie, czuję się jakbym miała gorączkę ale jej nie mam bo mierzyłam temp i mam 35.2 st :look3: Ale musiałam się zwlec z łóżka bo muszę zrobić na piątek projekty kostiumów na zajęcia :p Quote
Naklejka Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Ja też... oczywiście na weekend, dzisiaj jakoś w tej szkole się przemęczyłam, na szczęście wf był wyjątkowo niemęczący, a z z modelarstwa zmyłam się godzinkę wcześniej :) Zdrowia! :P Quote
vege* Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Dzięki :) Dziś już jest lepiej na szczęście bo jutro mam w szkole spotkanie z Agnieszką Jońcą, charakteryzatorką, która pracuje przy programie "Twoja twarz brzmi znajomo" :) Dziś miałam wolne więc się kurowałam :) Quote
Recommended Posts