malawaszka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 hahaha nie widziałam tego ze spagetti :lol: :lol: :lol:
Justa Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Kilka fotek z wczorajszego bieganka (za piłka oczywiście) po naszym poczciwym podwórku ;) Gotowa do wyskoku... Co za skupienie ;) Tu też czeka na piłeczkę ;) Ładnie siobie stoi ...i leży :roll: ...i biegnie :D Nio i mój "uroczy" szkic sznacerka (prosze sie nie śmiać...) :roll: Madziorko fotki Dena są boooooskie!!! A w sweterku siuperrrr!!! Figuni faktycznie dawno nie było, ale słoooodka jest!!!
madzior_ka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Witajcie:) super zdjęcia, ja też tego ze spagetti nie widziałam, a Galsia też super:) I świetne zdjęcie jak biegnie, mi jakoś nie wychdozą takie z zamazanym tle, zeby jako tako psa było widać a tło zamazane - super!
madzior_ka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 A oto zdjęcia, ZARAZ PO KĄPIELI:) JESCZE MOKRY:) I PO:) WYCZESANY I WYSUSZONY CO CHYBA WIDAĆ:
Justa Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Nio Denisek fajny taki wyczesany ;) A mokry to jak każdy sznauferek tak fajnie szczurkowato wygląda :D 8) Jejku jak się cieszę, że tyyyyle zdjęć nowych wklejacie !!! :D :lol:
madzior_ka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Witajcie kochani! Pewnie jesteście na mnie potwornie źli, że nie wstawiłam wczoraj tych obeicancych fotek, więc chciałam Was strasznie przeprosić, ale zaspałam :oops: tzn poc ałym tygodniu wczesnego wstawania podczas ogladania filmiku na dole (po filmie miałam wstawić fotki) sobie usnęlam, a potem poszłam spacć :roll: mam nadzieję, że wybaczacie? Za to dzisiaj wstawiam dwie porcyjki zdjęć. Oto pierwsza wczoraj obiecana: dwa pierwsze robione w Karusku reszta w domku i jak Wam się podoba dzieło Agatki?
madzior_ka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 A oto zdjecia dzisiejsze jak uczyłam Deniska nwoej komendy, o której więcej napisze na sznuaceromaniakach bo tutaj jest przecież galeria. W każdym bądź razie zdjęcia sa na niebieskiej pościeli w pokoju Julki a pozostałe u mnie.
malawaszka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Nooo DEN teraz wygląda naprawdę suuuuper :angel: piękny sznaucio :) Agatko gratulujęświetnej roboty :) niedługo może będą też fotki Luny zarośniętej i po fryzjerze ;) chociaż nie jest aż tak zarośnięta jak DENISEK :)
Justa Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Relacja z wczorajszego spacerlu na lotnisku. Nie cykaj tych fot, tylko mi rzuć wreszcie to kułeczko!!! Gal gotowa do biegu za kółeczkiem ;) Hehe Dłuuuuuugi jęzorek Co w traffie piszczy? ;) Galop z wiadomym przedmiotem w pysku. :D W drodze powrotnej spotkałyśmy Beaglusia - NEO, który oczywiście napialił sie niemiłosiernie na moja sunię. Naiwny piesecz czekający aż naiwny człowiek mu coś rzuci. Uuuuuśmiech!!!
Justa Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Nio i sesja w domciu ;) Galusia "wystawowa" part 1 Galusia "wystawowa" part 2 Galunia śpi I siedzi ;) Atakuje mr.Osso Stała pozycja Smutne oczka :( Nio i Justa ;)
malawaszka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 nonononoooo piękne obie modelki - suuper fotki :)))) Luna by mi w zyciu tak nie ustała w wystawowej bez smyczy :)))
madzior_ka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 no, no super fotki Justa zarówno Twoja jak i Galci:) fajnie, że galeria się rozwija i jest tutajh coraz więcej zdjątek nas i naszych psiaków:D
Justa Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Dziękuję dziewczynki za komplementy (dla mnie i dla Galuni :D ) A ja znowu kilka fotek wrzucę, bo cos cisza na sznauceromaniakach! Galusia znalazła sobie kawałek deseczki ;) Z tą samą deseczką ;) To jeszcze kiedy były wakacje... na działeczce. zmęczony piesiul :roll: Coś zobaczyła (?) Pozdrawiamy :) Just@ & Gal
Ka-Vanga Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 No no, Denisek zupelnie odmieniony, SUPER wyglada :D . Ale fajne zdjecia Gali, a najlepsze jest to z deska z bliska, po prostu geniusz :wink: :D .
Marta-m Posted October 27, 2004 Author Posted October 27, 2004 boshe jakie piejne zdjecia........ wyjatkowo pieknie wyglada na nicg Gala jak modej poprostu (bo piekna jest zawsze ale tutaj...eh te zdjęcia mja to coś :wink: ) Zwłaszcza na tym 3 i ostatnim.......
malawaszka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Justa - bombowe fotki :P ależ ta Galucha śliczna 8) i ja mam troszkę fotek :) najpierw w domu - najnowsza zabawa Luny :wink: :lol: wariatka :lol:
malawaszka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 a teraz fotki z dzisiejszego wypadu do Parku w którym jest woda i mini zoo :D do wody Luna oczywiście wpadła - moja mała łajzeczka - czego efekty widać na zdjęciach - biegał mały chudy szczurek po parku i wzbudzał ogólną radosć :lol: :lol: :lol: :lol: tu jeszcze przed kąpielą - sprawdza czy patrzę :roll: a tu już po akcji ratunkowej - bo musiałam sirote wyciągać :lol: na tej focie biegnie właśnie odbić brudne i mokre łapy na moich nowych jedynych jasnych spodniach - to chyba było w podzięce za uratowanie życia :lol: nie wiem czemu tamten pies mógł sobie normalnie tam biegać nie wpadając do wody - przecież to takie nudne :wink: jak zoo to i mały jelonek się znalazł 8) :hmmm: kozioł powiadasz :lol: na tych fotkach Luny nie ma bo szczekała zza mnie na te potwory :lol:
malawaszka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 a tu Kozioł chciał ją pożreć żywcem - stąd poza w trakcie panicznej ucieczki :lol: a z tym maluszkiem powąchali się po noskach po czym Luna stwierdziła że smierdzi i uciekła 8) Pan Osioł był dziś jakiś smutny :( w drodze powrotnej Luna nadal trzymała się niebezpiecznie blisko wody hahah zobaczcie na te chude i krzywe łapy :lol: fascynujące pudel - mokry pudel :o lecę do Ciebieeee :lol:
malawaszka Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 jesienna fotka 8) : :hmmmm: Pańcia kazała poszukać liścia :lol: a tu o mało znowu nie wleciała do wody goopota jedna - a byłyśmy już 5 min od samochodu :-? no i co się tak gapisz 8) ależ ją korciło huuurrraaaaaaa jak nie w wodzie to może w krzakach coś znajdę jesienne widoczki :fadein:
orsini Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 malawaszka CZADERSKIE te foty w parku!!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzies Ty takie zyjatka zlapala:)))))
orsini Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 no ja tez mam w koncu kilka fotek:))))sprzed jakiegos czasu:)))) jesien... i psiury: na spacerku
malawaszka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 :klacz: suuper - nareszcier wiemy jakl wyglądają Twoje psiurki :wink: dawaj fotu maluchów :D
Marta-m Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 Malawaszka super foty!!!!!!!!!!!! hehe własnie ja Ediemu tez musze taka piłeczka na sznurku kupic bo on strasznie lubi siągac....jak narazie siaga same snurki bez piłek :lol: Fajne zdjęcia w parku....widac że Lunka uwielbia wode. Mysle że Edek tez bedzie lubiał bo on wcale sie wody nie brzydzi. Kiedys wariat wykapał mi sie w kałuży :-?
alexandra Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Malawaszko, superaśne fotki !!!!! :D No i zazdroszczę że Luna ma taki pociąg do wody, moja Beska to póki co tylko do pitnej :lol:
Justa Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 malawasiu piękna foty z parku!!! I oby były częściej!!! :D 8) Chcemy jeszcze ;) orsini, masz przepięknego sznaucerka ;) A najbardziej mi sie w nim podoba - OGONEK !!! Więcej foooooot!!! martuś, niech ta koleżanka Ci wreszcie zgra zdjęcia na dyskietke, bo nie możemy się doczekac jak wyugląda Eduś!!!
Recommended Posts