rena777 Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Witam Jestem tygodniowa wlaścicielką Neli, ktora oficjalnie chcialabym Wam przedtawic. Tak wygladala tydzien temu tuz po odbiorze, teraz juz jest troszke wieksza i "masywniejsza" no i 1000 razy bardziej rozbrykana No i co o niej sadzicie>?
malawaszka Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 :angel: :angel: :angel: Wspaniała :D Przesłodka i pewnie daje duuużo radości swojej pańci :wink: Witamy wśród sznauceromaniaków :P
Justa Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Psiunia jest przecudna !!! Jak ja kocham małe sznauferki :angel: :angel: :angel: TYlko psitulać i psitulać ;)
Olivka Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Rena 777! Psiunia jest piękna. Napisz nam coś więcej. A jakiej hodowli, a własciwie to wszystko chcemy wiedzieć . Czekam z niecierpliwością :modla:
madzior_ka Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Nela jest śliczniasta:) Kolejna czarnulka do nas zawitała. A to już troszkle duza jest:0 Fajnie, zwe niedługo na pierwszy spacerek będziecie mogli pójść wtedy xobaczysz co to fajnego jest wybeigany sznaucio:)
Marta-m Posted October 15, 2004 Author Posted October 15, 2004 boshe jaka słodka piuńka.................. :D :D :D :D :D a to ytakie niewyraźne jedno zdjątko które pykneła moja kolezanka Ediemu wczoraj:
madzior_ka Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Marto Edi jest super:) przypomina mi Deniska jak był mały, a mojemu niedługo roczek strzeli już :wink:
malawaszka Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 a to kilka dzisiejszych częstochowskich sznaucerów - niestety miniatur niet bo ciemno było na hali i mi fotki nie powychodziły :-? Tu sznaucerek z Doliny Rivendell
Justa Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 A to fotki ze spacerku na działeczce :D Gal nie mogła się doczekać spacerku Nad rzeczką :D Z daleka może trochę niewidoczne krówki, które GAL ubóstwia obszczekiwać. Pańcia zapobiegliwa przywiązała psiuńcię węzełkiem cumowniczym ;) W celu powstrzymania przed kąpielą nadal na węzłach;) Wieeelkie zielone pole i mała czarna Gal :8 Galusiu, wracamy na dziełeczkę ;) Pozdrawiamy :D
julcia_so Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Justa Gala jest poprostu cudna!! :D Piękne foteczki!! :fadein:
madzior_ka Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 super fotki Galci:) a na tych co jest na niebieskiej "smyczy: to to jest zwykły sznur cy taka smycz z liny? fajnie:0 kolorek dogomani:) - tyak 3mać
Justa Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Nio to jeszcze dwie fotaski mojego czarnego szczęścia :D Bo nie mogę się doprosić zdjęć od pewnego mena, to sama wstawiam. Trochę niewyraźne, ale lubię ta fotę ;) A tutaj z ulubionym rekwizytem - PIŁECZKĄ! 8)
madzior_ka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 SuPER SUPER I jescze raz super:) fotka z piłęczką tez extra fajnie ze nasza galeria coraz więcej robi się galeriowata i mniej w niej opisów nie dotyczących zdjeć i galeri:) a to zasługa nszej mod:) wielkie dzięki:) Gala fajie wyszła na tym pierwszym:)
Marta-m Posted October 19, 2004 Author Posted October 19, 2004 piękne foty.....a Gala jak zwykle najpiekniejsza :wink:
Justa Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Kolejna porcja zdjęć jeżeli pozowlicie ;) Wczoraj troche pofotgrafowałam mojego potfforka podczaj jej ulubionego zajęcia - JEDZENIA. Pomyślałam, że trzeba uwiecznić konsumpcję na zdjęciach ;) To trochę dziwne - wiem... :D Tak wygląda Gal w trakcie szamania 8) Galusiu, a czego Ty tak jeszcze szukać poza michą?! I zbliżenie - szczęśliwy piesio! Wczoraj mnie coś naszło i dopadłam Gal, zabrałam do łazienki, zmoczyłam spryskiwaczem, wyczesałam i wysuszyłam. Ona oczywiście nie była tak zachwyona jak ja, ale co tam ;) Nio i take zdjęcia... hmmm... w sumie to psa niewiele widac, ale cos w sobie maja i strasziwie mi się podobają!!! Galusia daje łapkę DoGomaniakom ;) I grzecznie siobie leży I stoi ;)
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 eeekstra :klacz: mnie się nigdy nie udało tak Luny wyczesać :oops: muszę chyba spróbować w łazience - może będzie spokojniejsza 8)
Pasavera Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Galucha super ! ! ! A jaki ma fajowy rudy pyszczek :lol: A co powiecie na łaciate sznaucie? Zdjęcia ze strony KLIKNIJ
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 hahaha niesamowite :lol: ja jednak najbardziej chciałabym zobaczyć olbrzyna czarno-srebrnego :D
madzior_ka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Super zdjęcia Gali:) nawet przez to wyczeasnie i wysuszenie zrobiły jej się bardziej puszyste:) a ja zaraz wstawię zdjecia Deniska w sweterku, który wczorqaj mu mama skonczyła, ale chwilka
Marta-m Posted October 20, 2004 Author Posted October 20, 2004 Justa Swietne zdjecie (wcale nie bez sensu-są super) Pasavera-już kiedys chyba umieszczałaś te zdjęcia. I wiecie co.....Chciałabym zobaczyć dorrosłe te w plamki :D Madziorka czekam z niecierpliwością na fote!!!!!!!!!!!!
madzior_ka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A oto obiecane fotki Deniska. Najpierw ze spacerku u nas na łąkach (czyt, na łąkach za moim domkiem)...
madzior_ka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A oto mój men w swoim gustownym ubranku, oceńcie go sami:) Ps. Justa ty masz aparat cyfrowy? bo teraz tak często nas cieszysz fotkami:) super!! a ja juz lece spać bo jutro pisze próbny egzamin gimanzjalny z części humanistycznej a w piątek mat-przyr - masakra będa z tego oceny, ciekawe jak mi pójdzie:) papa!
Marta-m Posted October 20, 2004 Author Posted October 20, 2004 tutaj tych fot nie widze ale za to na stronce widziałam :D pogratuluj swojej mamie takiego dzieła!!!!!!!!! 8)
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 nonononooo bajerancki sweterek - :klacz: dla Mamy Madziorki :P bombowy 8)
Pasavera Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 :D Jakie Den ma pikne ubranko :D Miodzio :wink: No dawno już nie było Figusi :lol: No to 4 zdjęcia :wink: Na kanapie u babci, w tle koniki :P W różowym prześcieradle :lol: Kto ma ochotę na spagetti ? (to zdjęcie chyba już pokazywałam) :D
Recommended Posts