Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja Wam pokażę moją Lunką jak śpi :lol:

bardzo chciała się nauczyć angielskiego ale udało jej się dotrzeć tylko do 258 strony po czym padła z nadmiaru wiedzy:

spi3.jpg

a tak się potem wstydziła :lol:

spi1.jpg

i podglądała jednym okiem czy jeszcze się zniej śmieję :wink:

spi2.jpg

Posted

a teraz ciezka operacja wkleje moje najmlodsze malenstwo MAFIE, tzn. w papierach FANTASY,ale po domowemu Mafijka, bo tak rozrabia czort jeden;-]]]]]]]

to jeszcze stare czasy-rok temu

mafiaKOSZ.jpg

i jak sie uczylam chodzic na smyczy to sie konczylo tak:

mafiaSMYCZ.jpg

i w ogole bylam slodkim szczeniakiem...

mafiaKAMIEN.jpg

i na sam koniec portrecik...maly lepek z jeszcze mniejszym rozumkiem:)))))))

MAFIAkrzaki.jpg

Posted

broda inponująca :o :o :o :o :o :o

A Mafia słodziutka...........eh...zdjęcie ze spacerku to jak mój Edi całkiem :lol: A masz jakies aktualne zdjęcia Mafii????

Posted

a04.jpg - co sądzicie o tym ubranku? szukam czegoś praktycznego i ciepłego na zimowe mrozy dla mojego przyszłego golaska:)

miałam mieć takei, ale niestety nie wypaliło bo ta pani w tym roku nie szyje ubranek:(

http://podolscy.w.interia.pl/foto/ubranka6.jpg

powiedzcie szczerze kóre Wam się bardziej podoba? dodam jescze iż pierwsze kosztuje ok. 100 zł a drugie ksoztowałoby ok. 80 zł.....czy to pierwsze pasuje dla sznuacerka?

Posted

No wreszcie!!!!!!!!!! Dawno go nie widzielismy...

Abi ma naprawde pieka błyszczącą sierśc.....

I oczęt mu nie widac :lol:

PieKny!!!!!!!!!!

Posted

o:0 wreszcie widzimy Abiego:) super idziesz z nim jescze do fryzjera przed zimą? bo juz troche borsuczek się robi (odpowiedz na sznuaceromaniakach zeby tu sie nie rozpisywac).. A siersc na łapkach ma super takei loczki:)

Posted

No wreszcie moje marudzenie dało efekt Matt 8)

Abi jest ciuuuudowny, przez te wszystkie miesiące już zapomniałam jak spiuńcio wygląda!!! jest słodki i ma straszliwie gęste włosy na łapach... chciałabym, że Gal takie miała... :drinking: :angel:

Posted

A to najnowsza fotka mojego malego "zboja" :wink: (12 tygodni), hehe troszke sie zaczela zapierac przy staniu, co widac na fotce :wink: .

bangi.jpg

Matt, przeslodkiego masz malucha :D .

Posted

wiajcie troche mnie nie było ale juz nadrabiam:) super fotki z wystawy:) ale jak nie ma zdjeć Nafki tak nie ma:( szkoda, bo chciałam ją zobaczyc łysa, a teraz to już chyba nie mozliwe i poredzej Denisia zobacze:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...