alexandra Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Hej MAdziorko super fotki!! Niestety faktycznie Beska nie załapała się na tych foteczkach bo siedziała w trasporterze :D Ale ja za to siedziałam zaraz przy namiocie Agatki, pod parasolem, i Cię widziałam jak rozmawiasz z Agatką :wink: Ja byłam ubrana na jasno (jasne spodnie i złotawa tuniki). Szkoda że nie pozanałyśmy się osobiście :( No nic następnym razem :)
madzior_ka Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 acha, wiesziałam ze cos pomieszałam, wiec sorry:) już wszystko wiem a ta czarna sznaucerka, któej fotke wkleiłam (queen of the ring hajan) to jak na nią mówią po domowemu? a co do wykozrystania zdjęc w kjatalofu sznaucerków to nie ma sprawy, a moge dodtsć adres strony tego katalogu b gdzieś mialam ale tera nie pamietam...
alexandra Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 adres strony www.sznaucery.com A na Queen wołąją Queeni :D
Justa Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 No dziwczyny piękne zdjęcia!!! i piękne psiuchy macie trzeba przyznać!!! Więc podumowując, wystawa udana , czy raczej nie? Czego się spodziewaliście i czy to właśnie otrzymaliście? Chwilcie się chwilcie, bo chcę wiedzieć ile się da!!!
alexandra Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Wydaje mi się Justa że większość z nas zadowolona :D Pogoda była super, nie padało, nie było zimno,nie było upału, poznaliśmy się z wieloma Sznauceromaniakami i miło spędziliśmy czas:) U niektórych z lokatami mogło być lepiej ale z drugiej strony nie ma co narzekać :wink: Olivko czemu się nie pojawiasz?? Chwal się jakby nie było Twoja Olivka dostała ocenę Doskonałą!!! Acha a większość wyników możesz zobaczyć Justa na www.sznaucery.com w dziale wystawy (gdzie V oznacza ocenę doskonałą :D ) Dopisane: ojej nie zauważyłam że Olivka była wcześniej na forum i pisała o wystawie :roll: Olivka, przesadzasz!! Absolutnie nie było źle!! A to że wybrał sędzia inne suki, to taka jego wola i gust; proszę się tu nie przejmować tylko planować następną wystawę i zarazem spotkanie z nami :D
Pasavera Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 No to trochę zdjątek sznaucerów :D A w jakom mieście jest następna wystawa? Jak będzie bliżej Wrocka to może ja też pojade :D
Pasavera Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 :o :lol: :lol: http://www.mtnhighminis.com/photogal/maxflorio4.jpg :lol: :lol: :o
Pasavera Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 http://www.mtnhighminis.com/photogal/MollyIsabellaMeisner042503-2.jpg :o :( ale juz daaaaawno zdjęć nie wstawiałam a tu teraz aż tyle :o
Marta-m Posted June 28, 2004 Author Posted June 28, 2004 No dawno nie zaglądałam.....a tu tyle pieknych zdjęc.............super!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Jak tak patrzę na te pieski wszystkie to stwierdzam, że już czas do fryzjera iść z Lunką 8)
Olivka Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Czy ktoś wie co to za dziwny sposób plastrowania uszu! Czy to jakieś gotowe formy są . Pewnie to nie w Polsce ,bo ja się przynajmniej z taką formą nie spotkałam.
Marta-m Posted June 28, 2004 Author Posted June 28, 2004 JA nic nie powiem sensownego w tej sprawie bo nie znam się na tym....Ja tak naprawde widziałam psy po obcięciu tylko na zdjęciach własnie w takich plastrach.......
Pasavera Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Czy ktoś wie co to za dziwny sposób plastrowania uszu!Czy to jakieś gotowe formy są . Pewnie to nie w Polsce ,bo ja się przynajmniej z taką formą nie spotkałam. Tak te zdjęcia są z zagranicznej strony :wink: Bo ja tez się nigdy jeszcze nie widziałam żeby na jakiejs Polskiej stronie było coś takiego.
Pasavera Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 ja ide w przyszłym tygodniu, żeby na wczasy była pikna (i tak jest) :lol:
Justa Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Nio ja też często widuję np. na Animal Planet jakieś psy z plastrami na uszach (najczęściej dobermany), chociaż na Polskiej stronie też takie coś widziałam... zaraz poszperam to może ją jeszcze znajdę i Wam pokażę!
malawaszka Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 No ja kiedyś widziałam takiego dobcia bidulkę u mojego veta - nie wyglądał z tym za szczęśliwie :-?
Justa Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 No ja kiedyś widziałam takiego dobcia bidulkę u mojego veta - nie wyglądał z tym za szczęśliwie :-? Nio ja też nie byłabym za szczęśliwa, gdyby mi takim czyms uszy skleili!!! :roll:
Marta-m Posted June 28, 2004 Author Posted June 28, 2004 No właśnie......dlatego jak miałam swojego dobka, to tez mu nie obcinałam uszu, chociaz szczerze powiedziawszy bardziej mi sie podobają z obcietymi....Ale nie chciałam mu tego robic (ogonek miał kopiowany,ale nie miałam na to wpływu...) Tak samo było z Chesterem........
madzior_ka Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 hey! a mnie tak wolno net hcodi ze nie mam siły:( szczególnie wolno dogomania mi wchodzi, a z tymi plastrami toja myslałam ze wszystkim psiakoms ie tak uszu stawia....mam taki film o sznaucrkach nagrany z Animal Planet i tam jest pokazane jaks znaucerkowi zakładaj atakie plastry i owijaja bandazem zeby ładnie stały (juz obciete). a dog mojej kolezanki ma meic stawiane uszy ale ma obciete i klapniete wiec same mu stana czy pwoinien meic jescze cos robione?
Pasavera Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 KILKA UCHOLI :lol: http://www.rasowekundelki.republika.pl/grafika/zabaszn.jpg http://www.rasowekundelki.republika.pl/grafika/hszn.jpg
malawaszka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 No te dwa gacki pierwsze to już chyba nie sznaucerki :-? przesłodkie, ale chyba już nie :roll:
Pasavera Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 No te dwa gacki pierwsze to już chyba nie sznaucerki :-? przesłodkie, ale chyba już nie :roll: No dla mnie to tez zagadka :roll: Ale to jest napewno mieszanic sznaucerka z innym piechem, bo taki sznaucerowaty to trochę jest. Napewno był by bardziej podobny do sznaucia gdyby był ostrzyżony :lol:
Irviers Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Hej!! Dawno mnie tu nie było :) Ten 4 sznaucerek to Żabka- sznaucer bez rodowodu :)
madzior_ka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Hey! Wiecie co weszlam na ta stronę http://rasowekundelki.republika.pl i chciałamz zauwazyć, że en pierwszy nieostrzyzony piesek to temn sam co ten na 3 zdjęciu tylko tam juz po strzyzeniu bo taki jest opis na stronie, ze tamto bylo w zimie przed strzyzeniem a tamte ponizej to juz po strzyzeniu ale to ten sam psiak:) ale róznica no nie?
Recommended Posts