Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hej MAdziorko super fotki!! Niestety faktycznie Beska nie załapała się na tych foteczkach bo siedziała w trasporterze :D Ale ja za to siedziałam zaraz przy namiocie Agatki, pod parasolem, i Cię widziałam jak rozmawiasz z Agatką :wink: Ja byłam ubrana na jasno (jasne spodnie i złotawa tuniki). Szkoda że nie pozanałyśmy się osobiście :( No nic następnym razem :)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

acha, wiesziałam ze cos pomieszałam, wiec sorry:) już wszystko wiem a ta czarna sznaucerka, któej fotke wkleiłam (queen of the ring hajan) to jak na nią mówią po domowemu? a co do wykozrystania zdjęc w kjatalofu sznaucerków to nie ma sprawy, a moge dodtsć adres strony tego katalogu b gdzieś mialam ale tera nie pamietam...

Posted

No dziwczyny piękne zdjęcia!!! i piękne psiuchy macie trzeba przyznać!!!

Więc podumowując, wystawa udana , czy raczej nie? Czego się spodziewaliście i czy to właśnie otrzymaliście? Chwilcie się chwilcie, bo chcę wiedzieć ile się da!!!

Posted

Wydaje mi się Justa że większość z nas zadowolona :D Pogoda była super, nie padało, nie było zimno,nie było upału, poznaliśmy się z wieloma Sznauceromaniakami i miło spędziliśmy czas:) U niektórych z lokatami mogło być lepiej ale z drugiej strony nie ma co narzekać :wink:

Olivko czemu się nie pojawiasz?? Chwal się jakby nie było Twoja Olivka dostała ocenę Doskonałą!!!

Acha a większość wyników możesz zobaczyć Justa na www.sznaucery.com w dziale wystawy (gdzie V oznacza ocenę doskonałą :D )

Dopisane: ojej nie zauważyłam że Olivka była wcześniej na forum i pisała o wystawie :roll: Olivka, przesadzasz!! Absolutnie nie było źle!! A to że wybrał sędzia inne suki, to taka jego wola i gust; proszę się tu nie przejmować tylko planować następną wystawę i zarazem spotkanie z nami :D

Posted

Czy ktoś wie co to za dziwny sposób plastrowania uszu!

Czy to jakieś gotowe formy są . Pewnie to nie w Polsce ,bo ja się przynajmniej z taką formą nie spotkałam.

Posted

JA nic nie powiem sensownego w tej sprawie bo nie znam się na tym....Ja tak naprawde widziałam psy po obcięciu tylko na zdjęciach własnie w takich plastrach.......

Posted
Czy ktoś wie co to za dziwny sposób plastrowania uszu!

Czy to jakieś gotowe formy są . Pewnie to nie w Polsce ,bo ja się przynajmniej z taką formą nie spotkałam.

Tak te zdjęcia są z zagranicznej strony :wink:

Bo ja tez się nigdy jeszcze nie widziałam żeby na jakiejs Polskiej stronie było coś takiego.

Posted

Nio ja też często widuję np. na Animal Planet jakieś psy z plastrami na uszach (najczęściej dobermany), chociaż na Polskiej stronie też takie coś widziałam... zaraz poszperam to może ją jeszcze znajdę i Wam pokażę!

Posted
No ja kiedyś widziałam takiego dobcia bidulkę u mojego veta - nie wyglądał z tym za szczęśliwie :-?

Nio ja też nie byłabym za szczęśliwa, gdyby mi takim czyms uszy skleili!!! :roll:

Posted

No właśnie......dlatego jak miałam swojego dobka, to tez mu nie obcinałam uszu, chociaz szczerze powiedziawszy bardziej mi sie podobają z obcietymi....Ale nie chciałam mu tego robic (ogonek miał kopiowany,ale nie miałam na to wpływu...)

Tak samo było z Chesterem........

Posted

hey! a mnie tak wolno net hcodi ze nie mam siły:( szczególnie wolno dogomania mi wchodzi, a z tymi plastrami toja myslałam ze wszystkim psiakoms ie tak uszu stawia....mam taki film o sznaucrkach nagrany z Animal Planet i tam jest pokazane jaks znaucerkowi zakładaj atakie plastry i owijaja bandazem zeby ładnie stały (juz obciete). a dog mojej kolezanki ma meic stawiane uszy ale ma obciete i klapniete wiec same mu stana czy pwoinien meic jescze cos robione?

Posted
No te dwa gacki pierwsze to już chyba nie sznaucerki :-? przesłodkie, ale chyba już nie :roll:

No dla mnie to tez zagadka :roll:

Ale to jest napewno mieszanic sznaucerka z innym piechem,

bo taki sznaucerowaty to trochę jest.

Napewno był by bardziej podobny do sznaucia gdyby był ostrzyżony :lol:

Posted

Hey! Wiecie co weszlam na ta stronę http://rasowekundelki.republika.pl i chciałamz zauwazyć, że en pierwszy nieostrzyzony piesek to temn sam co ten na 3 zdjęciu tylko tam juz po strzyzeniu bo taki jest opis na stronie, ze tamto bylo w zimie przed strzyzeniem a tamte ponizej to juz po strzyzeniu ale to ten sam psiak:) ale róznica no nie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...