AnkaG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Bo wtedy ta sierść była szorstka, a teraz mamy amerykańce - czyta sznaucero-pudle :evil_lol: Tak piekne kudłacze generalnie z sierscią trudną to utrzymania - czesac, czesac i czesac. Piękne na wystawach a na co dzień filcujące się, watowate wiecznie poplątane futerko.
Elitesse Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AnkaG napisał(a): Tak piekne kudłacze generalnie z sierscią trudną to utrzymania - czesac, czesac i czesac. Piękne na wystawach a na co dzień filcujące się, watowate wiecznie poplątane futerko. oj doswiadczam to ja na codzien u Wacika :shake: moge go codziennie roczesywac a i tak koltunki sie robia :diabloti: za to sredniaki moge raz w tygodniu rozczesywac i nie ma problemu :multi:
Doginka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Raper nie jest usypiany - to po pierwsze! Po drugie miał kołtuny na łapach tylko raz w życiu (wyciełam mu schodki:diabloti: i dziurki) A po trzecie to jest trymowany od urodzenia i ta sierść mu się nie poprawia, a zapewniam, że jest trymowany przez najlepszych groomerów:loveu: ( nie znam lepszych)i napewno nie oddałabym Raperka w inne ręce!!!!! Jutro wkleję fotki, bo dziś już nie dam rady :-[ Jestem padaczka!
AnkaG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Elitesse napisał(a):oj doswiadczam to ja na codzien u Wacika :shake: moge go codziennie roczesywac a i tak koltunki sie robia :diabloti: za to sredniaki moge raz w tygodniu rozczesywac i nie ma problemu :multi: U mnie się zdarza, że raz na miesiąc są czesane. :evil_lol:
eria Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AnkaG napisał(a):U mnie się zdarza, że raz na miesiąc są czesane. :evil_lol: o kurcze a ja te moje bidoki codziennie czeszę :evil_lol:
AnkaG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To ja wkleję fotki, żeby nie było, że tylko gadamy. :evil_lol: Dzisiejszy spacer
Czarne Gwiazdy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 eria napisał(a):o kurcze a ja te moje bidoki codziennie czeszę :evil_lol: to moze dlatego tak ci wylysial ten olbrzym :evil_lol: Toż ty masz amerykana, aleś mu wyrwała cała sierść czesaniem codziennym, hahaha :evil_lol:
Doginka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy'] No ten to głodny nie jest:shake: :crazyeye: :cool3::diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ashley Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Na pierwszym pies wybiera,co by tu przekąsić,na drugim otwiera paszczę,a gdzie trzecie zdjęcie? Czyżby fotograf zamiast pstrykać,ratował mięcho?:lol:
Czarne Gwiazdy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a gdzie trzecie zdjęcie? Pies siedzący przy pustym stole nie jest atrakcyjnym modelem do fotografowania :evil_lol:
Doginka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nio dobla, tlosecke psemiany Lapelum:diabloti: Taki był Jeszcze wczoraj A to już dzisiaj (mały dalmatyńczyk:diabloti: ) 2 cudaczki:lol:
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):to moze dlatego tak ci wylysial ten olbrzym :evil_lol: Toż ty masz amerykana, aleś mu wyrwała cała sierść czesaniem codziennym, hahaha :evil_lol: nie Krzysiu,on napewno nie jest amerykański :shake: :shake: :evil_lol: ale marzy mi się...tfu: kiedyś napewno se takiego sprawię, mocno owłosionego ,jak Twój Negro np....i naturalny będzie z ogonem i uszami :loveu: :loveu:
Czarne Gwiazdy Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A ja chcę takiego jak widziałaś w katowicach, co mi foty robiłaś. ...i bez uszu i ogona :evil_lol:
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tadeusz? - oj taaaaaaaa on był naprawdę cudny :loveu: :loveu: :loveu:
Doginka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Trochę dzisiejszego spacerku:loveu: RAPER GORDON FRODO
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ale przepiękne malutkie hipopotamki :klacz: Wielkie gratulacje i tfu tfu tfu - niech się zdrowo chowają :p
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kluseczki cudne:loveu: Frodo bardzo mi się podoba,ma piękną długą brodę:loveu: ,ale grzywka jego nie.......
Czarne Gwiazdy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ale grzywka jego nie.......No bo przecież nie widział :evil_lol:
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):No bo przecież nie widział :evil_lol: też to często słyszę o Kreonie,ale on ma oczy odsłonięte :)
Recommended Posts