Doginka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Składam Wam wszystkim życzenia już teraz, bo wciąż mi przerywa połączenie z netem:angryy: :mad: :lol:
Xsenna Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):a do czego to ma być wypowiedź? Może jakiś cytat? Krzysiu,pooglądaj sobie fotki niżej,zobaczysz tam piękne zwierzę, z tych Twoich ulubionych w metalowym właśnie kagańcu. W dawnych czasach,kiedy kupienie czegokolwiek dla psa było sztuką (ganiało sie za smyczą po rymarzach itp) sama miałam taki kaganiec dla ON-a,który właściwie potrzebował go ze względów tylko formalnych. I wiem od tamtąd,że w takim kagańcu nie wolno psa puścić luzem, bo może zrobic krzywdę komus lub sobie!
Czarne Gwiazdy Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W dalszym ciągu nie rozumiem, o co chodzi. Nie widzę niżej żadnych zdjęć.
Żancia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Doginka'] Możliwe, że chodzi o to zdjęcie ale jak dla mnie to ten kaganiec jest plastikowy
Doginka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A to mój Gordi z radarkami i ogonem:diabloti: A to orginał:loveu:
Czarne Gwiazdy Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Żancia napisał(a):Możliwe, że chodzi o to zdjęcie ale jak dla mnie to ten kaganiec jest plastikowy Rozumiem. No fakt, on jest z plastyku :]
monita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Tyle tutaj pięknych psiaków :loveu: To i ja się pochwalę swoim - ale potworkiem :diabloti:
Czarne Gwiazdy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Fajny. Trymowano by mu sie chyba przydało ;)
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A to moje stadko: Keysi i Nuka Keysi i Esta Kaja Keysi, Nuka i Esta Keysi
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 monita napisał(a):HiHi jak Ty je poznajesz :diabloti: Ja to nawet w nocy po ciemku wiem która wskoczyła akurat na łóżko albo która do mnie podeszła. Nawet po dotyku i zapachu rozróżniam a nie tylko po wyglądzie. :evil_lol:
Doginka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rozpoznanie chyba łatwe:razz: - Jedna ma kopiowane uszy i ogon, druga tylko ogonek, a trzecia jest natural:diabloti: :loveu:
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A ja popatrzyłam na nie, przez pryzmat sierści :diabloti: I myślę jak tu je rozpoznać :grin:
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Doginka napisał(a):Rozpoznanie chyba łatwe:razz: - Jedna ma kopiowane uszy i ogon, druga tylko ogonek, a trzecia jest natural:diabloti: :loveu: A czwarta ? :evil_lol:
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No więc tak :eviltong: Keysi i Kaja mają kopiowane uszy i okonki :p Nuka to 100% natural :razz: A Esta ma kopiowany ogon tylko ;) Zgadłam :diabloti:
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 monita napisał(a):No więc tak :eviltong: Keysi i Kaja mają kopiowane uszy i okonki :p Nuka to 100% natural :razz: A Esta ma kopiowany ogon tylko ;) Zgadłam :diabloti: Huuura zgadłaś. :klacz: Nuka to ostatni nasz nabytek. Adoptowana w sylwestra ze schronu - trzesąca się przerażona kupka futra.
Doginka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AnkaG napisał(a):A czwarta ? :evil_lol: :ices_bla: Doliczyłam się trzech:diabloti: :diabloti: :diabloti: - bo nie patrzyłam na imiona:oops:
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 U nas teraz trzy mają cieczki - hmmmm nie będę pisać co wyprawiają. Wstyd tylko przed sąsiadami. :evil_lol:
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Doginka napisał(a)::ices_bla: Doliczyłam się trzech:diabloti: :diabloti: :diabloti: - bo nie patrzyłam na imiona:oops: No widzisz, można sie pomylić ;) Ja na początku, też nie patrzyłam na imiona :p
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AnkaG napisał(a):Huuura zgadłaś. :klacz: No tak :razz: Ale ze mnie :cool1:
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Zdjęcia spacerowe Nunek wącha Nuka i uśmiechnięta Esta Wąchaaaamy Kózki się pasą na łące Zwróćcie uwagę jak mi Keysi wyskubano - praktycznie została bez futra.
Recommended Posts