Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Doginko nie za dużo :multi: od tego jest galeria :loveu: podziwiam cierpliwość Twoich psiaków - widać lubią jak się nimi mała Pańcia zajmuje :razz:

i ja pokażę kilka fotek :cool1:

Boluś na włościach :loveu: powiedzcie czy on wygląda na chorego psa??? :shake:

zabiegany :loveu:

śliczne wrzosiki na łące

a to przyłapana na zażywaniu rodzynkowej perfumy Luna :mad:

kto sie tarzał??? :niewiem: jaaa??? :shake:

ahhh szczęśliwa i pachnąca :lol:

szczęśliwa i pachnąca knuje co by tu...

i głupawka :lol:

i heja wokół Bolka :roll:

mamooo ratuujjjj ona oszalała :evil_lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginko wklejaj, jak najwięcej zdjęć:lol:
Widzę, że psy się świetnie bawią. :razz:
Marto, ja jak się przyglądam uszom Kiwi, to stwierdzam, że to wywinięcie od plastrów byłoby mniej widoczne, jak uszy by było strzyżone z obu stron bardzo, bardzo krótko.
Mnie się kiwi podoba, a szczególnie jej głowa.

Posted

Olivko chodzi Ci o ostrzyżenie całych uszów na bardzo krótko?
Niestety to nic nie daje (sprawdzałam)- na takim dłuższym włosie uszy wyglądają duzo lepiej. Ale wiem ze i tak strasznie...no coz człowiek uczy się na błedach :) Głowa przez to wygląda bardzo zle ale mordka i tak najukochańsza :)

Posted

Ja przeprasza z gory ,moze to niedelikatne pytanie ale jakbys Marto inaczej ukladala uszy pod palstrem czy bylyby muszle uszne prostsze,nie zawiniete.Czy to zalezy od sposobu klejenia czy poprostu te uszy chca wstac i tyle.A one same by w koncu opadly czy nie ?
Frapuje mnie to pytanie ,bo jakbym ja trafila na takiego pieska to co robic ?

Posted

Piekne sznaucerki ,zawadiaki :-)
A my wczoraj z Dorota widzialysmy pieknego olbrzyma p/s .Tzn ja nie jestem przekonana do tego akurat odmiany ale Dorocie podobal sie bardzo :-)

Posted

Mowisz ,masz :-) Katalog mam akurat przed soba :-)
Carlos Dwor Drakuli kl.posrednia.
Mowcie co chcecie ale przed ta odmiana jeszcze dluga droga do poprawnosc eksterieowej ( bez urazy ) .Niestety nie wiem co dostal ,bo juz sie denerwowalam swoim wejsciem na ring.Moze Dorotak wie.

Posted

Romas napisał(a):
A my wczoraj z Dorota widzialysmy pieknego olbrzyma p/s .Tzn ja nie jestem przekonana do tego akurat odmiany ale Dorocie podobal sie bardzo :-)

Przepraszam, muszę sprostować - BARDZO podobał mi się jego włos na łapach - prosty, szorstki, całkiem obfity. Ja mam zboczenie na tym punkcie, bo te Atosa "loczki" doprowadzają mnie do szału :diabloti: Co do psa, to nie wiem, jaką dostał ocenę - był sam, więc trudno wróżyć po dalszych porównaniach ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Doginko nie za dużo :multi: od tego jest galeria :loveu: podziwiam cierpliwość Twoich psiaków - widać lubią jak się nimi mała Pańcia zajmuje :razz:

i ja pokażę kilka fotek :cool1:

Boluś na włościach :loveu: powiedzcie czy on wygląda na chorego psa??? :shake:

Boluś jest śliczniutki i na tym zdjęciu niższym wygląda jak nieuczesany Gordon:evil_lol: .
malawaszko jak wyszły wyniki badań Bolusia?:???:

Posted

[quote name='Romas']Mowisz ,masz :-) Katalog mam akurat przed soba :-)
Carlos Dwor Drakuli kl.posrednia.
Mowcie co chcecie ale przed ta odmiana jeszcze dluga droga do poprawnosc eksterieowej ( bez urazy ) .Niestety nie wiem co dostal ,bo juz sie denerwowalam swoim wejsciem na ring.Moze Dorotak wie.
Wielkie dzięki! :)
Za granicą coraz wiecej fajnych olbrzymów pis ale poczekam az będzie cos naprawde super :) Strasznie marzy mi sie taki duży "Reksiu" :lol::loveu:

Kiwi po kuracji pogrubiającej :) ale zero przygotowania ;)

Posted

Utyła :) wczesniej straszny z niej niejadek był (i miała strasznie wąską "talie" i to brzydko wyglądało). Ale zmienilismy nawyki zywieniowe i utyła 1 kg :) i teraz jest o wiele lepiej + teraz nie ma zrobionej dolnej lini wiec wyglada na grubszą niz jest :evil_lol:

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Utyła :) wczesniej straszny z niej niejadek był (i miała strasznie wąską "talie" i to brzydko wyglądało). Ale zmienilismy nawyki zywieniowe i utyła 1 kg :) i teraz jest o wiele lepiej + teraz nie ma zrobionej dolnej lini wiec wyglada na grubszą niz jest :evil_lol:

Pouczcie niedouczoną - co to znaczy "teraz nie ma zrobionej dolnej lini"? Czy chodzi o brzuszek?

Posted

[quote name='Doginka']Pouczcie niedouczoną - co to znaczy "teraz nie ma zrobionej dolnej lini"? Czy chodzi o brzuszek?
Tak :) teraz Kiwulec przedstawia stan zapuszczenia miedzywystawowego :evil_lol:

Moja Mama z "wnuczką" Kiwi :loveu:

ta mina mowi wszystko :stupid: :megagrin::evil_lol:

Zieeeeew

i do spania :sleep2: :loveu:

Posted

Magd@!

Normalnie nie wiem co powiedzieć:-( Po przeczytaniu tego topiku masz ukłon ode mnie. W imieniu wszystkich sznaucerków bardzo Ci dziękuję za przygarnięcie Lucka, jaki on kochany:loveu:

Marto!
Kiwi jest słodka, a szczególnie na tym zdjęciu u Twojej mamy z dyndającymi nunami

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...