demi Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Witajcie, przepraszam za długą nieobecność- obiecuje poprawę ;) tak szybciutko, bo padam na pysk, jutro napiszę wiecej;) Hekuś uszka ma zdrowiutkie, ale jest głuchy :shake: Hektorek przed strzyżeniem :lol: Hekuś od razu po strzyżeniu i kąpieli - jeszcze odsypiający sedalin :roll: Ciapeczek mój kochany :loveu: Hektor już spi jak Pan na włościach :evil_lol: Tzn już w domku;) Jak zostawiam na chwilkę otwarty balkon, drzwi to wchodzi po cichutku ;) jak się stoi przy drzwiach nie wejdzie, boi się. Takze koło Boniego wyleguje się ile wlezie ;) Zdarza się że i kołu Czuczmajstra:evil_lol: Dorobie zdjęć i pokażę Wam go w całej okazałości. Już przytył - trudno żeby nie:cool1: Dla Wspaniałych Dziewczyn wielkie dzięki :loveu: A strzyżenie kosztowało nas wraz z kąpielą 150zł, gdzie inni oferowali takie kwoty, że aż siadałam z wrażenia :cool3: to do jutra ;) Quote
demi Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 irysek napisał(a):kochany bialasek gluchy jak pien. jak z tym domem? kiedy go zabieraja? juz i ostrzyzony i w miare podleczony. czy przestraszyli sie jego gluchoty? (my mamy psa slepego i gluchego i daje rade ;) kochany Tobik hihi) Ja tu już z dziewczynami trzymam kontakt jak trzeba ;) Po 15 ma być dopiero zabrany- chyba się zapłacze :-(:-(:-(:-( HEki jest taki kochany! :loveu: Quote
irysek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 kochany bialasek gluchy jak pien. jak z tym domem? kiedy go zabieraja? juz i ostrzyzony i w miare podleczony. czy przestraszyli sie jego gluchoty? (my mamy psa slepego i gluchego i daje rade ;) kochany Tobik hihi) Quote
nika28 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wstawiłam go na ogólny wątek podhalanów do adopcji : http://www.dogomania.pl/forum/f28/podhalany-do-adopcji-watek-zbiorczy-141717/#post12594342 Quote
irysek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ale on ma juz dom zapewniony podobno, tak pisaly camara i elza milicz i tak mowila mi demi. tylko cos nie moze dotrzec na watek hektorka. wczoraj byla i malpa nie zajrzala tutaj... oj nieladnie tak ;) Quote
Camara Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 obie z Elzą zaglądamy na wątek, ale jak nie ma potrzeby to nie widzę powodu do klepania w klawiaturę i tak mamy dość roboty Niko, Hektor ma dom, będzie mógł się przeprowadzać po 15 lipca Quote
nika28 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Camara napisał(a): Niko, Hektor ma dom, będzie mógł się przeprowadzać po 15 lipca No to super, bardzo się cieszę :loveu: Quote
irysek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 no wlasnie i wszystko jasne. ja juz sie nie ciesze, bo wiedzialam, ze ledwo trafil do asi juz byl dla niego dom. kolejna bidusia uratowana. Quote
irysek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 trafne spostrzezenie :) twoj baner nie prowadzi do zadnego watku... Quote
demi Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Camara napisał(a):obie z Elzą zaglądamy na wątek, ale jak nie ma potrzeby to nie widzę powodu do klepania w klawiaturę i tak mamy dość roboty Niko, Hektor ma dom, będzie mógł się przeprowadzać po 15 lipca dokładnie tak, za dużo roboty- mi doszło 10 małych kociaków z kk :shake: ale cóż :shake: Tak Wam bardzo dziekuje, za wszystko, ze nawet nie macie pojecia:loveu: Dziewczyny, a czy była by mozliwość, żeby też pojechała do jego nowego ds? Ja sie chyba zapłącze za tym psem, żebyście wiedzieli jak bardzo sie kochamy, Heki beze mnie żyć nie może :-( Jutro przyjeźdza do nas Agis na odwiedzinki z właścicielami, także pokarzę Wam takie zdjecia, że ojej :loveu: kocham te moje buraki :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 demi napisał(a): Tak Wam bardzo dziekuje, za wszystko, ze nawet nie macie pojecia:loveu: Dziewczyny, a czy była by mozliwość, żeby też pojechała do jego nowego ds? Oczywiście ! :p Quote
demi Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Oczywiście ! :p to już w ogóle jestem przeszczęśliwa :loveu: bo Hektorek to w ogóle tak kochane psisko, niekonfliktowe, spokojne i aż słów brak żeby go opisać :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A co z jego nóżką ? Oto siostrzyczka Hektora. Mają taki sam kolor oczu i charakter. :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/malwa-z-boguszyc-ma-dt-w-miliczu-pomoc-w-szukaniu-ds-mile-widziana-141805/#post12603919 Quote
giselle4 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ..demi Ty jak znajdziesz to ostatnia bide ale sie udało super wiesci:loveu: Quote
demi Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ElzaMilicz napisał(a):A co z jego nóżką ? Oto siostrzyczka Hektora. Mają taki sam kolor oczu i charakter. :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/malwa-z-boguszyc-ma-dt-w-miliczu-pomoc-w-szukaniu-ds-mile-widziana-141805/#post12603919 hihi, taka brzydka jak i Hektorek :evil_lol: Na nóżkę już nie kuleje, choć widać, ze stawy nie są w najlepszej formie, choć w porównaniu z tym co było wcześniej to jak to sie mówi o niebo lepiej;) Zresztą przyjedziesz to zobaczysz;) na karku zrobiło mu się coś w rodzaju tłuszczaka, ew. odczyn po kleszczu, bądź antybiotyku/sterydu, które dostawał. Była dziś wetka go oglądać. Także Heki powinien dostawać jakiś suplement, który by działał szczególnie na jego chudzieńkie kosteczki. Teraz też dostaje;) Jutro zasiąde i powrzucam wkoncu zdjecia i sie doszczętnie rozliczę ;) a jak tam domeczek sie szykuje?:cool3: HEki m jeszcze na zadku blizny, to najprawdopodobniej po przebyciu jakiegoś stanu zapalnego, zaparzyło mu się pewnie i biedaczkowi się to dopiero kończy goić- wątpie żeby zarosło:shake: nic, ide spać, bo już nie mam kompetnie siły, wykańczają mnie te buraki- koty teraz przedewszystkim :shake: Quote
demi Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 O ! Heki ma takie odparzenie jak Malwa: z tym, ze ona miała wielkie "placki" , a on takie "dróżki" . Quote
irysek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 czy mi sie wydaje czy hektor mial w ten weekend pojechac do domu...? chlopak nadal u ciebie. drugie zdjecie z czuczem boskie :) Quote
demi Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 irysek napisał(a):czy mi sie wydaje czy hektor mial w ten weekend pojechac do domu...? chlopak nadal u ciebie. drugie zdjecie z czuczem boskie :) hihi, dlatego oba wrzuciłam, takie dwie sierotki :evil_lol: Tak, ale ElzaMilicz zrobiła sobie mały urlop o nam się o tydzień przesunęło ;) Quote
irysek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 tragedia. nie ma jak to sie z kims dokladnie umowic hehe. najpierw jedni na urlopie, teraz inni. i tak jak bedziesz go wydawala lez ci nie starczy w kanalikach lzowych, zeby go pozegnac. sama nie mozesz go zawiezc? kolejny tydzien to przeciez koszmar. Quote
demi Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 irysek napisał(a):tragedia. nie ma jak to sie z kims dokladnie umowic hehe. najpierw jedni na urlopie, teraz inni. i tak jak bedziesz go wydawala lez ci nie starczy w kanalikach lzowych, zeby go pozegnac. sama nie mozesz go zawiezc? kolejny tydzien to przeciez koszmar. Elza powiedziała, ze nie ma problemu, żebym z nią jechała i Hektorkiem;) Niech sobie ludziska urlopują, za mnie sobie odpoczną :) już na samą myśl mam szklanki w oczach, a już jak się skompromituje, to tylko Elza bedzie mogła opowiedzieć :lol: Mój Hekuś :-( Quote
irysek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 e tam hekuś, masa innych psow czeka na ludzka pomoc... ;) Quote
EVA2406 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zdjęcie Hekusia z Czuczkiem, przesłodkie. Czucz to moja wielka sympatia :loveu: Quote
Recommended Posts