Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie, przepraszam za długą nieobecność- obiecuje poprawę ;)

tak szybciutko, bo padam na pysk, jutro napiszę wiecej;)

Hekuś uszka ma zdrowiutkie, ale jest głuchy :shake:

Hektorek przed strzyżeniem :lol:

Hekuś od razu po strzyżeniu i kąpieli - jeszcze odsypiający sedalin :roll:

Ciapeczek mój kochany :loveu:

Hektor już spi jak Pan na włościach :evil_lol: Tzn już w domku;) Jak zostawiam na chwilkę otwarty balkon, drzwi to wchodzi po cichutku ;) jak się stoi przy drzwiach nie wejdzie, boi się.
Takze koło Boniego wyleguje się ile wlezie ;) Zdarza się że i kołu Czuczmajstra:evil_lol:
Dorobie zdjęć i pokażę Wam go w całej okazałości. Już przytył - trudno żeby nie:cool1:

Dla Wspaniałych Dziewczyn wielkie dzięki :loveu: A strzyżenie kosztowało nas wraz z kąpielą 150zł, gdzie inni oferowali takie kwoty, że aż siadałam z wrażenia :cool3:

to do jutra ;)

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
kochany bialasek gluchy jak pien.
jak z tym domem? kiedy go zabieraja? juz i ostrzyzony i w miare podleczony. czy przestraszyli sie jego gluchoty?
(my mamy psa slepego i gluchego i daje rade ;) kochany Tobik hihi)

Ja tu już z dziewczynami trzymam kontakt jak trzeba ;)
Po 15 ma być dopiero zabrany- chyba się zapłacze :-(:-(:-(:-(
HEki jest taki kochany! :loveu:

Posted

kochany bialasek gluchy jak pien.
jak z tym domem? kiedy go zabieraja? juz i ostrzyzony i w miare podleczony. czy przestraszyli sie jego gluchoty?
(my mamy psa slepego i gluchego i daje rade ;) kochany Tobik hihi)

Posted

ale on ma juz dom zapewniony podobno, tak pisaly camara i elza milicz i tak mowila mi demi. tylko cos nie moze dotrzec na watek hektorka. wczoraj byla i malpa nie zajrzala tutaj... oj nieladnie tak ;)

Posted

obie z Elzą zaglądamy na wątek, ale jak nie ma potrzeby to nie widzę powodu do klepania w klawiaturę
i tak mamy dość roboty

Niko, Hektor ma dom, będzie mógł się przeprowadzać po 15 lipca

Posted

no wlasnie i wszystko jasne.
ja juz sie nie ciesze, bo wiedzialam, ze ledwo trafil do asi juz byl dla niego dom.

kolejna bidusia uratowana.

Posted

Camara napisał(a):
obie z Elzą zaglądamy na wątek, ale jak nie ma potrzeby to nie widzę powodu do klepania w klawiaturę
i tak mamy dość roboty

Niko, Hektor ma dom, będzie mógł się przeprowadzać po 15 lipca

dokładnie tak, za dużo roboty- mi doszło 10 małych kociaków z kk :shake: ale cóż :shake:

Tak Wam bardzo dziekuje, za wszystko, ze nawet nie macie pojecia:loveu:
Dziewczyny, a czy była by mozliwość, żeby też pojechała do jego nowego ds? Ja sie chyba zapłącze za tym psem, żebyście wiedzieli jak bardzo sie kochamy, Heki beze mnie żyć nie może :-(

Jutro przyjeźdza do nas Agis na odwiedzinki z właścicielami, także pokarzę Wam takie zdjecia, że ojej :loveu: kocham te moje buraki :loveu:

Posted

demi napisał(a):

Tak Wam bardzo dziekuje, za wszystko, ze nawet nie macie pojecia:loveu:
Dziewczyny, a czy była by mozliwość, żeby też pojechała do jego nowego ds?

Oczywiście ! :p

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Oczywiście ! :p

to już w ogóle jestem przeszczęśliwa :loveu: bo Hektorek to w ogóle tak kochane psisko, niekonfliktowe, spokojne i aż słów brak żeby go opisać :loveu:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
A co z jego nóżką ?

Oto siostrzyczka Hektora. Mają taki sam kolor oczu i charakter. :)
http://www.dogomania.pl/forum/f28/malwa-z-boguszyc-ma-dt-w-miliczu-pomoc-w-szukaniu-ds-mile-widziana-141805/#post12603919

hihi, taka brzydka jak i Hektorek :evil_lol:

Na nóżkę już nie kuleje, choć widać, ze stawy nie są w najlepszej formie, choć w porównaniu z tym co było wcześniej to jak to sie mówi o niebo lepiej;) Zresztą przyjedziesz to zobaczysz;) na karku zrobiło mu się coś w rodzaju tłuszczaka, ew. odczyn po kleszczu, bądź antybiotyku/sterydu, które dostawał. Była dziś wetka go oglądać. Także Heki powinien dostawać jakiś suplement, który by działał szczególnie na jego chudzieńkie kosteczki. Teraz też dostaje;)

Jutro zasiąde i powrzucam wkoncu zdjecia i sie doszczętnie rozliczę ;)

a jak tam domeczek sie szykuje?:cool3:

HEki m jeszcze na zadku blizny, to najprawdopodobniej po przebyciu jakiegoś stanu zapalnego, zaparzyło mu się pewnie i biedaczkowi się to dopiero kończy goić- wątpie żeby zarosło:shake:

nic, ide spać, bo już nie mam kompetnie siły, wykańczają mnie te buraki- koty teraz przedewszystkim :shake:

Posted

irysek napisał(a):
czy mi sie wydaje czy hektor mial w ten weekend pojechac do domu...?
chlopak nadal u ciebie.
drugie zdjecie z czuczem boskie :)

hihi, dlatego oba wrzuciłam, takie dwie sierotki :evil_lol:

Tak, ale ElzaMilicz zrobiła sobie mały urlop o nam się o tydzień przesunęło ;)

Posted

tragedia.
nie ma jak to sie z kims dokladnie umowic hehe. najpierw jedni na urlopie, teraz inni. i tak jak bedziesz go wydawala lez ci nie starczy w kanalikach lzowych, zeby go pozegnac.
sama nie mozesz go zawiezc? kolejny tydzien to przeciez koszmar.

Posted

irysek napisał(a):
tragedia.
nie ma jak to sie z kims dokladnie umowic hehe. najpierw jedni na urlopie, teraz inni. i tak jak bedziesz go wydawala lez ci nie starczy w kanalikach lzowych, zeby go pozegnac.
sama nie mozesz go zawiezc? kolejny tydzien to przeciez koszmar.

Elza powiedziała, ze nie ma problemu, żebym z nią jechała i Hektorkiem;)
Niech sobie ludziska urlopują, za mnie sobie odpoczną :)
już na samą myśl mam szklanki w oczach, a już jak się skompromituje, to tylko Elza bedzie mogła opowiedzieć :lol:
Mój Hekuś :-(