Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam tu, choć nie pisalam, teraz nie mogę się oprzeć - tak bardzo się cieszę:multi::multi::multi:

Historie ze szczęśliwym zakończeniem przywracają mi chęć do życia...
A dobro, jakiego doswiadczył od Was ten biedak niech do Was powróci stokrotnie!!!:Rose:

...zdjęcia Hekusia z "moim" kochanym Czuczkiem przecudne!:loveu::loveu::loveu:

• 2 months later...
Posted

[quote name='demi']Elzo masz jakieś nowe info o HEktorku, pewnie tak :razz: ale czasu brak, zeby napisać :roll:

Oczywiście, że tak.
Wszystko jest na podhalanach. ;) Chociaż nie !!!
My z Dambelią (Pani Dorota) mamy swoje tajemnice...
Przekleję zdjęcia jak tylko znajdę chwilkę na relaks. :lol:

Posted

26-go lipca Dambelia napisała:
"witam,dziś z Hekusiem były przytulanki :)pomału poznajemy siebie.Z Zosią też się zaprzyjaźnia.Problem jest tylko z jego uszkami.Staram się odczulać je na ludzki dotyk-chyba pójdzie to szybciej niż myślę.Szukam przywołującej go obroży bo Hekuś nie słyszy.Mam nadzieję że nigdzie sobie nie pójdzie choć Zosia przyzwyczajona do szwędania może go zabrać gdzieś ze sobą.Nie chcę nawet myśleć jak doprowadziłabym go z powrotem do domu.Jutro będą próby założenia zwykłej obroży(dzisiejsze się nie powiodły)ale spokojnie-za tydzień pokażemy wszystkim psom że obroża nie boli.
Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Zosi i Hektorka"

29-go :
"założyliśmy tego "potwora" na szyję:)bez bólu i stresu .czasem metody stosowane na innych zwierzętach dają rewelacyjne rezultaty.Dziś Hekuś nie zwraca uwagi na to co ma na szyi i chyba zaczyna żyć:)pozdrawiam przyjaciół Hektorka i Zosi"

18-go września byliśmy z wizytą. :lol:

Hekuś słyszy i broni swej rodziny oraz terytorium.
Gość, który codziennie przychodził pomagać przy koniach :

pewnego dnia nie został przez Hektora wpuszczony na posesję.
I o to chodzi !!! :evil_lol:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']26-go lipca Dambelia napisała:
"witam,dziś z Hekusiem były przytulanki :)pomału poznajemy siebie.Z Zosią też się zaprzyjaźnia.Problem jest tylko z jego uszkami.Staram się odczulać je na ludzki dotyk-chyba pójdzie to szybciej niż myślę.Szukam przywołującej go obroży bo Hekuś nie słyszy.Mam nadzieję że nigdzie sobie nie pójdzie choć Zosia przyzwyczajona do szwędania może go zabrać gdzieś ze sobą.Nie chcę nawet myśleć jak doprowadziłabym go z powrotem do domu.Jutro będą próby założenia zwykłej obroży(dzisiejsze się nie powiodły)ale spokojnie-za tydzień pokażemy wszystkim psom że obroża nie boli.
Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Zosi i Hektorka"

29-go :
"założyliśmy tego "potwora" na szyję:)bez bólu i stresu .czasem metody stosowane na innych zwierzętach dają rewelacyjne rezultaty.Dziś Hekuś nie zwraca uwagi na to co ma na szyi i chyba zaczyna żyć:)pozdrawiam przyjaciół Hektorka i Zosi"

18-go września byliśmy z wizytą. :lol:

Hekuś słyszy i broni swej rodziny oraz terytorium.
Gość, który codziennie przychodził pomagać przy koniach :

pewnego dnia nie został przez Hektora wpuszczony na posesję.
I o to chodzi !!! :evil_lol:

jak to słyszy???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
no ja myślę, w końcu ktoś rządzić w domu musi:cool3::loveu:

ELZA DZIĘKUJE :loveu::loveu::loveu::loveu:

• 6 months later...
Posted

[quote name='xmartix']żeby go tylko Demi nei zobaczyła bo zacznir szalec :D:D:D:D:D
można Demi podpytać przez tel czy by jakieś dt coś tego... :evil_lol:

Demi była pierwszą osobą, do której zadzwoniłam... :):cool3:

podpowiedziała mi ElzęMilicz, ale numer telefonu chyba zapomniała wysłać, skrzynkę ma zapchaną chyba, bo PW nie da się do niej wysłać:-(

zgłosiła się osoba chętna do adopcji, ale z okolic Warszawy - ale dla dobra psa to i do stolicy pojedziemy !

• 2 weeks later...
Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Dla Demi :-), jak to przedwczoraj przywitał nas Hekuś.

i dla mnie też... :)
Hektorek - cudny, kochany !!! :loveu:
i szczęśliwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

a ja zaraz jadę Misia odwiedzić...:-(

• 1 year later...
  • 10 months later...