ElzaMilicz Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Hektor już u siebie. :p Na resztę zdjęć zapraszam na podhalany. ;) Quote
Camara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mam nadzieję, że Duszka będzie zadowolona z kolegi :p Quote
mari23 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Byłam tu, choć nie pisalam, teraz nie mogę się oprzeć - tak bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Historie ze szczęśliwym zakończeniem przywracają mi chęć do życia... A dobro, jakiego doswiadczył od Was ten biedak niech do Was powróci stokrotnie!!!:Rose: ...zdjęcia Hekusia z "moim" kochanym Czuczkiem przecudne!:loveu::loveu::loveu: Quote
demi Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Elzo masz jakieś nowe info o HEktorku, pewnie tak :razz: ale czasu brak, zeby napisać :roll: Quote
ElzaMilicz Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='demi']Elzo masz jakieś nowe info o HEktorku, pewnie tak :razz: ale czasu brak, zeby napisać :roll: Oczywiście, że tak. Wszystko jest na podhalanach. ;) Chociaż nie !!! My z Dambelią (Pani Dorota) mamy swoje tajemnice... Przekleję zdjęcia jak tylko znajdę chwilkę na relaks. :lol: Quote
ElzaMilicz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 26-go lipca Dambelia napisała: "witam,dziś z Hekusiem były przytulanki :)pomału poznajemy siebie.Z Zosią też się zaprzyjaźnia.Problem jest tylko z jego uszkami.Staram się odczulać je na ludzki dotyk-chyba pójdzie to szybciej niż myślę.Szukam przywołującej go obroży bo Hekuś nie słyszy.Mam nadzieję że nigdzie sobie nie pójdzie choć Zosia przyzwyczajona do szwędania może go zabrać gdzieś ze sobą.Nie chcę nawet myśleć jak doprowadziłabym go z powrotem do domu.Jutro będą próby założenia zwykłej obroży(dzisiejsze się nie powiodły)ale spokojnie-za tydzień pokażemy wszystkim psom że obroża nie boli. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Zosi i Hektorka" 29-go : "założyliśmy tego "potwora" na szyję:)bez bólu i stresu .czasem metody stosowane na innych zwierzętach dają rewelacyjne rezultaty.Dziś Hekuś nie zwraca uwagi na to co ma na szyi i chyba zaczyna żyć:)pozdrawiam przyjaciół Hektorka i Zosi" 18-go września byliśmy z wizytą. :lol: Hekuś słyszy i broni swej rodziny oraz terytorium. Gość, który codziennie przychodził pomagać przy koniach : pewnego dnia nie został przez Hektora wpuszczony na posesję. I o to chodzi !!! :evil_lol: Quote
demi Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='ElzaMilicz']26-go lipca Dambelia napisała: "witam,dziś z Hekusiem były przytulanki :)pomału poznajemy siebie.Z Zosią też się zaprzyjaźnia.Problem jest tylko z jego uszkami.Staram się odczulać je na ludzki dotyk-chyba pójdzie to szybciej niż myślę.Szukam przywołującej go obroży bo Hekuś nie słyszy.Mam nadzieję że nigdzie sobie nie pójdzie choć Zosia przyzwyczajona do szwędania może go zabrać gdzieś ze sobą.Nie chcę nawet myśleć jak doprowadziłabym go z powrotem do domu.Jutro będą próby założenia zwykłej obroży(dzisiejsze się nie powiodły)ale spokojnie-za tydzień pokażemy wszystkim psom że obroża nie boli. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Zosi i Hektorka" 29-go : "założyliśmy tego "potwora" na szyję:)bez bólu i stresu .czasem metody stosowane na innych zwierzętach dają rewelacyjne rezultaty.Dziś Hekuś nie zwraca uwagi na to co ma na szyi i chyba zaczyna żyć:)pozdrawiam przyjaciół Hektorka i Zosi" 18-go września byliśmy z wizytą. :lol: Hekuś słyszy i broni swej rodziny oraz terytorium. Gość, który codziennie przychodził pomagać przy koniach : pewnego dnia nie został przez Hektora wpuszczony na posesję. I o to chodzi !!! :evil_lol: jak to słyszy???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no ja myślę, w końcu ktoś rządzić w domu musi:cool3::loveu: ELZA DZIĘKUJE :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 kolejny biedak prosi o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/1841...aga-o-ratunek-! Quote
xmartix Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 żeby go tylko Demi nei zobaczyła bo zacznir szalec :D:D:D:D:D można Demi podpytać przez tel czy by jakieś dt coś tego... :evil_lol: Quote
mari23 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='xmartix']żeby go tylko Demi nei zobaczyła bo zacznir szalec :D:D:D:D:D można Demi podpytać przez tel czy by jakieś dt coś tego... :evil_lol: Demi była pierwszą osobą, do której zadzwoniłam... :):cool3: podpowiedziała mi ElzęMilicz, ale numer telefonu chyba zapomniała wysłać, skrzynkę ma zapchaną chyba, bo PW nie da się do niej wysłać:-( zgłosiła się osoba chętna do adopcji, ale z okolic Warszawy - ale dla dobra psa to i do stolicy pojedziemy ! Quote
ElzaMilicz Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dla Demi :-), jak to przedwczoraj przywitał nas Hekuś. Quote
mari23 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ElzaMilicz napisał(a):Dla Demi :-), jak to przedwczoraj przywitał nas Hekuś. i dla mnie też... :) Hektorek - cudny, kochany !!! :loveu: i szczęśliwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: a ja zaraz jadę Misia odwiedzić...:-( Quote
ElzaMilicz Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Demi :loveu: Jeszcze ciepłe zdjęcia "Twojego" Hekusia. ;) Quote
Camara Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nie ma już Hektora, poszedł za TM za swoją przyjaciółką Duszką (*)(*) Quote
Recommended Posts