Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczyca napisał(a):
przelew już poszedł, nie dużo ale zawsze coś :oops:

Właśnie doszedł przelew :lol: i bardzo dziękujemy :multi: dla nas to bardzo dużo :lol:

Wpłaty będę uzupełniać w pierwszym poście.

Posted

luka1 napisał(a):
no prosze, a już myślałam że zabraknie nam pieseczków do kochania :evil_lol:

Taaaaaaaa :diabloti: nie łudź się mamcia...nie będziemy miały takiego szczęścia :splat:

Posted

I kolejny mail od Kasi o lekach :

" leki ciag dalszy:

Clotrimazol w ilosciach hurtowych, 2 tubki dziennie wychodza
Ketokenazol

a z szamponow - szampony na grzyba, mam ja kapac raz na 10 dni"

Doszły kolejne wpłaty i dopisuje je już do pierwszego postu :)

Dziękuje za pomoc dla naszej Isi :)

Posted

[quote name='Ziutka']I kolejny mail od Kasi o lekach :

" leki ciag dalszy:

Clotrimazol w ilosciach hurtowych, 2 tubki dziennie wychodza
Ketokenazol

a z szamponow - szampony na grzyba, mam ja kapac raz na 10 dni"

Doszły kolejne wpłaty i dopisuje je już do pierwszego postu :)

Dziękuje za pomoc dla naszej Isi :)

Dziś dzień odpoczynku od kompa, więc tylko zaglądam, jutro sie za dziewczynkę zabiore.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dziś dzień odpoczynku od kompa, więc tylko zaglądam, jutro sie za dziewczynkę zabiore.

Dziękujemy Dorka :loveu:

Posted

[quote name='maugo']Ile tego Clotrimazolu Ci potrzeba, może poproszę znajomego lekarza o recepty i wykupię, podejrzewam, że każda tubka sie przyda
Kasia pisała, że 2 tubki zużywa codziennie na wysmarowanie Isi i masz rację maugo, że każda tubka się przyda!!!

Dzisiejsze wieści od Kasi :

zapomniałam dodać, ze wczoraj Iska dostała szczepionkę na grzyba (muszę zapytać jaka, bo z tego wszystkiego zapomniałam zapytać jak to się nazywa), zastrzyki na świerzba i nużeńca oraz antybiotyk. Dzisiaj będę u weta, to się zapytam co konkretnie dostała (nazwy). Zastrzyki trzeba będzie powtórzyć za tydzień, ale to ja już jej zrobię, bo ona jednak cholernie się stresuje samochodem i wizyta u weta; zdecydowanie to co dostała, to jej pomogło, ponieważ dzisiaj już się tak nie drapała i mnie krwawiła.

Posted

moja wpłata też już poszła, nie jest to dużo niestety:-(:oops:

te fotki:crazyeye: masakra:placz::-(:placz: mam wrażenie, że ma skórę w jeszcze gorszym stanie niż na fotkach z pierwszej strony:roll: i jakby jej sierść już cała wypadła:roll:
ale może to tylko takie moje wrażenie:roll:

Posted

bico napisał(a):
moja wpłata też już poszła, nie jest to dużo niestety:-(:oops:

Dziękuje Kochana :buzi: jak tylko dojdą to napisze.

bico napisał(a):
te fotki:crazyeye: masakra:placz::-(:placz: mam wrażenie, że ma skórę w jeszcze gorszym stanie niż na fotkach z pierwszej strony:roll: i jakby jej sierść już cała wypadła:roll:
ale może to tylko takie moje wrażenie:roll:

Dobre masz wrażenie...wypadła jej już cała sierść :shake: na pierwszych fotkach z przed kilku dni wyglądała o wiele lepiej.

Posted

[quote name='wilczyca']ziutka, zamówię jej karmę dla psów z problemami skórnymi, podaj mi namiary do kogo wysłać karmę.
Dziękuje bardzo...bardzo dziękuje :buzi:
Już wysyłam namiary na PW ;)

Wieści od Kasi :

Wczoraj Isia dostala szczepionke na grzyba (musze zapytac jaka, bo z tego wszystkiego zapomnialam zapytac jak to sie nazywa), zastrzyki na swierzba i nuzenca oraz antybiotyk. Dzisiaj bede u weta, to sie zapytam co konkretnie dostala (nazwy). Zastrzyki trzeba bedzie powtowrzyc za tydzien, ale to ja juz jej zrobie, bo ona jednak cholernie sie stresuje samochodem i wizyta u weta; zdecydowanie to co dostala, to jej pomoglo, poniewaz dzisiaj juz sie tak nie drapala i mnie krwawila.

Posted

Ziutka podaj mi na pw adres do siebie, kupiłam Clotrimazol, to Ci wyślę a jesli to jest Błonie - to i sama zawiozę.Odwiedzę stare kąty :lol:.
W zamieszchłej przeszłości mieszkałam w Błoniu a w 11-latce (nr 69) nauki pobierałam

Posted

[quote name='maugo']Ziutka podaj mi na pw adres do siebie, kupiłam Clotrimazol, to Ci wyślę a jesli to jest Błonie - to i sama zawiozę.Odwiedzę stare kąty :lol:.
W zamieszchłej przeszłości mieszkałam w Błoniu a w 11-latce (nr 69) nauki pobierałam
Już wysyłam PW :lol:
Wielkie dzięki za Clotrimazol :multi:

Bico - doszła Twoja wpłata i już ją dopisuję do pierwszego postu ;)

Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc :Rose::Rose:

Posted

wilczyca napisał(a):
zrobiłam już zamówienie ;), powinno dojśc do piątku w przyszłym tygodniu. Daj mi znać czy doszło

Oczywiście dam znać jak tylko przyjdzie :lol:

Dziękuje w imieniu Isi - Fisi :loveu: :multi: