Jump to content
Dogomania

Kropka de domo Ciaputka MA DOM!!!!! koniec tułaczki po długim czasie. SZAMPANA!!!!

Recommended Posts

Posted

Sunieczka śliczna i kochana!
Niestety, najwcześniej, coś wyskrobię dla biedaczki w okolicach marca 2010...
Teraz "wiatr, wicher, huragan w kieszeni" :(
A żaden z moich dogomaniackich podopiecznych nie idzie do domku (siedzą biedaki w hotelikach i dt)...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elinka napisał(a):
w takim razie czekam na link

To będzie bazarek ogłoszeniowy ;)

Monika z Katowic napisał(a):
Mgie! Ja tu już będę "siedzieć" aż psia dziewczynka nie pójdzie do domku :)

Na to liczyłam ;) hi hi

Posted

Dziewczyny podajcie gdzieś numer konta , Pani która ode mnie adoptowała Zuzię obiecała wpłacic coś na początek , znalazła Ciaputkę na NK wiec tam bym umieściła numer konta może by więcej ludzi sie skusiło. Czekam na numer konta...

Posted

Właśnie trzeba nad tym pomyśleć i jakoś to rozwiązać.Są już pierwsze pieniądze z mojego bazarku ... tylko na jakie konto je wpłacić ... Ktoś musi zająć się księgowością :cool3:

Posted

Nie wiem co z tym kontem, poza tym myślę, że nikt nie zgodzi się aby jego prywatne konto wkleić na NK... Tam możnany konto OS, ale z drugiej strony jak już zbierać kase to na jendo konto. Trzeba by zapytać Anne 33..

Posted

sonikowa napisał(a):
Nie wiem co z tym kontem, poza tym myślę, że nikt nie zgodzi się aby jego prywatne konto wkleić na NK... Tam możnany konto OS, ale z drugiej strony jak już zbierać kase to na jendo konto. Trzeba by zapytać Anne 33..

Jesli prywatne to oczywiście ze nie wkleję , wtedy prześlę tylko mailem do osób zainteresowanych .

Posted

W przypadku Gwiazdy wplaty byly na subkonto OS, podkreslam, ze subkonto, a nie konto glowne.
Specjalnie stworzone na akcje, zbiorki, bazarki na konkretne zwierzaki:-)
Konto glowne jest miejscem do wplat 1 %, darowizn ogolnych i wszystkich innych przelewow zwiazanych z dzialalnoscia Fundacji. Tam tez te pieniadze nie przepadna, jednak jest tam dosc duzy ruch i trudniej to sledzic.

Nr subkonta:
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
Warszawa 01-494
ul. Blatona3/141

BANK PEKAO S.A.

68 1240 1066 1111 0010 2468 8007

SWIFT: Pekao SA: PKOPPLPW

Tytuł: "imie psa - nick"

Posted

[quote name='obraczus87']zapisuje na razie
Witamy na wątku ;)

[quote name='Monika z Katowic']Od marca 2010 r. dam ślicznej CIAPUTCE 30 zł stałych deklaracji.
Ale dopiero od marca...

Monika ... Ty wiesz :Rose: