Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska, ale to świeta prawda, to co napisałam, a nie pocieszanie cię.To,jak zareagowałaś pokazuje, że robisz to uczciwie i z całą miłością, na jaką te psiaki zasługują.Ja mam mnóstwo przygarnietych biedaków i teraz mam pomoc, wyadoptowanych mnóstwo zwierzaczków, a cały czas za nimi tęsknię i martwię się ich losem, choć wiem, że maja lepiej niż u mnie, bo u nas jest ich zbyt dużo żeby mogły być szczęśliwe i bezpieczne.Więc doskonale rozumiem twoje skrupuły, ale to się zdarza, takie kiksy.Ale dla Bezulka nie skończyło się tragedią, np.porzuceniem gdzieś tam, tylko masz ją z powrotem.I ciesz się każdą chwilą z nia, bo łobuziak wygląda przekochanie.Pozdrowionka.

Posted

No i hopeczki, kochana Bezuniu.Bziku-Beziku.No pewnie, jak się ma taką śliczną, roześmianą mordeczkę, to trzeba być Bziczkiem.I trzeba mieć kompletnego bzika, żeby taką Bezunię oddać.Dobranoc, ślicznotko.I niech taki dobry, odpowiedzialny domek znajdzie się dla ciebie.Pozdrowionka dla Majuski i całej ekipy.

Posted

No i nie przyszli w odwiedziny, cały dzień byli nad wodą, a potem się juz tylko psisko do snu nadawało....Bezik miewa sie świetnie. Dziękujemy za pozdrowienia:loveu:

Posted

CZeść, wpadłam właśnie na wątek Bezuni (nareszcie, bo przez ostatnie dni nie wiedziałam, jak się nazywam, tak ganiałam) i całkiem zjadły mnie te zdjęcia.O rany, jakie cuda, ciacho Bezia, i dwa inne ciacha.Kurczę, czy one są zawodowymi psio-kotowymi modelami?No, nie mogę:lol::lol::lol: A zdjęcie pt.Podwójna paszcza zwaliło mnie z nóg kompletnie. Gratulacje dla zwierzaków i fotografa!Czy dla Bezy macie nadzieję na jakiś domek?Ja tam nie chcę podpuszczać, ale te trzy rudasy tak pasują do siebie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Kochana nie ma takiej opcji, że Beza u mnie zostanie, na tych fotach załapała sie tylko część mieszkańców mojego maleńkiego M:roll: W sumie to jest ich 5 : Maja i Rogaś ( są na fotach ) + 12 letni dziadzio Leopold + drugi kocur czarnuch Misio + króliczek Zozol ( " letki Meksyk" ) Beza mieszka u chłopaka mojej córki Sebastiana ( te foty to tez moja córa robiła - zdolna , nie ? ) no i póki co jakoś sobie radzą, zobaczymy. Niestety na samym początku parę zapytań o Beze miałam ( w tym nawet ta nieudana adopcja ) a teraz od 2 miesięcy prawie - cisza....:shake:

Posted

Majuska, słonko, żartowałam oczywiście.Sama wiem, co to znaczy mieć mnóstwo zwierza w domu, bo teraz mam 45 psów, a przed rozpoczęciem adopcji było ich 61.Chodzenie po naszym domu( który na szczęście jest duży) nazywamy brodzeniem w psach.Kurczę, sama mam ochotę na ciacho, ale przy tej liczbie zwierząt to se ne da, pane Havranek.Zrobiłabym jej tylko krzywdę, bo siły i czasu za mało, żeby to ogarnąć, a my mamy do tego jeszcze teraz taśmowo sterylki, więc już nie wiadomo, w co ręce włożyć.Tak czy inaczej ucałuj Bezika ode mnie.I pozostałe śliczności też.