majuska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Lilek dzięki za dobre słowo:lol: Może to jest właśnie ten domek na zawsze :razz: ??? Quote
Lilek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Majuska, ale to świeta prawda, to co napisałam, a nie pocieszanie cię.To,jak zareagowałaś pokazuje, że robisz to uczciwie i z całą miłością, na jaką te psiaki zasługują.Ja mam mnóstwo przygarnietych biedaków i teraz mam pomoc, wyadoptowanych mnóstwo zwierzaczków, a cały czas za nimi tęsknię i martwię się ich losem, choć wiem, że maja lepiej niż u mnie, bo u nas jest ich zbyt dużo żeby mogły być szczęśliwe i bezpieczne.Więc doskonale rozumiem twoje skrupuły, ale to się zdarza, takie kiksy.Ale dla Bezulka nie skończyło się tragedią, np.porzuceniem gdzieś tam, tylko masz ją z powrotem.I ciesz się każdą chwilą z nia, bo łobuziak wygląda przekochanie.Pozdrowionka. Quote
majuska Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 To nie ja ją mam , ale mam kontakt z łobuziarą...;) Quote
majuska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jutro pewnie do nas wpadnie to napiszę , ale jak znam temat to na pewno wszystko super;) Quote
Lilek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No i hopeczki, kochana Bezuniu.Bziku-Beziku.No pewnie, jak się ma taką śliczną, roześmianą mordeczkę, to trzeba być Bziczkiem.I trzeba mieć kompletnego bzika, żeby taką Bezunię oddać.Dobranoc, ślicznotko.I niech taki dobry, odpowiedzialny domek znajdzie się dla ciebie.Pozdrowionka dla Majuski i całej ekipy. Quote
majuska Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 No i nie przyszli w odwiedziny, cały dzień byli nad wodą, a potem się juz tylko psisko do snu nadawało....Bezik miewa sie świetnie. Dziękujemy za pozdrowienia:loveu: Quote
rita60 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ostatnia fota rewelacja:multi:na konkurs z nia:lol: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 rita60 napisał(a):Ostatnia fota rewelacja:multi:na konkurs z nia:lol: Dokładnie :multi: Rita banerek Milo masz niepodlinkowany :shake: Quote
rita60 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 gameta napisał(a):Dokładnie :multi: Rita banerek Milo masz niepodlinkowany :shake: Wiem,mam problemy techniczne:roll: Quote
majuska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Oj Rita banerków Ci przybyło, jedne bidy poszły do domków to od razu są nowe, aż się boję tam zaglądać:shake: Quote
gameta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 rita60 napisał(a):Wiem,mam problemy techniczne:roll: a rzucisz linkiem do wątku Milo ? Nie mogę znaleść :cool1: Quote
rita60 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='gameta']a rzucisz linkiem do wątku Milo ? Nie mogę znaleść :cool1: Prosze bardzo:p http://www.dogomania.pl/forum/f1161/nie-toleruje-dzieci-szukam-domu-milo-143132/index4.html?highlight=milo majuska takie jest zycie:shake: Quote
Miśka84 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='majuska'] Bomba :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lilek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 CZeść, wpadłam właśnie na wątek Bezuni (nareszcie, bo przez ostatnie dni nie wiedziałam, jak się nazywam, tak ganiałam) i całkiem zjadły mnie te zdjęcia.O rany, jakie cuda, ciacho Bezia, i dwa inne ciacha.Kurczę, czy one są zawodowymi psio-kotowymi modelami?No, nie mogę:lol::lol::lol: A zdjęcie pt.Podwójna paszcza zwaliło mnie z nóg kompletnie. Gratulacje dla zwierzaków i fotografa!Czy dla Bezy macie nadzieję na jakiś domek?Ja tam nie chcę podpuszczać, ale te trzy rudasy tak pasują do siebie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
majuska Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Kochana nie ma takiej opcji, że Beza u mnie zostanie, na tych fotach załapała sie tylko część mieszkańców mojego maleńkiego M:roll: W sumie to jest ich 5 : Maja i Rogaś ( są na fotach ) + 12 letni dziadzio Leopold + drugi kocur czarnuch Misio + króliczek Zozol ( " letki Meksyk" ) Beza mieszka u chłopaka mojej córki Sebastiana ( te foty to tez moja córa robiła - zdolna , nie ? ) no i póki co jakoś sobie radzą, zobaczymy. Niestety na samym początku parę zapytań o Beze miałam ( w tym nawet ta nieudana adopcja ) a teraz od 2 miesięcy prawie - cisza....:shake: Quote
Lilek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Majuska, słonko, żartowałam oczywiście.Sama wiem, co to znaczy mieć mnóstwo zwierza w domu, bo teraz mam 45 psów, a przed rozpoczęciem adopcji było ich 61.Chodzenie po naszym domu( który na szczęście jest duży) nazywamy brodzeniem w psach.Kurczę, sama mam ochotę na ciacho, ale przy tej liczbie zwierząt to se ne da, pane Havranek.Zrobiłabym jej tylko krzywdę, bo siły i czasu za mało, żeby to ogarnąć, a my mamy do tego jeszcze teraz taśmowo sterylki, więc już nie wiadomo, w co ręce włożyć.Tak czy inaczej ucałuj Bezika ode mnie.I pozostałe śliczności też. Quote
Recommended Posts