Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='blonditipsy']Na Gumtree będzie na górze strony w kategorii "Zwierzaki" przez najbliższe
5 dni (wyróżniłam ogłoszenie):
Kraków Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków
Na adopcjach jest tymczasowo na pierwszym miejscu:
do adopcji Małopolskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

Blondi zrób mi przyspieszony kurs z tym "wykopywaniem" albo odpowiedz na pytanie: czy gdybym teraz wysłała sms-a z tym nr który jest 'przypięty' do Biedronki to ona wróci na pierwsze miejsce:cool3: a wcześniej powinnam zaznaczyć, że to Kraków??? Dobrze się doczytałam :roll::roll::roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
Blondi zrób mi przyspieszony kurs z tym "wykopywaniem" albo odpowiedz na pytanie: czy gdybym teraz wysłała sms-a z tym nr który jest 'przypięty' do Biedronki to ona wróci na pierwsze miejsce:cool3: a wcześniej powinnam zaznaczyć, że to Kraków??? Dobrze się doczytałam :roll::roll::roll:

Chwilka......

Posted

[quote name='marysia55']Blondi zrób mi przyspieszony kurs z tym "wykopywaniem" albo odpowiedz na pytanie: czy gdybym teraz wysłała sms-a z tym nr który jest 'przypięty' do Biedronki to ona wróci na pierwsze miejsce:cool3: a wcześniej powinnam zaznaczyć, że to Kraków??? Dobrze się doczytałam :roll::roll::roll:

" Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.30760 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT.

Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom."

Sms-a może wysłać każdy. Zwrotnie dostaje się drugiego sms-a
z kodem,ale to tylko sms potwierdzający (kodu nie trzeba nigdzie wpisywać,ja po prostu kasuję).
Właśnie wysłałam -pozdrawiając fanów kota Leona :razz:

Posted

blonditipsy napisał(a):

Właśnie wysłałam -pozdrawiając fanów kota Leona :razz:

oszzzz TY niedobra kobieto :evil_lol:
jak mogłaś :evil_lol:

Posted

asior a widziałaś szczeniora na D-3 ? podobny do biedronki a wypłosz okropny :shake: strasznie wystraszony i siedzi już dość długo (nie wiem czy ktoś go adoptował i oddał - ale tam jest i bardzo się boi :-( )

Posted

wilczyca napisał(a):
asior a widziałaś szczeniora na D-3 ? podobny do biedronki a wypłosz okropny :shake: strasznie wystraszony i siedzi już dość długo (nie wiem czy ktoś go adoptował i oddał - ale tam jest i bardzo się boi :-( )

tak, widziałam... sobowtór Biedronki....
Wiem,że zwrócony bo niszczył mieszkanie :roll:

Posted

[quote name='blonditipsy']" Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.30760 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT.

w takim razie ja poczekam aż ktoś "niechcący wykopie" naszą Biedronkę i dopiero wtedy wyślę sms-a, gdybym przegapiła moment a Ty byś to zauważyła wcześniej niż ja to wyslij mi pw :buzi:

Posted

jak wstawić linka?
zrobiłam ogłoszenia na prawie 30 stronach, chciałabym pokazać Wam gdzie Biedroneczka i Luna (golden/owczarek środkowoazjatycki) mają ogłoszenia.
Asiorku, na Twój mail będą przychodziły aktywacje, nie krzycz na mnie głośno ;)

Pozdrawiam
B.

Posted

bahlsa napisał(a):
jak wstawić linka?
zrobiłam ogłoszenia na prawie 30 stronach, chciałabym pokazać Wam gdzie Biedroneczka i Luna (golden/owczarek środkowoazjatycki) mają ogłoszenia.

Pozdrawiam
B.

Super :kciuki: ,teraz na pewno Biedronka znajdzie szybko dobry domek.
Link normalnie się wkleja-wpisujesz dokładny adres stronki i tyle :)

Posted

[quote name='blonditipsy']Super :kciuki: ,teraz na pewno Biedronka znajdzie szybko dobry domek.
Link normalnie się wkleja-wpisujesz dokładny adres stronki i tyle :)

po co wpisywać, chyba raczej kopiuj-wklej, będzie szybciej ;);)

Posted

bahlsa napisał(a):
jak wstawić linka?

Pozdrawiam
B.

już poprzychodziły :loveu:
na poczatku byłam w szoku o co cho.. ale zaraz załapałam jak zobaczyłam ogłoszenia ;)

BARDZO DZIękuje!!!!

Posted

Biedronka dzię poszła do nowego domku..
Ania bardzo pomogła, bo przywiozła Panią i powiedziała o biedroneczce....

Pani nie mogła sie zdecydować , ale wreszcie zdecydowała się na biedronkę :)
Mam nadzieje, ze będzie OK... W każdym razie kota zaakceptowała :D