Jaaga Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dom dla sznaucerka od mojej p. doktor niestety nieaktualny. Poprzedni sznaucerek zmarł na jakąś wrodzoną chorobę i by tego uniknać ta pani chce kupić rasowego ze sprawdzonej hodowli. Trzymam kciuki za sobotę. Quote
kmonika Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 jutro Blacky idzie do weta ja mam kontakt z dt, moj nr tel na dole:p Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 kmonika napisał(a):jutro Blacky idzie do weta ja mam kontakt z dt, moj nr tel na dole:p To powodzonka na wizycie :lol: Quote
AnkaG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Kurcze on nie wygląda na zaniedbanego. Może sie komus zgubił?? Quote
Helga&Ares Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 AnkaG napisał(a):Kurcze on nie wygląda na zaniedbanego. Może sie komus zgubił?? Również tak uważam. Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 malawaszka napisał(a):halo halo - wiadomo już coś? Właśnie.... taka tu cisza :roll: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 dzwoniłam do kmoniki - psiak wrócił do domu, koło niedzieli Monika będzie w domu to opisze Quote
iwona213 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 malawaszka napisał(a):dzwoniłam do kmoniki - psiak wrócił do domu, koło niedzieli Monika będzie w domu to opisze czyli znalazł się właściciel?? Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 iwona213 napisał(a):czyli znalazł się właściciel?? tak, szczegóły opisze kmonika bo ja nie znam :cool1: Quote
__Lara Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 malawaszka napisał(a):tak, szczegóły opisze kmonika bo ja nie znam :cool1: To dobrze :lol: Quote
kmonika Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Blacky wrocil do domku, Marzena przez zupelny przypadek spotkala wnuczke tej pani, ktorek Blacky zwial. Pan poszedl z nim na zakupy i zostawil psiaka przy sklepie, ten pewnie zobaczyl jakas suczke , wyjal lebek prze obroze i gotowe.. Panstwo ok, bardzo mili, obiecali lepiej pieska pilnowac. Blacky tak naprawde ma na imie Bafi;) Quote
__Lara Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 kmonika napisał(a):Blacky wrocil do domku, Marzena przez zupelny przypadek spotkala wnuczke tej pani, ktorek Blacky zwial. Pan poszedl z nim na zakupy i zostawil psiaka przy sklepie, ten pewnie zobaczyl jakas suczke , wyjal lebek prze obroze i gotowe.. Panstwo ok, bardzo mili, obiecali lepiej pieska pilnowac. Blacky tak naprawde ma na imie Bafi;) Super, że to się tak skończyło! :multi::lol: Quote
Recommended Posts