marlenka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mtf zalesie napisał(a):kurcze chyba najdluzsza lista ogloszen jaka widzialam na dogo-dziekujemy.marlenka mowila ze 4 juz zaklepane Oj nie jeden jest zaklepany, pewnie sie nie zrozumiałyśmy. A szczeniaki po Boksi są zabane prze fundację , było ich 4 sztuki , a w lesie znalazła się jeszcze jedna sunia juz podobno była lekko dzika. Obława była na Mamę Boksię ale niestety się nie udało , A do psiaków z kartonu to są telefony , jednak ludzi przeraża wizyta przedadopcyjna , i po części rezygnują , mówią że się zastanowią :mad: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 dziewczyny, dzięki za zajęcie się sprawą. mnie nie było od wtorku do teraz, zażywałam życia bez internetu... co prawda znalazłam niepełnosprawnego kota i miejsce dla niego w klinice w wawie (byłam pod zamościem, 2 psy w samochodzie i cztery człowieki i mama była przeszczęśliwa perspektywą jazdy z kotem do domu :diabloti:) - no ale znalazł sie właściciel na szczęście. mgie - widzę, że namiary dostałaś - w sumie wątek ja założyłam, ale sprawa prowadzona jest przez marlenke, więc pewnie ona ci przekazała namiary ogłoszeniowe. mgie, jeszcze jedno - moja wanna też przed tobą stoi otworem... nawet mimo, ze nie jesteś facetem (choc kto to wie w sumie...). należy ci się jak nic!! boksery w potrzebie przejęły szczeniaki po boksi???? zabrali je, czy finansują? ala wczoraj do mnie dzwoniła - bardzo potzrebne sa pieniądze na szczepienia... jakis bazarek, plisss :oops: Quote
mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 haha dziewczyny dajcie spokój z tą wanną ;) wszystko dla dobra szczeniorów SBD -zapewniam Cię,jestem kobietą :diabloti: no szczeniaczki ....sru do domów Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='mgie']haha dziewczyny dajcie spokój z tą wanną ;) wszystko dla dobra szczeniorów SBD -zapewniam Cię,jestem kobietą :diabloti: no szczeniaczki ....sru do domów trudno, co robić.... :cool1:. ale kapiekl masz u mnie zapewnioną, jakby co :evil_lol: Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='sleepingbyday'] ale kapiekl masz u mnie zapewnioną, jakby co :evil_lol: Ja bym skorzystała na Twoim miejscu mgie :p. Jedź, nie ogladaj się. Mogę Ci podać adres SBD na pw :diabloti:. Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 i to pisze chandler, która wyjeżdża z poznania za każdym razem, jka ja tam jadę :diabloti:. Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']i to pisze chandler, która wyjeżdża z poznania za każdym razem, jka ja tam jadę :diabloti:. Siem bojem Ciem, a poza tym nie obiecywałam Ci kąpieli, a Ty publicznie mgie obiecałaś :eviltong:. Ale off..., mam nadzieję, że marlenka nas nie pogoni... Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Przyglądam się jak tak akcja z kąpiela się rozwinie ....:evil_lol: zaczynało być ciekawie ;) Quote
mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kurcze gdyby nie te kilometry....to bez zastanowienia :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 no własnie, w sumie to niesprawiedliwe... w poznaniu nie mam sie gdzie kąpać :placz: Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']no własnie, w sumie to niesprawiedliwe... w poznaniu nie mam sie gdzie kąpać :placz: Ty już się w Warszawie kąpiesz na zapas, co do Ciebie zadzwonię, to w wannie siedzisz. W Poznaniu możesz ze dwa dni chodzić brudna...:diabloti: Kurcze gdyby nie te kilometry....to bez zastanowienia :diabloti: mgie - nie rezygnuj! Może to jest kąpiel z transportem...:eviltong: Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 chita napisał(a):dostalam dzis maila w sprawie innych porzuconych malcow ktore oglaszalam jakis miesiac temu:lol:odeslalam do tego watku bo malenstwa sliczne,mam nadzieje ze sie ktos odezwie:roll: Dzięki Chita. Ja już nawet do łazienki chodze z telefonem. Tylko niech dzwoni i dzwoni. Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziweczyny a Wy umówcie się na jakiś basen i będzie kąpiel zbiorowa i po problemie:lol: Quote
chita Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dostalam dzis maila w sprawie innych porzuconych malcow ktore oglaszalam jakis miesiac temu:lol:odeslalam do tego watku bo malenstwa sliczne,mam nadzieje ze sie ktos odezwie:roll: Quote
anetek100 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 zrobilam dla psiakow allegro Podrzucone szczenięta czekają na domki (663171600) - Aukcje internetowe Allegro dla boksiowatych zrobie jak wroce teraz uciekam do lekarza:roll: powodzenia psiunie Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='anetek100']zrobilam dla psiakow allegro Podrzucone szczenięta czekają na domki (663171600) - Aukcje internetowe Allegro dla boksiowatych zrobie jak wroce teraz uciekam do lekarza:roll: powodzenia psiunie Anetek nie wiem czy Mgie nie zrobiła juz allegro , a boksie są zabrane prze fundację , to one już chyba będą pod ich opieką Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mgie nie robi allegro marlenko, ale robi całą masę innych fajnych ogłoszeń. Tak więc allegro od anetek100 jest chyba ok. Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 cos mi sie wydaje, ze te boksie nie będą do końca boksiami, z tego, co słyszałam... a w weekend poznałam pieska mojje kuzynki. otóż jest o połowę mniejszy od zośki, jasno rudy, z ciemniejszym pyszczkiem troppche pekinowatym i z zakręconym jka u swinki ogonkiem. widzicie to wyobraźnią? no, to jak juz to widzicie, to wam powiem, że właściciel mamy zarzekał się, ze to będzie bokser :cool3: Quote
mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Witam. jestem zainteresowana ogloszeniem dotyczącym małych pieskó. Czy jest ono aktualne?? <[email protected]> Odpisałam i zaleciłam kontakt telefoniczny :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 słusznie niech dzownią. moim zdaniem ten mały biały to szast prast znajdzie dom. Quote
mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mi się ten podoba ::loveu: http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/IMGP6775.jpg Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 może z tego bedzie jakiś jrt :razz:? Quote
anetek100 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 to z boksiowatymi poki co sie wstrzymam jesli chodzi o allegro ale jak cos raz dwa i myknę:)... Quote
mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 SBD coś masz ostatnio fazę na jrt:cool3: Już bardziej cziłałę przypomina:lol: Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mgie napisał(a):SBD coś masz ostatnio fazę na jrt:cool3: Już bardziej cziłałę przypomina:lol: Ma fazę, bo będzie wątek prawiejtr z Boguszyc zakładała :cool3: i Ją teraz jtr prześladują... A szczeniaki fajne są, ciekawe, jakie psiaki z nich wyrosną... Quote
Recommended Posts