Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mtf zalesie napisał(a):
kurcze chyba najdluzsza lista ogloszen jaka widzialam na dogo-dziekujemy.marlenka mowila ze 4 juz zaklepane

Oj nie jeden jest zaklepany, pewnie sie nie zrozumiałyśmy.

A szczeniaki po Boksi są zabane prze fundację , było ich 4 sztuki , a w lesie znalazła się jeszcze jedna sunia juz podobno była lekko dzika. Obława była na Mamę Boksię ale niestety się nie udało ,

A do psiaków z kartonu to są telefony , jednak ludzi przeraża wizyta przedadopcyjna , i po części rezygnują , mówią że się zastanowią :mad:

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, dzięki za zajęcie się sprawą. mnie nie było od wtorku do teraz, zażywałam życia bez internetu... co prawda znalazłam niepełnosprawnego kota i miejsce dla niego w klinice w wawie (byłam pod zamościem, 2 psy w samochodzie i cztery człowieki i mama była przeszczęśliwa perspektywą jazdy z kotem do domu :diabloti:) - no ale znalazł sie właściciel na szczęście.

mgie - widzę, że namiary dostałaś - w sumie wątek ja założyłam, ale sprawa prowadzona jest przez marlenke, więc pewnie ona ci przekazała namiary ogłoszeniowe. mgie, jeszcze jedno - moja wanna też przed tobą stoi otworem... nawet mimo, ze nie jesteś facetem (choc kto to wie w sumie...). należy ci się jak nic!!

boksery w potrzebie przejęły szczeniaki po boksi???? zabrali je, czy finansują?

ala wczoraj do mnie dzwoniła - bardzo potzrebne sa pieniądze na szczepienia... jakis bazarek, plisss :oops:

Posted

haha dziewczyny dajcie spokój z tą wanną ;)
wszystko dla dobra szczeniorów

SBD -zapewniam Cię,jestem kobietą :diabloti:

no szczeniaczki ....sru do domów

Posted

[quote name='mgie']haha dziewczyny dajcie spokój z tą wanną ;)
wszystko dla dobra szczeniorów

SBD -zapewniam Cię,jestem kobietą :diabloti:

no szczeniaczki ....sru do domów

trudno, co robić.... :cool1:.

ale kapiekl masz u mnie zapewnioną, jakby co :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']

ale kapiekl masz u mnie zapewnioną, jakby co :evil_lol:

Ja bym skorzystała na Twoim miejscu mgie :p. Jedź, nie ogladaj się. Mogę Ci podać adres SBD na pw :diabloti:.

Posted

[quote name='sleepingbyday']i to pisze chandler, która wyjeżdża z poznania za każdym razem, jka ja tam jadę :diabloti:.

Siem bojem Ciem, a poza tym nie obiecywałam Ci kąpieli, a Ty publicznie mgie obiecałaś :eviltong:.
Ale off..., mam nadzieję, że marlenka nas nie pogoni...

Posted

[quote name='sleepingbyday']no własnie, w sumie to niesprawiedliwe... w poznaniu nie mam sie gdzie kąpać :placz:

Ty już się w Warszawie kąpiesz na zapas, co do Ciebie zadzwonię, to w wannie siedzisz. W Poznaniu możesz ze dwa dni chodzić brudna...:diabloti:

Kurcze gdyby nie te kilometry....to bez zastanowienia :diabloti:

mgie - nie rezygnuj! Może to jest kąpiel z transportem...:eviltong:

Posted

chita napisał(a):
dostalam dzis maila w sprawie innych porzuconych malcow ktore oglaszalam jakis miesiac temu:lol:odeslalam do tego watku bo malenstwa sliczne,mam nadzieje ze sie ktos odezwie:roll:

Dzięki Chita. Ja już nawet do łazienki chodze z telefonem. Tylko niech dzwoni i dzwoni.

Posted

dostalam dzis maila w sprawie innych porzuconych malcow ktore oglaszalam jakis miesiac temu:lol:odeslalam do tego watku bo malenstwa sliczne,mam nadzieje ze sie ktos odezwie:roll:

Posted

cos mi sie wydaje, ze te boksie nie będą do końca boksiami, z tego, co słyszałam...
a w weekend poznałam pieska mojje kuzynki. otóż jest o połowę mniejszy od zośki, jasno rudy, z ciemniejszym pyszczkiem troppche pekinowatym i z zakręconym jka u swinki ogonkiem. widzicie to wyobraźnią? no, to jak juz to widzicie, to wam powiem, że właściciel mamy zarzekał się, ze to będzie bokser :cool3:

Posted

mgie napisał(a):
SBD coś masz ostatnio fazę na jrt:cool3:
Już bardziej cziłałę przypomina:lol:

Ma fazę, bo będzie wątek prawiejtr z Boguszyc zakładała :cool3: i Ją teraz jtr prześladują...

A szczeniaki fajne są, ciekawe, jakie psiaki z nich wyrosną...