Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Jak się czuje Pako? Czy jest już po operacji? Wszystko w porządku?[/QUOTE]
Operacja dzisiejsza odwolana bo wetka zachorowala???
Wanda cos napisze ale teraz pewnie w pracy albo lata po innych wetach.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

niestety w tej lecznicy proponuja zabieg dopiero po 22 VII-choroba, potem urlop. Nie możemy tak długo czekać. Po 20 VII Pakuś musi juz być zdrwy- planuje znów wyjazd do babci

Posted

tak porównuję ale zbyt nie zarósł
Postępy robi ogromne, dotychczas przynosił mi zabawkę na tapczan aby mu rzucać a od wczoraj wycvhodzi na oparcie tapczanu i zrzuca.
Jaki cudowny, taki łobuz.
On wygląda na takiego starego psiaka.
Ostatnio wetka mnie pytała czy od tego serduszka kaszle, lub się meczy. On ma taką kondycję tak szczeniak. Rano nie było windy. Dama Pixi nie poszła na spacer po schodach, trzeba było ja nieść- za to mały szczulał jak motorynka

Asiu dostałaś SMS

Posted

[quote name='wilczyca']jejku jaki on słodki ;), przemiana niesamowita, w schronisku był taki bidulek smutny a zarazem ciekawy wszystkiego a tu ...... po prostu brak mi słów :loveu:[/QUOTE]
Wandzia cuda robi...zdjecia sliczne ale dzialeczka...ho, ho ho...
Asior jeszcze nie ogladalam tych na PW. Pakusia wloski to moze dermatolog cos nam powie co mu dawac, zeby wiecej uroslo. Madry piesek widac, uczy sie szybko.
Super, ze Pakusia kondycja dobra. No czekamy na operacje...

Posted

Pakuś padnięty po działce. A jeszcze pani nie zabrała mu ukochanek zabawki na działkę. Jakie było nieszczęście , jakie szukanie. dopiero dobry Michałek przywiózł.