Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wtatara napisał(a):
Pakuś schudł po operacji 40 dkg. , choć apetyt miał cały czas- przecież jajka tyle nie ważyły

To super ze schudl tylko go nie podkarm za duzo bo znowu nam utyje..

Posted

Gienia napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:
A co Mona robiła w grodzie Kraka ? hmm teraz wiem dlaczego w Bytomskim Schronisku żadko bywa:mad:

Odwiedzila karakowska przyjaciolke i pewnie zalowala, ze nie zatrzymala Pixuni....tak mysle???

Posted

oj , na pewno żałuje. A Mona miała Na DT tę moją Pixunię zanim ją zabrałam na stałe. Kontrol poadopcyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chyba wypadła dobrze

Posted

=wtatara;oj , na pewno żałuje. A Mona miała Na DT tę moją Pixunię zanim ją zabrałam na stałe. Kontrol poadopcyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chyba wypadła dobrze

:razz::razz:A jak u Ciebie kontrol miala wypasc tylko dobrze:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gienia']:crazyeye::crazyeye:
A co Mona robiła w grodzie Kraka ? hmm teraz wiem dlaczego w Bytomskim Schronisku rzadko bywa:mad:

I w tej podróży powiększyła rodzinę :cool3: - o małą świnkę morską, którą miałam na DT :lol:

Posted

wróciliśmy szczęśliwie od babci. O mały włos by tak nie było.Przy prędkości 90 km przed nami wyrósł nam jakiś samochód w poprzek drogi. jakaś babka wyjechała z bocznej drogi. Dobrze że pas obok był wolny i mąż ją ominął. nie chcę myśleć co by było gdyby było inaczej.Centralnie uderzylibyśmy w babkę a my tez nie wiadomo. Pakus spał u mnie na kolanach- pewnie wyleciabłby przez przednią szybę.
Zdjęcia jutro- jestem zmęczona i pieski też

Posted

wtatara napisał(a):
wróciliśmy szczęśliwie od babci. O mały włos by tak nie było.Przy prędkości 90 km przed nami wyrósł nam jakiś samochód w poprzek drogi. jakaś babka wyjechała z bocznej drogi.

a w tym właśnie momencie wtatara rozmawiała z nikim innym tylko z asiorkiem :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
boze... jaka mocna drużyna... drużyna pierścienia :evil_lol:

a widzisz Asiorku jakie postępy robi Pakuś.jak ich tu rozdzielić.
Ale cóż taka kolej rzeczy.
Najgorszy jest Michał.Nigdy nie przypuszczałam że on tak to będzie przeżywał.3 psy na 47 m to za dużo

Posted

wtatara napisał(a):
Najgorszy jest Michał.Nigdy nie przypuszczałam że on tak to będzie przeżywał.3 psy na 47 m to za dużo

jakie za dużo :evil_lol:, 47 m do ogromne mieszkanie dla 3 psów. Ewentualnie wam może być trochę ciasno. :loveu:

Posted

wtatara napisał(a):

taaa to co mam ja poowiedzieć?? 27 m mieszkanie dwa psy, dwójka dzieci i dwójka dorosłych???:cool3:

Posted

Asior napisał(a):
taaa to co mam ja poowiedzieć?? 27 m mieszkanie dwa psy, dwójka dzieci i dwójka dorosłych???:cool3:

Asiorku, a ja myślałam że masz jedno dziecię, to które na fotce kiedyś było z psiaczkiem i gołym mężem :lol: Cudne dziecię tak a propos

Posted

leni356 napisał(a):
Asiorku, a ja myślałam że masz jedno dziecię, to które na fotce kiedyś było z psiaczkiem i gołym mężem :lol: Cudne dziecię tak a propos

ooo przepraszam.. wcale nie był goły :eviltong: NIE SYPIAM Z GOŁYMI FACETAMI :eviltong:
Drugi syn wygląda tak ;)

Posted

Asior napisał(a):
ooo przepraszam.. wcale nie był goły :eviltong: NIE SYPIAM Z GOŁYMI FACETAMI :eviltong:
Drugi syn wygląda tak ;)

Półgoły :evil_lol: :evil_lol: Fajny synek