wtatara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Pakuś schudł po operacji 40 dkg. , choć apetyt miał cały czas- przecież jajka tyle nie ważyły Quote
coronaaj Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 wtatara napisał(a):Pakuś schudł po operacji 40 dkg. , choć apetyt miał cały czas- przecież jajka tyle nie ważyły To super ze schudl tylko go nie podkarm za duzo bo znowu nam utyje.. Quote
Gienia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='wtatara'] :crazyeye::crazyeye: A co Mona robiła w grodzie Kraka ? hmm teraz wiem dlaczego w Bytomskim Schronisku żadko bywa:mad: Quote
coronaaj Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gienia napisał(a)::crazyeye::crazyeye: A co Mona robiła w grodzie Kraka ? hmm teraz wiem dlaczego w Bytomskim Schronisku żadko bywa:mad: Odwiedzila karakowska przyjaciolke i pewnie zalowala, ze nie zatrzymala Pixuni....tak mysle??? Quote
wtatara Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oj , na pewno żałuje. A Mona miała Na DT tę moją Pixunię zanim ją zabrałam na stałe. Kontrol poadopcyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba wypadła dobrze Quote
coronaaj Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 =wtatara;oj , na pewno żałuje. A Mona miała Na DT tę moją Pixunię zanim ją zabrałam na stałe. Kontrol poadopcyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba wypadła dobrze :razz::razz:A jak u Ciebie kontrol miala wypasc tylko dobrze:evil_lol::evil_lol: Quote
zdwrdwd Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Gienia']:crazyeye::crazyeye: A co Mona robiła w grodzie Kraka ? hmm teraz wiem dlaczego w Bytomskim Schronisku rzadko bywa:mad: I w tej podróży powiększyła rodzinę :cool3: - o małą świnkę morską, którą miałam na DT :lol: Quote
wtatara Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wróciliśmy szczęśliwie od babci. O mały włos by tak nie było.Przy prędkości 90 km przed nami wyrósł nam jakiś samochód w poprzek drogi. jakaś babka wyjechała z bocznej drogi. Dobrze że pas obok był wolny i mąż ją ominął. nie chcę myśleć co by było gdyby było inaczej.Centralnie uderzylibyśmy w babkę a my tez nie wiadomo. Pakus spał u mnie na kolanach- pewnie wyleciabłby przez przednią szybę. Zdjęcia jutro- jestem zmęczona i pieski też Quote
Asior Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wtatara napisał(a):wróciliśmy szczęśliwie od babci. O mały włos by tak nie było.Przy prędkości 90 km przed nami wyrósł nam jakiś samochód w poprzek drogi. jakaś babka wyjechała z bocznej drogi. a w tym właśnie momencie wtatara rozmawiała z nikim innym tylko z asiorkiem :evil_lol: Quote
wtatara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Pakuś na wsi biega już bez smyczki . Jego Pani będzie już niedługo w Krakowie Quote
Asior Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 boze... jaka mocna drużyna... drużyna pierścienia :evil_lol: Quote
wtatara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Asior napisał(a):boze... jaka mocna drużyna... drużyna pierścienia :evil_lol: a widzisz Asiorku jakie postępy robi Pakuś.jak ich tu rozdzielić. Ale cóż taka kolej rzeczy. Najgorszy jest Michał.Nigdy nie przypuszczałam że on tak to będzie przeżywał.3 psy na 47 m to za dużo Quote
maugo Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 wtatara napisał(a):a widzisz Asiorku jakie postępy robi Pakuś.jak ich tu rozdzielić. Ale cóż taka kolej rzeczy. Najgorszy jest Michał.Nigdy nie przypuszczałam że on tak to będzie przeżywał.3 psy na 47 m to za dużo jakie za dużo :evil_lol:, 47 m do ogromne mieszkanie dla 3 psów. Ewentualnie wam może być trochę ciasno. :loveu: Quote
Asior Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 wtatara napisał(a):a widzisz Asiorku jakie postępy robi Pakuś.jak ich tu rozdzielić. Ale cóż taka kolej rzeczy. Najgorszy jest Michał.Nigdy nie przypuszczałam że on tak to będzie przeżywał.3 psy na 47 m to za dużo taaa to co mam ja poowiedzieć?? 27 m mieszkanie dwa psy, dwójka dzieci i dwójka dorosłych???:cool3: Quote
leni356 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Asior napisał(a):taaa to co mam ja poowiedzieć?? 27 m mieszkanie dwa psy, dwójka dzieci i dwójka dorosłych???:cool3: Asiorku, a ja myślałam że masz jedno dziecię, to które na fotce kiedyś było z psiaczkiem i gołym mężem :lol: Cudne dziecię tak a propos Quote
Asior Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 leni356 napisał(a):Asiorku, a ja myślałam że masz jedno dziecię, to które na fotce kiedyś było z psiaczkiem i gołym mężem :lol: Cudne dziecię tak a propos ooo przepraszam.. wcale nie był goły :eviltong: NIE SYPIAM Z GOŁYMI FACETAMI :eviltong: Drugi syn wygląda tak ;) Quote
leni356 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Asior napisał(a):ooo przepraszam.. wcale nie był goły :eviltong: NIE SYPIAM Z GOŁYMI FACETAMI :eviltong: Drugi syn wygląda tak ;) Półgoły :evil_lol: :evil_lol: Fajny synek Quote
Asior Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 leni356 napisał(a):Półgoły :evil_lol: :evil_lol: Fajny synek aleś jest jeNdza :evil_lol: dzieki za komplimenty ;) Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asior napisał(a):aleś jest jeNdza :evil_lol: dzieki za komplimenty ;) No ja sobie żartuję z tym golaskiem :lol: A gdzie Alicja? leci? Quote
Recommended Posts