Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaskadaffik']Ja się odzywam ;) ale ja nie chciałam , żeby się Ząbek odchudzał :) :) Ząbalku mina Twoja zadowolona to piękny widok, ja narazie patrząc na tego Bombla myślę, że nie jest to stan "krytyczny" a Ząbal zadowolony, wiadomo, że nie można przesadzać ;)[/QUOTE]
To nie Ty, dobra, zadam se ten trud, cofnę i znajdę sprawcę ... ech ...

Posted

[quote name='olekg89']Biedny taki spasiony pies:( A ta suczka Mysza jeszcze grubsza.Ja nie wiem jak miłośnicy psów mogą je tak krzywdzić :([/QUOTE]

O, tutaj, str. 70, post 697.

Posted

Psu żaden preparat nie potrzebny.Tylko stare dobre MŻ.
Mam psy po kastracji/sterylizacji i ich waga nie zmieniła się nawet o 1kg a od zabiegów minęło 4 i 6lat.Ja rozumiem biedny psiak po przejściach chcialaśmu wynagrodzić i to ci się chwali jak najbardziej.Sam zastanawiam się nad byciem DT ,ale obawiam się że nie oddam hehe.
Ale tu chodzi o jego zdrowie zapasiony psiak w typie jamnika będzie cierpiał.Zresztą jak każdy.
Sam wziąłem wychudzonego psa ze schroniska i w krótkim czasie z 24kg upasłem go do 40kg ,gdzie jego normalna waga to 29-31kg.
Takie jest moje zdanie trzeba ząbka odchudzić ,będzie śliczny młody i powabny i szybko znajdzie domek.Ten jego irokez przez morde jest naprawdę urokliwy.
Pozdrawiam:) I bez urazy takie moje zdanie:)

Posted

Moje zdanie jest takie-lepiej grubitki ale szczęśliwy niż szkielet w schronisku;) psy sa różne mój Pik wyglądał jak ofiara obozu przytył 2kg i jest normalny a Kacperek za TM tak piilnował jedzenia jak nie dostał to szukał i jad co się dało.Trzymaj się ZABEK:cool3:

Posted

Zabalku mam nadzieje , że sie nie obrazisz że zaprosze do "chudzistej " koleżanki Twej :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186225-Srebrne-pudelki-bi%C5%BCuteria-bajki-dla-dzieci-dla-Jamnisi-%29-do-31.05?p=14736436#post14736436[/url]

Posted

Tak sobie podczytałam, że olekg89 mówił, ze Ząbek gruby, a on waży 10 kg przecież - tyle, co nasz nowodworski Maniek, są podobnej budowy i w żaden sposób ani jeden, ani drugi nie jest gruby.

Posted

Ja mam 2 jamniki standardowe, jeden waży 10,5 a drugi prawie 12 kg i wcale nie są grube!! Nawet wet twierdzi że są ok! A mówi się że jamnik do 10kg max, guzik prawda!!! Ząbek jest superzasty :loveu: Martwi mnie tylko że tego domku stałego jakoś nie widać...