Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[Quote = jotpeg; 13853390] Mysle, ze moze wlasnie dlatego taki cudny Ząbek nie moze Znaleźć domu:
- Dla jamniczarzy jest za malo jamniczy
- Innych dla - za bardzo jamniczy
ale próbować trzeba (wierze ze w koncu go pokocha odpowiedni ludz) - Dlatego Prezentujemy CUDNEGO Żabka! :loveu::loveu::loveu:[/ QUOTE]

Tym jest coś w:lol:
Ząbek to wyjątkowy Ktoś, Więc dla wyjątkowego " Ktosia" potrzebny wyjątkowy domek;)

Posted

Ząbuś nie przyjmuje do wiadomosci,że w domu są jeszcze inne psinki które też chciałyby się poprzytulać. Czy siedzimy godzinę czy pięć,Ząbek jest "przyklejony" do ludzia:loveu:

Posted

Kasiu, Ząbek to skarb. Ja myślę, że on specjalnie wysyła jakieś fluidy w świat, żeby się ten DS dla niego NIE znalazł, bo mu u Was tak dobrze :)
Cholerka, ale sprawa poważna, bo się zablokowaliście na amen no i Ząbek staje się z tymczasowicza - rezydentem. Coż tu wymyślić .... ?
Ewa

Posted

Zabku miałes wiele szcześcia ze Kasia Cie przygarneła bo zamarzał bys teraz w budzie jak te bidulki,
dla nich pomoc zalezy od tego czy ich wydadza na kwarantannie bo jesli nie to moga nie doczekac pomocy w takie zimno.

Posted

Powiem Ci Kasiu, że zima nie jest dla Ząbka łaskawa, a wiesz dlaczego?
Bo tyle psich nieszczęść i tragedii przez te śniegi i potworne mrozy - że te zabezpieczone przed ryzykiem utraty zdrowia i życia pieski nie są brane pod uwagę, ludzie wolą mieć poczucie, że ratują jakiegoś psa przed śmiercią i takiego wybierają, albo zapychają na cito chałupę na DT uratowanymi zmarźlakami.
Coś mi się widzi, że wraz z łaskawszą aurą - dla Ząbka los będzie łaskawszy, ale chyba nie wcześniej ...:shake:
Pozdrawiam Was wszystkich i całuję
Ewa

Posted

Jotpeg, dobrze, że Ty przynajmniej czuwasz tej potwornej zimy ... bo już w ogóle mało kto cokolwiek widzi i ogarnia tak się przez aurę porobiło w psim świecie ...
Ząbek na szczęście ma DT - na nieszczęście DS ani widu ani słychu ... za bardzo się zasiedział chłopaka i najlepszy DT zablokowany :(
Ząbku, zwalniaj miejsce dla potrzebujących, raz - dwa proszę !
Ewa

Posted

Kasiu napisz mi na wątku, że wyrażasz zgodę na wykorzystanie zdjęć i opisów historii życia Ząbka i Pineski do ogłoszeń adopcyjnych. Nie chcę naruszać praw autorskich nawet w słusznej moim zdaniem sprawie :)
Ewa

Posted

E-S napisał(a):
Kasiu napisz mi na wątku, że wyrażasz zgodę na wykorzystanie zdjęć i opisów historii życia Ząbka i Pineski do ogłoszeń adopcyjnych. Nie chcę naruszać praw autorskich nawet w słusznej moim zdaniem sprawie :)
Ewa

Oby kazdy tak postępował. Widziałam ze robisz bloga i pytasz nawątkach o zezwolenie. Naprawdę powinnaś być przykładem. I tu nie chodzi o wartości mniej lub bardziej artystyczne, a o poszanowanie czyjegoś wysiłku, pracy, pomysłu.