kaskadaffik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jamniczki i malamuty górą ;) a Ząbek dzisiaj skaka jak żabka do góry :) Quote
Mika31 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 do góry mały!!!cioteczki podnoscie też suzi z dobrocina i amika Quote
Kasia77 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='olekg89']Biedny taki spasiony pies:( A ta suczka Mysza jeszcze grubsza.Ja nie wiem jak miłośnicy psów mogą je tak krzywdzić :([/QUOTE] [SIZE=2]Ten biedny,spasiony! pies waży 10kg, to nie jest jakaś chora nadwaga.Ząbek ma mnóstwo ruchu ,nie leży odłogiem na kanapie i nie karmie go całymi dniami kiełbasą. Ale pewnie lepiej by mu było w schronisku z którego został wyciągniety,głodny,wiecznie odganiany od miski, pogryziony,z zapaleniem pęcherza i ze zgniłymi zębami. Jak to jest,że jak pies jest potrzebujący, to błaga sie o dom dla niego,a jak dom juz jest i robi wszystko co w jego mocy żeby pies był szczęśliwy, to musi czytać takie krzywdzące opinie. A o suczce Myszy,co wiesz?, to co widzisz?...Nic o niej nie wiesz,ale nie warto nic pisać,bo widać na zapas wiadomo lepiej. [/SIZE] Quote
Angel Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kasia77-nie przejmuj się takimi opiniami! :) wiem ze to chore co inni tu mówia ale przeciez o co chodzi? Ząbek nie jest spasiony!! Jest taki jaki być powinien! :) Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jak był w schronisku i brakowało mu jedzenia i domu, to jakoś takich komentarzy nie było, a teraz jak psiak trochę przytył...to wszystkim nie pasuje jego nadwaga...Ciekawe czemu nikt tego nie mówił jak Ząbek potrzebował pomocy... Tylko Kasia77 go uratowała i doprowadziła go do normalnego stanu, wyleczyła go i wgl, należą się za to podziękowania a nie krytyka! Quote
Tola^^ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kasia77 robi wszystko by jej psiaki w DT były szczęśliwe poświęca im dużo swojego czasu, dba o nie i kocha jak swoje a to najważniejsze! Jakby nie ona Ząbek w schronisku mógł by nie przeżyć z głodu i z bólu gnijących ząbków! A teraz maluszek jest szczęśliwy i ma wszystkiego pod dostatkiem a przede wszystkim dużo miłości którą Kasia77 mu poświęca... Takie niemiłe komentarze są naprawdę bardzo krzywdzące, najlepiej kogoś krytykować a samemu się nic nie robi, a tyle psów czeka na pomoc! Ząbek może nie jest w doskonałej formie lecz widać że mu to nie przeszkadza i z tym ciałkiem jest szczęśliwy a co jest lepsze widok chudego smutnego psa czy z odrobiną tłuszczyku z uśmiechniętą mordką :loveu: Quote
jotpeg Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ząbek wyglada świetnie, a ta fota Ząbek + dary w workach = bezcenna!!! Quote
Tia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A z Ogłoszeń były jakieś odezwy, czy nic? Tu ktoś w słupsku szuka starszego pieska, ale ma dzieci... Nie polecałam Ząbka bo mówiliście, że on nie dla dzieci, prawda? W razie co tu link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185814-pies-sunia-dom-w-S%C5%82upsku-starszy-wygl%C4%85d-bez-znaczenia-wielko%C5%9B%C4%87-te%C5%BC-kochaj%C4%85cydzieci[/url] Quote
Kasia77 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Tia']A z Ogłoszeń były jakieś odezwy, czy nic? Tu ktoś w słupsku szuka starszego pieska, ale ma dzieci... Nie polecałam Ząbka bo mówiliście, że on nie dla dzieci, prawda? W razie co tu link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185814-pies-sunia-dom-w-S%C5%82upsku-starszy-wygl%C4%85d-bez-znaczenia-wielko%C5%9B%C4%87-te%C5%BC-kochaj%C4%85cydzieci[/url][/QUOTE] Nie było ani jednego telefonu. Ząbuś z dziećmi nie może mieszkać,nie żeby ich nie lubił,ale on potrafi po jamniczemu chapnąć jak mu coś nie pasuje,długo sie nie zastanawia,gryzie i już,więc dzieci zdecydowanie odpadają... Quote
E-S Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Tia']Jak był w schronisku i brakowało mu jedzenia i domu, to jakoś takich komentarzy nie było, a teraz jak psiak trochę przytył...to wszystkim nie pasuje jego nadwaga...Ciekawe czemu nikt tego nie mówił jak Ząbek potrzebował pomocy... Tylko Kasia77 go uratowała i doprowadziła go do normalnego stanu, wyleczyła go i wgl, należą się za to podziękowania a nie krytyka![/QUOTE] Ząbek nie jest zatuczony. Jest przy kości, ale i wiek i kastracja robią swoje, a najbardziej - lata głodówki jakie cudem przeżył, które determinują tego psiaka do jedzenia na zapas i pilnowania worków z karmą :) Jest śliczny i słodki. Tylko trochę za bardzo się zasiedział. Natomiast jeśli ktoś tak przeżywa lekką nadwagę Ząbka, nic nie stoi na przeszkodzie, aby poprawił mu przemianę materii kupując odpowiedni preparat, czyli Cani Fiber: [url]http://www.allegro.pl/item1036126235_cani_fiber_120tabl_280g_promocja.html[/url] Jest promocja, teraz tylko 100 zł, ja kupowałam Czarkowi mojej mamy po kastracji jeszcze za 150 zł, więc naprawdę cena okazyjna :) Kto tam tak przeżywał tłuszczyk Ząbka ? Do dzieła, wykaż się, że nie tylko krytykować innych potrafisz :) Powodzenia Ewa Quote
Tia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Teraz już pewnie nikt się nie odezwie...łatwo jest pisać innym...a potem jak przychodzi co do czego to się nie odzywają... Quote
E-S Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Tia']Teraz już pewnie nikt się nie odezwie...łatwo jest pisać innym...a potem jak przychodzi co do czego to się nie odzywają...[/QUOTE] Niech się nie odzywa, jeśli naprawdę szczerze uważa, że Ząbek powinien schudnąć, to niech to udowodni, że zależu mu na dobru psa, a nie na pompowaniu swojego ego dokopywaniem Bogu ducha winnej Kasi - i mu kupi ten Cani Fiber. Poczuje wtedy naprawdę, że jest szlachetnym człowiekiem, udowodni nam to - a wszystko za jedyne 100 zyli. I odzywać się nie musi - sama oddam mu/jej honor na tym wątku jak Kasia potwioerdzi, że 120 tabletek Cani Fibra dla Ząbka doszło :) Quote
kaskadaffik Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja się odzywam ;) ale ja nie chciałam , żeby się Ząbek odchudzał :) :) Ząbalku mina Twoja zadowolona to piękny widok, ja narazie patrząc na tego Bombla myślę, że nie jest to stan "krytyczny" a Ząbal zadowolony, wiadomo, że nie można przesadzać ;) Quote
Recommended Posts