bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Tola^^']Przepraszam ale ana prosiła mnie o zdjęcia jamników czarnych bo jakiś prawdopodobnie pójdzie do domu ! A dodałam na ten wątek fotki bo nie umiem wysyłać zdjęć wiadomościami prywatnymi! I wiem że to jego wątek ale innym psom też trzeba pomóc to są przyjaciele Ząbka ze schroniska!![/quote] Spokojnie, sprawa wyjaśniona, off się skończył, a może któryś psiaczek dzięki temu domek znajdzie;) Quote
aldira Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [LEFT]Oto mały filmik zrobiony specjalnie dla Ząbeluszka - może pomoże w znalezieniu domku. [/LEFT] [IMG]http://www.youtube.com/watch?v=gusg9npvw5o[/IMG] Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 o matko, ale mnie za gardło ściska:placz::placz::placz: Ząbek i tak bardzo zapadł mi w serce - te kochane, smutne oczka, uszka odrzucone do tyłu i pręga na kufie:placz: Gdyby nie fakt posiadania 2 psów i sprzeciw rodziny, co do posiadania 3, to wiem, że zabrałabym Ząbka z tego schronu:-( a teraz jeszcze ten film...:placz: Ana, trzeba go wrzucić do pierwszego posta... Quote
jotpeg Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 aldira, piekny film. piekny. moze kogos ujmnie za serce i Ząbek dostanie wreszcie dom. Quote
Fredziu123 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wzruszający filmik po którym w oku kręci się łza. Spokojnej nocy Ząbeczku . Quote
Isadora7 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Aldira filmik supoer, rozumiem ze można wykorzystać w all Quote
aldira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Isadora7']Aldira filmik supoer, rozumiem ze można wykorzystać w all[/quote] Oczywiście , po ty jest zrobiony ;) Quote
aldira Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 chop do góry może ktoś zauważy tak ślicznego pieska:loveu::loveu::loveu: Quote
leni356 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Co słychać u jamnisia? Czy ktoś go odwiedza w schronisku? Quote
ana666 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='leni356']Co słychać u jamnisia? Czy ktoś go odwiedza w schronisku?[/quote] Zabek na całą rzesze wielbicieli, szczególnie ci najmłodsi wolontariusze się nim zajmują i rozpieszczają:loveu: Quote
bico Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='ana666']Zabek na całą rzesze wielbicieli, szczególnie ci najmłodsi wolontariusze się nim zajmują i rozpieszczają:loveu:[/quote] ja się nie dziwię, że Ząbeczek ma rzesze wielbicieli:loveu: on do rozpieszczenia jest po prostu stworzony:cool3: Quote
kocyk Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 głupio mi, bo niedawno tak marudziłam za off a teraz sama jestem zmuszona... przed 5 minutami dzwoniła do mnie sąsiadka, że wracając z nad jeziora znalazła porzuconą jamniczą rodzinkę. Mama z szczeniaczkiem- jeśli dobrze zrozumiałam to chłopcem już takim większym... jedzie je niestety zawieść do schroniska w Katarzynowie, (ponieważ właśnie ma remont)- a tam niestety mimo, że to młode schronisko i jeszcze trochę nowość widać to dobrze tam nie jest:( mam nadzieję, że jutro będą zdjęcia... wiecie co gdybym takich dorwała to:mad::mad::mad::mad::angryy: i jeszcze:mad::mad::angryy:. więcej szczegółów poznam jak tylko wróci, ponieważ nie dało się rozmawiać jak prowadziła...:sad: Quote
bico Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 kolejne porzucone jamnisie:angryy: i inne psiaki, ofiary "wakacji", zresztą też co chwila - ludzie już dawno sumienia zatracili:-( Quote
ana666 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Jutro Ząbeczek jedzie do nowego domku! A to zasługa Fredziu123:loveu: Kasia77 :loveu: go zawiezie.:lol: Domek sprawdzony. Jak najbardziej ok. Normalnie płacze ze szczęścia:multi::multi::multi: Dziękuje Wam Fredziu i Kasiu :Rose: Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='ana666']Jutro Ząbeczek jedzie do nowego domku! A to zasługa Fredziu123:loveu: Kasia77 :loveu: go zawiezie.:lol: Domek sprawdzony. Jak najbardziej ok. Normalnie płacze ze szczęścia:multi::multi::multi: Dziękuje Wam Fredziu i Kasiu :Rose:[/quote] Jeju, cudownie :multi: A gdzie domek? Quote
Isadora7 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='ana666']Jutro Ząbeczek jedzie do nowego domku! A to zasługa Fredziu123:loveu: Kasia77 :loveu: go zawiezie.:lol: Domek sprawdzony. Jak najbardziej ok. Normalnie płacze ze szczęścia:multi::multi::multi: Dziękuje Wam Fredziu i Kasiu :Rose:[/quote] [B]To jedna z najradośniejszych adopcji z ostatnich dni :)[/B] Quote
Fredziu123 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ząbek pojedzie do Jasienicy koło Bielska- Białej. W domku mieszkają dwie dziewczyny z rodzicami i babcia oraz kotek. Ząbek przez cały czas będzie miał towarzystwo. Domek jest z dużym ogrodem. Jak będziemy mieć zdjęcia to prześlemy. Bardzo dużo dla Ząbka zrobiła Kasia77. My tylko pomogliśmy. Quote
bico Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='ana666']Jutro Ząbeczek jedzie do nowego domku! A to zasługa Fredziu123:loveu: Kasia77 :loveu: go zawiezie.:lol: Domek sprawdzony. Jak najbardziej ok. Normalnie płacze ze szczęścia:multi::multi::multi: Dziękuje Wam Fredziu i Kasiu :Rose:[/quote] :crazyeye: Huuuura!:multi: Cudownie! Wspaniale wieści i ile radości!:multi::multi::multi: Ząbek jedzie po nowe życie do swego nowego domku i już nigdy nie będzie marzł w schronisku:bigcool::bigcool::bigcool: Powodzenie kochany Ząbeczku, beczeć ze wzruszenie się chce:oops::placz: Dziękujemy Wam dziewczyny!:loveu: Quote
aldira Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Super !!!!!!!!! :multi::multi::multi: Ząbeluszek ma domek !!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
ana666 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Tylko że pojedzie jednak jutro. Ale jest już u mnie:loveu: Jest bardzo grzeczny, siedzi na kolanach, wykąpałam go i odpchliłam. I czekamy do jutra:loveu: Ząbuluszek bardzo się cieszy na domek,już wie że pojedzie. Tylko znów psy go pogryzły, całe uszko ma w ranach:-( ale juz nigdy więcej nie będzie gryziony;) Quote
Wisełka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='ana666']Tylko że pojedzie jednak jutro. Ale jest już u mnie:loveu: Jest bardzo grzeczny, siedzi na kolanach, wykąpałam go i odpchliłam. I czekamy do jutra:loveu: Ząbuluszek bardzo się cieszy na domek,już wie że pojedzie. Tylko znów psy go pogryzły, całe uszko ma w ranach:-( ale juz nigdy więcej nie będzie gryziony;)[/quote] No nie, kto śmiał ugryźć Ząbeczka :mad: Ale fajosko że dobry domek będzie :loveu: Quote
Recommended Posts