Jump to content
Dogomania

Yrsa - bestia z piekła rodem i Tesia [*] - starsza dama. A teraz jeszcze Tari!

Recommended Posts

Posted

Najpierw przedstawie moją młodszą futrzastą kulę - Yrsę - mix malamuta i owczarka niemieckiego. Owoc miłości przez płot i dowód na to, że czasami żadne uwięzi i ogrodzenia nie wystarczają.
Przy okazji niezły z niej rozrabiaka mimo wieku 20 miesięcy :diabloti:

Jechałam po nią aż do Wrocławia (pociągiem). Podróż zniosła dzielnie, nie zasikała nikogo ani niczego :D
Tutaj na dworcu już w Katowicach.

Pierwsze dni w nowym domu (buszująca w pościeli):

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak na malamuciego potomka przystało - kocha śnieg.
zdjęcie z tej zimy, aktualne wedle życzenia. Mam też nowsze ale te uwielbiam i nie mogłam się powstrzymać. Będzie więcej :diabloti: :)

Posted

można się przestraszyć ;) teraz wygląda groźniej, bo diablik ten sam ale pysk i maskę ma ciemniejszą, obramioną jasnymi włosami. Najbardziej szatańsko wygląda pod światło :diabloti:

Posted

drugą pannę widać na jednym ze zdjęć z młodocianym wampirem ;) Ale spokojnie, będzie więcej zdjęć.
Przedstawiam panią Tesię, vel Teofano (14 letnia pannica)

Posted

zwłaszcza, że jej mamusią jest cuś podobnego do owczarka belgijskiego ;)
Hmm Groszku mam pytanie, jak zrobić taki 'bannerek' z linkiem w podpisie? Mało bywam na forach z braku czasu i najczęściej z powodu bałaganu, jaki najczęściej na nich panuje i pojęcia nie mam, próbowałam ale nie wyszło ;)

Posted

Śliczne psiaki:loveu:
ZK może rozważy uwzględnienie nowej rasy, bo Yrsa jest cudowna:loveu:.
Wygląda jak długowłosy wilk;):evil_lol:
A Tesia moim zdaniem tez bardziej dobek niż rottek;) Śliczna:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

nooo też mi się kilka razy przwinęło przez myśl, że powinna być nowa rasa, Yrsowata :D
Ona jest taka śliczna i kochana (mimo, że walnięta), że nie umiem wyjechać na dłużej bez niej ;) a czasami niestety nie mogę jej zabrać (na szczęście mogę ją zostawiać u rodziców na posesji, z ich psiakami :) )

Posted

nowe zdjęcia (tylko Yrsy, bo Tesia nie lubi już tak bardzo się szlajać w ciepłe dni jak kiedyś, co się dama będzie wysilać)

(bestyj) buszujący w zbożu

Krążownik wśród traw

• 3 months later...
Posted

szkoda, że tak mało ludzi tu zagląda ;) Ale sama nie mam czasu, zeby po innych galeriach sznupać, no niestety. Uczelnia, dorabianie, praca, psy, tworzenie - to zajmuje mi większość czasu i nie starcza go już na przeglądanie tak wielkich forów jak dogomania (w ogóle forów prawie nie przeglądam ;) )

Mimo to wrzucę kilka zdjęć świeżych.

Mój patyk!

[img]http://images48.fotosik.pl/224/aab07a55dc8dccc9.jpg[/img]

A tu Tesia z koleżanką - psicą rodziców.

[img]http://images46.fotosik.pl/223/fcaef3da3beb15b8.jpg[/img]

Posted

poprawiłam linki, teraz powinno być ok :)

Kilka nowych zdjęć od razu wrzucę, skoro już tu weszłam ;)

Najzdrowsza woda - prosto z bukowego korzenia ;) Wychłeptała prawie wszystko co się zebrało w zagłębieniu. Chyba garbniki smakowały

Yummy!

Psitrójca ;)