***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Kana, nie rozumiem o co chodzi :oops: Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ona po prostu leżała. Była z jakimś kolegą w boksie, ale w ogóle nie reagowała, tylko patrzyła co jakiś czas, jeśli się do niej coś powiedziało. Z tego, co pamiętam, miała chyba coś z oczami. Quote
Kana Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7392/dsc00119x.jpg[/IMG] O nią mi chodzilo. A mozecie wyprowadzac psy na spacer? Lub gdzies poza boks? Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jeszcze trochę innych zdjęć psiaków zostało... Gdyby ktoś zechciał, proszę o info na PW, prześlę też te zdjęcia ***kas, więc i do niej można uderzać, zwłaszcza, że bynajmniej nie jest początkująca w tej dziedzinie, jak ja :oops: Na zakończenie jeszcze jeden psiak - który mi krąży cały czas po głowie :-( [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8025/img7207e.jpg[/IMG] Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Szansy na wyprowadzanie psów nie ma, bo podobno "nie ma gdzie":angryy: kiedy jednak dziś szliśmy do schronu, to kilka miejsc po drodze "by się znalazło" przy odrobinie dobrej woli ze strony administracji schronu :mad: prężny wolontariat - tego trzeba !!! :mad: Quote
Kana Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='***kas'] sunia rednose-przepiękna malutka, przekochana, agent nr 2, cuda, wianki wyprawiała, by zdobyć odrobinę uwagi [/quote] A ta? Chodzi wam o Pitbulla? Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Z maluchów mamy tylko te dwa zdjęcia :oops: ja przyznam szczerze, że nie pamiętam :oops: Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 spacerów niema, nie bo nie i już. Żadna argumentacja nie pomagała. Potrzeba kilku zgranych osób i nie wiem szturm przeprowadzić cvzy jak. Bo bez spacerów, to nie ma w ogole o co walczyć, jak te psy poznać? ech :shake: nie nie, "rednose" takie na wyrost, mieszaniec jakiś malutki ;) Quote
Kana Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zalożylam im wątek na amstaffowym forum. Trzeba je jakoś wyciagnac z boksu, choc troche poznac. Musimy wiedziec cos o nich zeby wiedziec jakiego domu im szukac, tymczasu lub stalego. Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 postaram się ubłagać co by chociaż przed boks z nimi wyjść. Dobrze by było miec kogoś kto ma kontakt z ttb, bo ja zasadniczo nie znam się na tej rasie. będziemy działać:roll: Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [B]Kana[/B], poszło. Zrobimy wszystko, co nam się uda, i do czego nas dopuszczą, a jeśli nie uda nam się drzwiami, to wejdziemy oknem, jak to uczynił dziś sprytnie pewien kot w schronie :loveu: Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 kochani, ja lecę do swoich psiurów. W razie czego mój telefon 669270788. Będę za jakiś czas. I tak właśnie będzie, drzwiami oknem podkop też zrobimy ;) Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Zapraszamy tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1169/pomocy-masa-spanieli-w-schronisku-w-poznaniu-pilne-145759/[/url] Quote
furciaczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To poprosze info i zdiecia CC jesli to mozliwe:p Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dobra, nie ma co, czas podwijać rękawy i brać się do roboty!!! Szukamy chętnych do wolontariatu w poznańskim schronie!!! Trzeba przełamać złą passę i zacząć walczyć o psy!!! szukamy chętnych do pomocy przy ulotkach i plakatach nawołujących do wolontariatu!!! potem trzeba je będzie porozwieszać na uczelniach i w liceach :diabloti: szaleństwo będzie :diabloti: i dużo pracy i samozaparcia :diabloti: a potem szczęśliwe psy :cool3: :loveu: Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 kochana, na szczescie CC nie było! Dzięka bogu, ale są perełki, dobermanek, przecudne astki, akita, w miarę mozliwości poogłaszałysmy co sie da i gdzie sie da. Bedziemy walczyć o wolontariat w poznaniu, bo to tez dłuższa kwestia :shake: Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 kontakt z nami Kaska gg-11822342 tel. 669270788 Malwina gg-12900851 tel. 661591985 każda pomoc się liczy nawet taka czysto teoretyczna, gdzie iść do kogo się zgłosić, co i jak zorganizować. Słowem cokolwiek mogło by nam pomoc :roll: Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Co do jedzenia, to michy były pełne, ale co to było, to nie mam pojęcia i nie chcę nawet znać składników :-( Quote
furciaczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bez wolontariatu to dupa blada za przeproszeniem:placz: Jak skoncze pisac to pomoge conieco w ogloszeniach innych psiakow, teraz ledwo dycham niestety:shake: Quote
Gfiastka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Soema']Boksery są....?[/quote] Nie, bokserków nie było... Quote
Soema Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Gfiastka']Nie, bokserków nie było...[/quote] Uff. Ale proszę, zerknijcie jakbyście byli kiedyś 'tam'....:roll: Dzięki Quote
***kas Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='furciaczek']Bez wolontariatu to dupa blada za przeproszeniem:placz: Jak skoncze pisac to pomoge conieco w ogloszeniach innych psiakow, teraz ledwo dycham niestety:shake:[/quote] ano wiem, tzn co by była jasność wolontariat jest, ale mozna tylko sprzatac boksy i ewentualnie psy wyczesac, Paulina87 pisała, że jak ją polubili to nawet pozwalali NIEKTÓRE psy wyprowadzić... Furciaczek, dzieki Ci kobieto, poki co nie ma sie co spieszyc z ogłoszeniami, bo my naprawde niewiele o tych psach wiemy. Teraz to trzeba ludzi nagonic co by na wolontariat sie pisali i walczyć o spacery...ech, dzięki ludziska za nadzieję :roll: licze, że bedziemy miec informacje na bierżaco i z pierwszej reki, jestesmy zdeterminowane co by ten wolontariat wywalczyć. Spacery też ;) Quote
furciaczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Wiec walczcie, wierze ze uda sie Wam cos zmienic :) Quote
Recommended Posts