manha Posted August 31, 2002 Posted August 31, 2002 Witam! Czy to dobrze,że ludzie adoptują psy ze schronisk? Osobiście myślę,że tak bo sama w poniedziałek zaadoptowałam suńkę. Ma na imie Daisy.I się bardzo cieszę,że jest ze mna. Quote
asia Posted August 31, 2002 Posted August 31, 2002 pewnie że dobrze. nie rozumiem jak można o coś takiego pytać. :-? Quote
zaba14 Posted August 31, 2002 Posted August 31, 2002 ja tez jestem za i mysle że nie wszystkim zalezy jedynie na papierach bo wtedy to nie ejst miłość do psów kocha sie karzdego :) i oczywiście porówno i nie wazne cyz jest ze schroniska z ulicy czy z dobrej hodowli Quote
Myszka.xww Posted September 1, 2002 Posted September 1, 2002 Pewnie, ze dobrze. Moja sunia jest ze schroniska. Spotkałam kiedys pewnego pana, który uznał mojego pieska za jakiegos rasowca i pogłaskał, jak mu powiedziałam że to psiak ze schroniska, to spojrzał na nią z obrzydzeniem i odszedł. Nadmieniam, że gość wyglądał na inteligenta. Ale chyba tylka wyglądał... Quote
Lulu Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 moja sunka tez jest ze schroniska i jest prawdziwym owczarkiem i wszyscy sie dziwia ze takie psy sa w schroniskach ale oprocz takich niestety jest jeszcze cala masa innych kundelkow...eeh Quote
heidy1 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Tak. mój też jest ze schroniska, kundelek ale dla mnie taki śliczny że mogłabym się w niego godzinami wpatrywać. poza tym mi sie wszystkie psiaki podobają Quote
Tora Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 moja sąsiadka ma suńk ze schroniska. jest taka cudona, że kocham ją jak własnego psa :D Quote
resuruss Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Oczywiscie ,ze tak!!!!!!Ja sama mam psa ze schroniska i ku powszechnemu zdziwieniu jest to rodowodowy chinski grzywacz nagi z jednej z czolowych hodowli w Polsce.Pies za miesiac skonczy dwa lata.jestem dumna z tego,ze go mam .Jest cudowny....i bardzo wdzieczny. Quote
gadzik Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Co za pytanie? Mam przybłędę i schroniskowca i wszyscy znajomi się zastanawiają, jak takiego misiaczka ktoś mógł w ogóle oddać do schroniska. One są oddane całym sercem i nie tylko :wink: Quote
Agga Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Oczywiście, że dobrze iż ludzie adoptuja zwierzaki :wink: Nie bedzie mnie stac na psa z rodowodem wiec moze bedzie pies ze schroniska... Quote
Kosma Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Nie wiem jak można zadaawać takie pytanie :-? Ludzie powinni adoptować psy i koty ze schronisk,oczywiście że tak. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='asia']pewnie że dobrze. nie rozumiem jak można o coś takiego pytać. :-?[/quote] Zgadzamy się z [b]asia [/b] w 100% :) Quote
pati_smerfek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 jasne, że dobrze, co za pytanie :o jestem wolontariuszka w schronisku i wiem, że gdyby ludzie nie brali psów to musielibyśmy rozbudować chyba to schronisko do wielkości Warszawy! :P sama mam pieska ze schroniska. jego rodzice dalej tam są.... Quote
pati_smerfek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 jasne, że dobrze, co za pytanie :o jestem wolontariuszka w schronisku i wiem, że gdyby ludzie nie brali psów to musielibyśmy rozbudować chyba to schronisko do wielkości Warszawy! :P sama mam pieska ze schroniska. jego rodzice dalej tam są.... Quote
Figaro Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 To bardzo dobrze, że ludzie adoptują psy ze schronisk. Figarcio też jest ze schroniska. Uratowaliśmy mu życie, bo jak go wzieliśmy to dwa dni po jego przybyciu zachorował na straszną chorobę oczu. Gdyby nie my to biedak by już nie żył. Teraz jest nam bardzo wdzięczny :P . Quote
paula_!99o Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 oczywiscie ze dobrze, dziwne pytanie :-? Quote
Gonia Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 To jest tak oczywiste,że pytanie jest mówiąc delikatnie nie na miejscu Quote
Piesik Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pewnie, że dobrze, sama mam schroniskowca i w jego przypadku wszelkie obawy, że będzie jakiś dziwny się nie bardzo sprawdzają. Mam z nim kilka problemów wynikających pewnie z jego lęku przed opuszczeniem, ale poradzimy sobie:cool1: Ludzie, którzy mają psy od maleńkiego też miewają z nimi problemy. Quote
kasia_kate Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Zdecydowanie TAK!, bo sama wzielam moja psinke ze schroniska;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jejku oczywiście że ludzie powinni brać pieski ze schroniska. Na 2 psa rodzice sie nie zgodzą. Niestety..... Quote
zielony Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Witam serdecznie.Oczywiscie, że powinno się adoptować psy ze schroniska a nie z nie wiadomego żrudła.One nie mają złych nawyków to ludzie mają za mało fachowej wiedzy o psach i schroniskach. Quote
Recommended Posts