Talagia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 u nas w czwartek byla histologia, a we wtorek anatomia :) A ja w sobote miedzy nimi pojechalam na wystawe do Brna :D Czego sie nie robi dla psow ;) Quote
Justa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 U mnie sesja też na czysto. Nie wiem jak tego dokonałam mając w tej sesji 5 egzaminów :mdleje: Ale rok III podobno wyciśnie ze mnie resztki soków. Już część ludzi zaczęła kręcić się za zmienianiem uczelni na czas trwania roku III. W poniedziałek idę na praktyki do lecznicy :diabloti: Quote
Squ Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Justa']U mnie sesja też na czysto. Nie wiem jak tego dokonałam mając w tej sesji 5 egzaminów :mdleje: Ale rok III podobno wyciśnie ze mnie resztki soków. Już część ludzi zaczęła kręcić się za zmienianiem uczelni na czas trwania roku III. W poniedziałek idę na praktyki do lecznicy :diabloti:[/QUOTE] Gratulacje :) U mnie też na czysto. Quote
Recommended Posts