ana666 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Będe jej wznawiać cafeanimal regularnie to może się dostanie do Metra i zwiększą się szanse na dom:roll: Quote
ana666 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 I nikt nie dzwonił? Przedwczorej Mirce i takiej Czice z mojego schroniska robiłam cafeanimal i zadzwoniła jedna fajna pani po Czike, wczoraj ją zaadoptowała. A w sprawie Mirki nikt nie zadzwonił do Lary? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 podrzucam , nie mogę patrzeć na te smutne oczyska, domku !!!! Quote
__Lara Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Niestety :( Mireczko, kiedy los się do Ciebie uśmiechnie... Quote
ana666 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zaczął się weekend, zawsze więcej osób zagląda do ogłoszeń, może akurat komuś wpadnie Mireczka w oko:razz: Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ana666 napisał(a):Hop do góry!!! Ana, mogłabyś porobić trochę ogłoszeń??? Quote
ana666 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ale ja jej już zrobiłam ogłoszenia:oops:, regularnie je wznawiam a na innych stronach z adopcjami nie mam konta żeby zrobić więcej niż te co ma Quote
ana666 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ana666 napisał(a):Ogłosze Mirkę na adopcje.org 4lapy.pl kupiepsa.pl cafeanimal przygarnijzwierzaka ale musze mieć zdjęcia Mirki w formacie JPG wtedy zrobiłam jej na tych stronach, moge jeszcze dorobić na e-zwierzak i mojpupil.pl Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ana666 napisał(a):wtedy zrobiłam jej na tych stronach, moge jeszcze dorobić na e-zwierzak i mojpupil.pl Bardzo Cię proszę jak możesz :lol: Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Słuchajcie, dzwonili Państwo w sprawie Mirki :loveu::loveu::loveu::multi: są sunią bardzo zainteresowani :D Dziękuję ana za ogłoszenia - to dzięki nim :loveu::loveu::loveu: Państwo są z Piekar Śląskich :loveu: potrzebujemy kogoś na wizytę!!! Quote
ana666 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jejku:loveu: superaśnie! Szkoda że mam tak daleko bo sama bym się wybrała na tą wizytę. Trzymam kciuki za wizytę i domek :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Narazie napisałam do scarlet, bo tylko ona jest z Piekar... ale chyba zacznę pisać też do ciotek z innych przyległych miast :p Jaszo, a może Ty byś była w stanie? :) Piekary są niedaleko Siemianowic :) Quote
maciaszek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Noooo, Piekary nie są aż tak niedaleko Siemianowic... To kilkanaście kilometrów. Może scarlet się odezwie? Domek Mirce by się bardzo przydał, bo schronisko zaczyna ją przytłaczać. Traci powoli radość życia... Przyszły domek musi być świadomy tego, że sunia przesiedziała w schronie ponad rok (w sumie) i może mieć na początku problemy z utrzymaniem czystości... Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja tylko tak napisałam z tymi Siemianowicami, bo nikogo bliżej nie ma. A z Siemianowic jest bliżej niż np. z Katowic. Niech się Jasza wypowie. Biedna Mirka :( Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Siemianowice to trochę daleko od Piekar, a ja już zresztą nie mieszkam w Siemianowicach, tylko w Świętochłowicach.... Spróbuję poszukać inne ciotki... Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I jeszcze parę PW, ale na razie nikt nie odpisał... Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 israel może podjechac na wizytę ale wieczorem bo cały dzien pracuje. Laro, on potrzebuje dane...adres i te sprawy.. Napiszesz? Quote
Magnesiatko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I jak macie kogoś na wizyte? Jestem z Rudy Śląskiej, ale jeżeli będzie potrzeba w sb. moge podjechać, zresztą ktoś proponował transport więc mogłybyśmy np we dwie ;) Szkoda by było, żeby domek przepadł :-( Quote
Recommended Posts