Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Ana666 a może mogłabyś zrobić parę ogłoszeń? ;)

Z miłą chęcią:loveu: Wyślij mi tylko fajny tekst do ogłoszeń (bo w tym dobra nie jestem:shake:) i dane kontaktowe. Ok?

Posted

Właśnie, trzeba się wziąć poważnie za ogłaszanie Mirki :mad:

ana666, dane kontaktowe mogą być na mnie albo na Jaszę, moje:

506-493-005
[email protected]

Co do tekstu to wiemy tyle ile jest na pierwszej stronie... ale można coś posklecać?

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie, trzeba się wziąć poważnie za ogłaszanie Mirki :mad:

ana666, dane kontaktowe mogą być na mnie albo na Jaszę, moje:

506-493-005
[email protected]

Co do tekstu to wiemy tyle ile jest na pierwszej stronie... ale można coś posklecać?

Ok. W ciągu najbliższych dni ja ogłosze bo dziś nie dam rady.

Posted

Sunia jest dość żywiołowa. Na pewno nie nadaje się dla starszych/spokojnych ludzi ani do domu z małymi dziećmi (mogłaby by im przez nieuwagę zrobić krzywdę). To wulkan energii. Nosi ją po boksie w prawo i lewo. Może po długich spacerach i zabawach by trochę opadła z sił, ale lepiej nie polecać jej do domu, który chce psa spokojnego. Najfajniej by było, gdyby trafiła do domu z ogrodem, ale nie jest to warunek konieczny. Myślę, że mogłaby mieszkać w kojcu, ale buda musi być dobrze ocieplona (ma średnią sierść).
Z psem z boksu dogaduje się bez problemu. Siedziała z samcem (wykastrowanym), teraz jest chyba z suką.
Do ludzi nastawiona bardzo łagodnie i przylepnie.
Trzeba będzie ją wielu rzeczy nauczyć. Znaczną część młodości spędziła w schronie - zapewne nie umie chodzić na smyczy, może się na początku załatwiać w domu, może jeszcze jakieś inne rzeczy...
Więcej już nie potrafię powiedzieć...

Posted

ana666 napisał(a):
Nie mogły być te z pierwszego postu ale już sobie poradziłam i ogłoszenia już są na tych stronach, które podawałam.

Już wklejam do pierwszego postu :loveu: